Şimdi Ara

EHLIYETE YAZILDIM NE YAPMALIYIM.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.796
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ehliyet almak için kursa yazıldım, nisan da sınav olacakmış. ne yapmalıyım tecrübelilersen tavsiyeler bekliyorum.?

• Valla ben yeni aldım.Finallerim dolayısıyla kursa gidemedim.3 saat kitapa çalışıp girdim sınava.Geçtim...
    Yani çok kolay... (Gerçi motor benim işim olduğu için onu biliodum )

Direksiyon da da heyecan yapmazsan geçersin.Kalmak geçmekten çok daha zor.(kaza felan yaparsan kalırsın gibi bişey)

Sınav için internetteki çıkmış sorulara bakabilirsin.Yada kitapın arkasındaki sorulara çalış.Yeterli olur sanırım.

Aslında buna benzer bi topik vardı arama yapsan bulabilirdin sanırım.

• www.testsitesi.com burdaki soruları çöz devamlı. Geçer puan 70.

Sürekli çöz hatta soruları ezberle Aynıları çıkıyor. Her akşam bir bölümden çöz. Mesela bu akşam Motor - 1 Yarın akşam Trafik 1 Diğer akşam İlkyardım - 1

Öyle git işte, soruların cevaplarını hatırlasan bile yeterli.

Ben hiç derse felan gitmedim. Hep netten soruları felan çözdüm sürücü kursundan bide kitap aldım, evde birazcık çalıştım her akşamda soru çözdüm. Sonra : 98 - 94 - 100 geldi
  • Hadi kolay gelsin. Alırsın merak etme
  • Pajero arkadaşım sana tavsiyem çıkmış olan soruları çözmen.Aynısı çıkıyo çünkü.Ben son 2 gün çıkmış soruları çözdüm.
    hepsini geçtim.ama birazda motora çalışmıştım.

yani anlıcan çok zor diil...şimdiden başarılar
  • sınav direksiyon falan hikaye onları kesin geçersin günlük hayatta trafikte araba kullanmayı öğren önemli olan ehliyeti almak değil arabayı kullanabilmek kurallara uymayı öğren kuralları öğren demiyorum onu zaten öğreniceksinde o kurallara uyulması gerektiğni öğren kendi canını ve karşıdakini düşün herzaman ve en önemlisi araba kullanırken ileriyi gör trafiği izle öndeki arabanın tampona bakma sadece

biraz sert oldu ama şahsi algılama
  • çok boş zamanın varsa, kursa gir, onun haricinde hiç kursa gitmene gerek yok, aç kitapı çalış,

ama artık eskiden olduğu gibi , çıkmış sorular ezberlemek yeterli değil, merkezi sistem olduğu için sorular değişiyor.

bir de direksiyondan 1 hafta önce, sınav yerinde direksiyon çalışması olur, direksiyonda tereddütün varsa ona katıl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yarın Ehliyet Sınavım Var
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kurstaki dersleri kaçırma kesin geçersin.
  • Çok bişi yapmana gerek yok sınava girmeden daha önceki bi sınavı netten bulup çöz dreksiyonu hiç dert etme 1-2 derste halledersin ülkemizde maalesef ehliyet almak çok kolay...
  • calışma kitabının arkadasındaki soruları çöz ezberle birazda ilkyardıma bakarsan cok rahat gecersin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: pajero

Ehliyet almak için kursa yazıldım, nisan da sınav olacakmış. ne yapmalıyım tecrübelilersen tavsiyeler bekliyorum.?

çok şanslısın 21 nisandaki sınava girebiliyorsun ben o dönemi 1 günle kaybediyorum ve taa 7 temmuza kalıyorum

• benim gibi doğudaysan hiçbişey yapmıyorsun. para veriyorsun alıyorsun. yani parayla trafik canavarı yetiştiriliyor.
  • Direksiyon tecrübem yok denecek kadar az, elimde kurstan verilen kitap var vakit buldukça okuyorum ama daha az okuyabildim. En zor kısmı neresiki motor dersimi?
  • arkadaşım ben daha 1 ay önce aldım ehliyeti gerçekten çıkmış sorulara çalış.. aynısı çıkıyor şıkların yeri bile aynı soruyu okumana gerek bile kalmıyor

direksiyon sınavı için bişe bilmiyorsan sürücü kursundaki direksiyon derslerine katıl derim ben hiç gitmedim sürücü kursuna filan bu arada gitmek zorunlu onu da konuş sürücü kursuyla..

bir de en son sertifikayı aldıgında trafiğe gideceksin.. orada ki kimseye fazla güvenme bilen biriyle git..

• Kitaptaki sorulara bakın yeter. Birisine ver kitabı, o sana soru sorsun. 10 tanesinden 7-8'ini cevaplayabiliyorsan geçersin

Ben Aralık ayının başında yazıldım. Direksiyon var cumartesi günü. Ondan sonra da 2-3 hafta bekle. Rekor kıracam galiba, 4 ayda ehliyet aldım diye
  • kardeş aTTra kardeşime katılıyorum ben sadece testsitesi.com daki soruları çözdüm kursa hiç gitmedim hepsinden 100 almıştım
  • yazılı sınav için birşey söylemeye gerek yok belli başlı sürücü kitaplarının arkasındaki soruların yerlerinin değişmiş hali. yani çıkacak sorular ortada
    dreksiyonda ilk defa araba kullanıyormuşsun gibi düşünürsek. heyecan yapmıyacaksın yanındaki hocalar seni konuşturup dikkatini dağıtmaya çalışırlar. konuşman gerekiyosa kafanı sağa sola çevirmeden bunu yap. birde sana 90 basta 90 verelim diyebilirler sakın gaza gelme.bu söylediklerim tamamen tecrübedir.
  • merak etme herkese veriyolar herkese verdikleri için park halındeki aracıma 2 kere carptılar ne yaparsan yap alırısın dreksiyon sınavında yazılısıda cok kolay harbiden kalmak cok zorrrr rahat ool
  • quote:

Orjinalden alıntı: AMETBİXİ06

birde sana 90 basta 90 verelim diyebilirler sakın gaza gelme.

Alemsin hoca ya

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

Rekor kıracam galiba, 4 ayda ehliyet aldım diye

Aynen +1

Ocakta Yazıldım Şubatta Sınav
    Subatta Sınav Geçtim Martta Direksiyon
    Cumartesı geçersem Mart Sonu Ehliyet
    Rekor Kanımca
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.