Şimdi Ara

Ek hesap borcu nasıl ödenir? YARDIM !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
22.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba.İş bankası kredi kartından evin,telefonun faturalarını ödemiştim geçen ay.Normal limitten değilde ek hesaptan çektirdim.Şuan bakıyorum 8 lira faiz gözüküyor ve günden günede artıyor bu miktar.2-3 gün önce 6 liraydı.Kredi kartına para yatırınca normal borç aşağı iniyor ama ek hesaba baktım borcum halen sabit.ATM ye gittim ek hesap borcu öde diye bir seçenek yok.Bu ek hesaba nasıl para yatırıp bunun borcunu kapatabilirim ?

Ek Hesap Borcu Nasıl Ödenir?

Ek hesap, bankaların müşterilerine sunduğu, mevcut hesaplarına ek olarak kullanılabilen bir kredi olanağıdır. Ek hesaptan çekilen tutarlar, müşterilerin hesabına borç olarak yansıtılır. Bu borcun zamanında ödenmesi, faiz ödemeleri ve kredi notunuzun olumsuz etkilenmesini önlemek açısından önemlidir.

Ek hesap borcunu ödemek için şu adımları izleyebilirsin:

• Bankanızla İletişime Geç: Ek hesap borcunu kapatmak için bankanızla iletişime geçmelisin. Banka, borcunu kapatmak için uygun ödeme seçenekleri hakkında bilgi verecektir.
    • Otomatik Ödeme Talimatı Ver: Ek hesap borcunu otomatik olarak ödemek için bankana otomatik ödeme talimatı verebilirsin. Bu, borcunun her ay belirlenen tarihte hesabından otomatik olarak çekilmesini sağlayacaktır.
    • İnternet Bankacılığı Kullan: Çoğu banka, ek hesap borçlarının internet bankacılığı üzerinden ödenmesine olanak tanır. İnternet bankacılığına giriş yaparak borcunu kolayca kapatabilirsin.
    • Şubeye Git: Ek hesap borcunu kapatmak için bankanın şubesine de gidebilirsin. Şubede görevli personelin yardımıyla borcunu ödeyebilirsin.

Ek hesap borcunun zamanında ödenmemesi durumunda bankalar, borç tutarına ek olarak faiz ve gecikme cezası uygulayabilir. Ayrıca, ek hesap borcu ödenmediğinde kredi notun olumsuz etkilenebilir, bu da ileride kredi başvurularında sorun yaşamanıza neden olabilir.

Bu nedenle, ek hesap borcunu zamanında ve düzenli olarak ödemeye özen göstermelisin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • quote:

Orijinalden alıntı: PantheraPardus

Arkadaşlar merhaba.İş bankası kredi kartından evin,telefonun faturalarını ödemiştim geçen ay.Normal limitten değilde ek hesaptan çektirdim.Şuan bakıyorum 8 lira faiz gözüküyor ve günden günede artıyor bu miktar.2-3 gün önce 6 liraydı.Kredi kartına para yatırınca normal borç aşağı iniyor ama ek hesaba baktım borcum halen sabit.ATM ye gittim ek hesap borcu öde diye bir seçenek yok.Bu ek hesaba nasıl para yatırıp bunun borcunu kapatabilirim ?

''evin,telefonun faturalarını ödemiştim''

KK'na bağlı ek hesapmı var????

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.