Şimdi Ara

ek$i sözlükteki bilinçsiz ve saçma yorumlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • demin bi sanatçıyı araştırıyodum bi kaç siteye baktım beni tatmin etmedi bu sefer farklı bir şekilde yazdım googleye hemen ilk sırada "sourtime" adında
    modern konuşma bahanesi adı altında ek$i sözlük çıktı.neyse yazdım arama yerine 5 sayfalık hepsi bir birinden saçma yorumlar çıktı,kimsenin bir dedği ötekini tutmayan,deli saçması yorumlar çıktı bende bunun üzerine sinirlendim ve ilk aklıma gelen "donanımhaber" yazdım Allahını seven girsin okusun adamlar demediklerini bırakmamışlar.yerden yere vuruyorlar,hadi bi yorumu yazayım size
    "Türkiye'de ki en büyük ama en saçma forum" demiş bi tanesi
    KLAVYESİ OLAN YAZIYO EK$İ SÖZLÜĞE

• yazıyorda noluyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: HarryBlade

yazıyorda noluyor..

insan sinir oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

demin bi sanatçıyı araştırıyodum bi kaç siteye baktım beni tatmin etmedi bu sefer farklı bir şekilde yazdım googleye hemen ilk sırada "sourtime" adında
    modern konuşma bahanesi adı altında ek$i sözlük çıktı.neyse yazdım arama yerine 5 sayfalık hepsi bir birinden saçma yorumlar çıktı,kimsenin bir dedği ötekini tutmayan,deli saçması yorumlar çıktı bende bunun üzerine sinirlendim ve ilk aklıma gelen "donanımhaber" yazdım Allahını seven girsin okusun adamlar demediklerini bırakmamışlar.yerden yere vuruyorlar,hadi bi yorumu yazayım size

Her klavyesi olan sözlüğe yazamaz dostum. İyi bi araştır derim.

• sinir oluyorsan kapatırsın safyayı olur biter.. internette bir sürü saçma sapan yazılar yazılıyor hepsini okuyacakmıyız
  • mewluth yorumları vardı fln yanlıs hatırlamıyorsam
  • yazın DH de seviye düşüyor eğer o tip bir yorum gelmişse ekşiden doğrudur...Ama kışın buranın tadı farklı oluyor okullar açılıyor net kapatılıyor ve Dh eski düzenine kavuşuyor bu hep böyledir ama bu yıl sanki daha fazla velet var forumda
  • Burdan banlanan o sinirle gidiyor ve bu tip mesajlar yazıyor.
  • meyve veren ağacı taşlarlarmış diyorum..
  • Ekşisözlük de saçma ve seviyesizse napacaz bilemiyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

yazın DH de seviye düşüyor eğer o tip bir yorum gelmişse ekşiden doğrudur...Ama kışın buranın tadı farklı oluyor okullar açılıyor net kapatılıyor ve Dh eski düzenine kavuşuyor bu hep böyledir ama bu yıl sanki daha fazla velet var forumda

Giden eski uyelerde olmasaydı buranın tadı daha baskaydı..

Bazen iski yi bile ozluyorum hakketen nerde bu iski mi kaski mi

• quote:

Orjinalden alıntı: mujim_007

demin bi sanatçıyı araştırıyodum bi kaç siteye baktım beni tatmin etmedi bu sefer farklı bir şekilde yazdım googleye hemen ilk sırada "sourtime" adında

ORASI ÖYLE DE

AASLINDA İYİ SAYILIR

YALNIZ ORAYA ÖYLE HERKES YAZAMIYOR MESELA
    BEN KENDİME BÖLÜM AÇTIM ORADA
    AMA MİLLETE CEVAP YAZAMIYORUM

SEBEBİNİ BİLSEM?

• İskiyi görüyorum ben ya arasıra Geçende cep tel bölümünde bi konusuna rastlamıştım dünde bi yer 70 derece diye topic açmıştı iski burda sen nerdesin hehe
    Eski üyeler neydi o günler off off
    quote:

Orjinalden alıntı: Seferoglu

quote:

Orjinalden alıntı: Contranarya

yazın DH de seviye düşüyor eğer o tip bir yorum gelmişse ekşiden doğrudur...Ama kışın buranın tadı farklı oluyor okullar açılıyor net kapatılıyor ve Dh eski düzenine kavuşuyor bu hep böyledir ama bu yıl sanki daha fazla velet var forumda

Giden eski uyelerde olmasaydı buranın tadı daha baskaydı..

Bazen iski yi bile ozluyorum hakketen nerde bu iski mi kaski mi

• quote:

Orjinalden alıntı: paTRon

meyve veren ağacı taşlarlarmış diyorum..

kesinlikle
  • ekşi sözlükte yazanlar yorum yapmadan önce hangi psikolojiyle oturuyorlarsa bilgisayarın başına, bilemiyeceğim artık..

aralarında tam kıvamında yorumunu oturtanda var, sokak bebeleride.karışık bir toplukluk,bide nesil nesil ayıklanmışlar.

aslında dh de sadece ekşi sözlük yorumları hakkında küçük düşürücü bölüm açılsa(geçici bir süre için olsa bile) burda mı yoksa ordamı adamı g.t ediyorlarmış görürdü alem
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

ekşi sözlükte yazanlar yorum yapmadan önce hangi psikolojiyle oturuyorlarsa bilgisayarın başına, bilemiyeceğim artık..

aralarında tam kıvamında yorumunu oturtanda var, sokak bebeleride.karışık bir toplukluk,bide nesil nesil ayıklanmışlar.

aslında dh de sadece ekşi sözlük yorumları hakkında küçük düşürücü bölüm açılsa(geçici bir süre için olsa bile) burda mı yoksa ordamı adamı g.t ediyorlarmış görürdü alem

insan dedli oluyo walla

• quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

ekşi sözlükte yazanlar yorum yapmadan önce hangi psikolojiyle oturuyorlarsa bilgisayarın başına, bilemiyeceğim artık..

sex yaparken entry giriolarmış sen düşün psikolojiyi

• forum sayfası modaya uyarak dini tartışmalarla, fetvalarla ve vaazlarla dolup taşan, gitgide kendinden tiksindiren eskiden güzel olan forum.

boş gezenin boş kalfası durumundaki kişilerin yöneticilik mertebesine ulaşarak egolarını tatmin etme şansını elde ettikleri bir site.

bu yöneticiler gerçek hayatta bir baltaya sap olamadıkları için, burada üstlendikleri görevleriyle, hiç değilse sanal alemde var olmaya çalışırlar. moderatörler kendi kafalarına göre koydukları kurallarla hem yasama hem yargı görevini üstlenerek, cellat konumundaki adminler vasıtasıyla kullanıcılara uzaklaştırma cezaları verdirip, gerçek hayatta yakalayamadıkları mutluluğa bu şekilde ulaşırlar. bu mutluluk onları öylesine tatmin etmektedir ki, ayrıca bir ücret talep etme gereksinimi duymazlar. görevlerini yerine getirirken, hangi amaca hizmet ettiklerini bile sorgulayamayacak kadar mutluluktan beyinleri uyuşmuş ve hatta büzüşmüştür.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okaraot -- 28 Haziran 2007; 21:06:19 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.