Şimdi Ara

Ehliyetsizlikten ceza yedim. BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben Konya'nın küçük bir ilçesinde yaşıyorum. Bugün babam et alda halanlarda mangal yapalım dedi. Arabayla kasaba gittim, arabayı park ettim. Kasaba bonfile var mı dedim yok dedi mangallık vereyim dedi sorayım dedim. Dışarı çıktım babama beni ara mesajı attım. Eve doğru gidiyordum aradı konuştuk oda olur dedi geri kasaba döndüm ama daracık bir sokaktan sola araç park etmişler sağ tarafta da 1 araba geçecek yer var. Neyse tam sokak bitti döneceğim adamın biri çıktı önüme geri git diye işaret yaptı bende salak gibi geri gittim çığköfteci geçti arkamdan onun yüzünden arabaya hafif sürttü çığköfteci ye sordum bişey var mı diye yok dedi bende az ilerdeki kasaba gittim siparişi verdim. Çıktım panik oldum baya hızlı gittim eve. Babama telefon açtım baba arabayı vurdum gel bir dedim telefondan ses gelmedi bende tekrar eti alayım diye tam vardım arkamda bir araba ışık çakıyor az ileri gittim park edecek yer aradım buldum durdum iki adam indi arabadan in dedi bana trafik yeleğini görünce ben bittim dedim. Adam sivildi birilerini aradı karakola götürecez dedi bana saymadık laf bırakmadı dursana niye kaçtın dedi bende kaçmadım dedim park edecek yer aradım dedim beni karakola götürdü sen bittin vs dedi sonra imza attım babam geldi. Sonra aklıma geldi keşke geri gelmeseydim dedim. Sonra kasaptan çıkmamalıydım dedim sonra keşke geri geri gitmeseydim dedim sonra keşke adam sivildi hiç durmasaydım dedim sonra arabayı kitleyip kaçsazdim dedim sonra adama kendine ezdirmeyeydim dedim . Ama sonuç olarak 900 tl gitti. Mobil im imla için üzgünüm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• özet?
  • ÖZET: Ehliyetsiz yakalanmış polis ona sen bittin demiş 900 tl ceza ödemiş.
  • Geçmiş olsun. Arabada da sıkıntı yoktur umarım.
  • Geçmiş olsun, umarım her başınıza gelen sizi üzmez ve size ders verir.
  • baban iyi ki git iki kilo et al dedi. mühim bişey istese arabanın halini düşünemiyorum
  • polisin arabada hiçbir şey yok ama söylediği laflar sinirimi bozdu dövecektim orada belki arabayı kurtarırım diye alttan aldım şuan olsa döverdim. Birde eve kaçtım salak gibi et almaya geri gittim cig koftecı çarptı diye söylemiş adam çarşıda arayormuş beni. Keşke babamı yollasaydım beni.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu nasıl bi anlatımdır
  • 2001 yılında bana 600 tl ve bir sürü piskolojik trawmaya mal olmuşu geçmiş olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre1393

baban iyi ki git iki kilo et al dedi. mühim bişey istese arabanın halini düşünemiyorum

hocam sürekli kullanırım bi anlık dikkatsizlik. polisten kaçmıştım zaten yakalayamazdı o hızla.

• quote:

Orijinalden alıntı: yakup13

bu nasıl bi anlatımdır

mobilım karakoldan eve geçince düzeltirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.