Şimdi Ara

Ehliyeti Mi Alayım Cep Telefonu Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30
Cevap
1
Favori
571
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar elimde hali hazırda 350 lira var şu an için ihtiyaç fazlası bir para Bu paraylahttp://www.hizlial.com/huawei-ascend-g301-4-gb/10194951 bu telefonu mu alayım yoksa A2 motor ehliyeti mi alayım. Şu an elimde B tipi ehliyetim olduğu için yazılı sınava girmeden sadece direksiyon dersi alıp direksion sınavına girip kısa sürede ehliyetimi almış olacağım. Sizce hangisini yapayım?

Not: Motorum falan yok ehliyeti ileri dönük düşünüyorum. Telefonumda iyi sayılmaz bu teli alma sebebim Whatsapp vs. uygulamaları kullanabilmek için.

• Ehliyetin varken kullanabileceğin bir aracın yoksa telefon al
  • Telefon al yazın ehliyete birlikte gideriz
  • ehliyet
  • Sende A2 alacaksan beklerim yazı Bende B var çünkü.
  • Alabilirim aklımda öyle düşünceler var
  • Telefon al ehliyeti napıcan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sorunsuz cep telefonu yok mu?
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ehliyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Alabilirim aklımda öyle düşünceler var

Motor ehliyeti alacaksın yani Ben yaza kadar beklemem belki ama sen alacağın zaman Karabük Sürücü kursuna git Selamımı söyle güzellik yaparlar. Bir çok kişiye ehliyet aldırttım ordan artık ismimi söyleyenlere güzellik yapıyorlar.

• motor ehlıyetıne ne gerek var dostum zaten B sınıf ehlıyetın var bende Bye yenı yazıldım motor sevmiyorum sen seversın belkı bilemem ama bence otomobıl kullanmak daha zevklı
  • quote:

Orijinalden alıntı: justlook78

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Alabilirim aklımda öyle düşünceler var

Motor ehliyeti alacaksın yani Ben yaza kadar beklemem belki ama sen alacağın zaman Karabük Sürücü kursuna git Selamımı söyle güzellik yaparlar. Bir çok kişiye ehliyet aldırttım ordan artık ismimi söyleyenlere güzellik yapıyorlar.

zaten oraya gidicem. Bizimde tanıdık senide söylersem beleşe gelecek

• ehliyetin acelesi yoksa telefon al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

motor ehlıyetıne ne gerek var dostum zaten B sınıf ehlıyetın var bende Bye yenı yazıldım motor sevmiyorum sen seversın belkı bilemem ama bence otomobıl kullanmak daha zevklı

Hocam şimdi kendimize ait bi aracımız yok o yüzden B yi sadece işyerinde kullanıyorum ve 1-2 yıl içerisindede araç almayı düşünmüyorum daha doğrusu bütçe müsayit değil Ancak elimin altında hali hazırda motor ehliyeti olursa her an motor alabilirim motor almayı istediğimde bütçemi çok sarsmadan alabileceğimi düşünüyorum. Ve şehir içinde işe ve okula giderken çok rahat edeceğimi düşündüm motorla.

• quote:

Arkadaşlar elimde hali hazırda 350 lira var şu an için ihtiyaç fazlası bir para Bu paraylahttp://www.hizlial.com/huawei-ascend-g301-4-gb/10194951 bu telefonu mu alayım yoksa A2 motor ehliyeti mi alayım. Şu an elimde B tipi ehliyetim olduğu için yazılı sınava girmeden sadece direksiyon dersi alıp direksion sınavına girip kısa sürede ehliyetimi almış olacağım. Sizce hangisini yapayım?

Not: Motorum falan yok ehliyeti ileri dönük düşünüyorum. Telefonumda iyi sayılmaz bu teli alma sebebim Whatsapp vs. uygulamaları kullanabilmek için.

O telefona paramı verilir git ehliyet al yazın keyfini yaşarsın.

• Ehliyet
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dwight Stifler

motor ehlıyetıne ne gerek var dostum zaten B sınıf ehlıyetın var bende Bye yenı yazıldım motor sevmiyorum sen seversın belkı bilemem ama bence otomobıl kullanmak daha zevklı

Hocam şimdi kendimize ait bi aracımız yok o yüzden B yi sadece işyerinde kullanıyorum ve 1-2 yıl içerisindede araç almayı düşünmüyorum daha doğrusu bütçe müsayit değil Ancak elimin altında hali hazırda motor ehliyeti olursa her an motor alabilirim motor almayı istediğimde bütçemi çok sarsmadan alabileceğimi düşünüyorum. Ve şehir içinde işe ve okula giderken çok rahat edeceğimi düşündüm motorla.

ben tercihimi otomobilden yana yapardım alamıosam da ilerde alırdım babanın arabası fln yok mu onu kullan

• _ANIL kullanıcısına yanıt
    Telefondan fazla performans beklemiyorum zaten hocam. Benim için whatsapp a faceye, foruma girmesi dokunmatiğinin iyi olması yeterli bu telefonunda yeteceğini düşündüm zaten en fazla 2 yıl sonrahangi telefonu alırsam alayım değiştireceğim.
  • Dwight Stifler kullanıcısına yanıt
    Malesef babamda ehliyette yok arabada Zaten evde bir tek bende ehliyet olduğu için araba alınacaktı bu yıl içinde ancak sürpriz bir gelişmeyle araba olayı askıya alındığı için kendi ayaklarımın üzerinde durup taşıtımı kendim almak istiyorum Geçici olarak alabileceğim tek taşıtta motor.
  • ehliyet ömür boyu işine yarar telefon varsın arsın en fazla 3-4 sene götürür
  • quote:

Telefondan fazla performans beklemiyorum zaten hocam. Benim için whatsapp a faceye, foruma girmesi dokunmatiğinin iyi olması yeterli bu telefonunda yeteceğini düşündüm zaten en fazla 2 yıl sonrahangi telefonu alırsam alayım değiştireceğim.

O telefonların ekran camı çok dandik hemen çatlıyor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.