Şimdi Ara

Ek puanlı başarı sırası durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bildiğiniz üzere 30 Mart 2012'deki değiştirilen bazı kanunlarla 2012 ve sonrası girişli Meslek ve Anadolu Öğretmen Liselerine ek puan uygulaması kaldırılmıştı. (0,18 kat sayılı ek puan)

Bu sene 2015 ve öncesi mezunlar ek puan aldı ve bu da ek puanlı sıralamalarda büyük ölçüde rahatlık sağladı. 2015 klavuzuna göre bir çok yer geliyor, ama hocalarda görüş ayrılıkları var bu konuda.

Salim hoca böyle derken

Kurstaki hocam sen direkt ek puanlı başarı sıranı dikkate al, hatta daha yüksek yerleri de yaz diyor. Ne yapacağımı şaşırdım doğrusu. Sizler ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• hocam salim hoca şunu anlatmak istemiş bende birkaç gün üzerinde araştırma yapmıştım , o ek puanlı sıralamalar tüm ek puan alan meslek liselilerin arasındaki sıralaman yani totaldeki sıralaman degil , total sıralamanı ögrenmek içinde şey yapabilirsin ek puanlı puanını alan başka birine kaçıncı oldugunu sorabilirsin
  • Aynı konuyu merak ediyorum

Şimdi ek mf1 3k olan 4k dan alan boğaziçi ilkmata girebilir mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • billcipher B kullanıcısına yanıt
    silinsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginherif -- 14 Nisan 2024; 20:30:33 >
  • Detaylı bilgi edinirsen buraya ekle hocam bizde faydalanalim

• Tabii,siz de bu konuyu aktif edin. Merak içindeyiz...
  • bir insan evladi su konuda yardimci olmuyor. lutfen bu konuyu takip ettirelim ve daha cok bilgiye ulasalim. simdi ayni durum bende de var.

ben bu sene ek puanli 2804. oldum. istedigim bolum gecen sene ek puanli 8200 lerde kapamış. insanlarin soylediklerine gore ek puan alamayan aday sayisi fazla oldugu icin böyle sıralama gekdigi. o zaman gecen sene 8 binle alan bolumler bu sene heralde ek puanli ilk 100 icinden mi adam alacak. nasil olacak?

isin ilginci puan karsilastirmasi yapıyorum. gecen sene 8400. adamin puaniyla benimki arasinda 60 puan fark var. benimki 60 puan daha düşük. Şöyle bir fikir de yurutulebilir. bolumlerin puanlarinin yuksek olmasi ek puan alanlar yuzundendi. bu sene ek puan alan sayisi ciddi orands azalinca puanlarda düştü yonunde dusunulebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi etvurnean -- 22 Temmuz 2016; 8:48:26 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • up.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.