Şimdi Ara

Ehliyete kaydoldum (Tavsiyeleriniz)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
1.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ehliyete kaydoldum. Dersler de bugün başlıyormuş. 75 TL'lik sınav ücretini de yatırdım. MEB'in yapacağı sınavdan sonra direksiyon dersi ve sınavları yapılacakmış. Direksiyon konusunda iyi değilim. Direksiyon sınavında ne yapmalıyım? Park çizgisini geçersen elenme sebebiymiş vs.

Tecrübelerinizi aktarıp, bana tavsiyelerinizi sunarsanız çok sevinirim

• Arabayı GTA'daki gibi sür. Çok puan alırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Arabayı GTA'daki gibi sür. Çok puan alırsın.
    Çok mu komiksiniz?
  • Teorik dersler kolay zaten

Direksiyonda ilk iki veya üç derste ne kadar kötü olduğuna takılma, herkes çok kötü sürüyor zaten en başlarda.

Moralini bozma, zaten bir şekilde öğrenirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sunbird kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim Hocam, bakalım göreceğiz :)

Direksiyonda genellikle ne soruyorlar ve ne yapmamız isteniyor bilginiz var mı?
  • Kesinlikle sana bağırabilecek samimiyette olduğun kişilerden öğrenme. Parasını ver yabancı biri öğretsin gerilmezsin hemen öğrenirsin. Birde ehliyeti aldıktan sonra tek başına trafiğe çık başka türlü olmaz yanında biri varken heyecanlanırsın. Yalnızken daha rahat olursun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kesinlikle sana bağırabilecek samimiyette olduğun kişilerden öğrenme. Parasını ver yabancı biri öğretsin gerilmezsin hemen öğrenirsin. Birde ehliyeti aldıktan sonra tek başına trafiğe çık başka türlü olmaz yanında biri varken heyecanlanırsın. Yalnızken daha rahat olursun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Ehliyet kursundayım ss li
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster

• park buyuk sorun bu donemlerde galiba en cok ona dikkat et.
    geri kalani denk gelen sinav gozetmenine bagli biraz. mesela ben ilk direksiyon sinavinda arabayi stop ettirmistim (araba biraz sorunluydu da gerci, gaza basip basmadigimi anlayamiyordum o yuzden stop ettiriyordum baya) hemen saga cektirip indirmisti arabadan.

ikinci sinava rahatsiz oldugumdan gitmek istememistim ama hoca aradi sinav ucretini biz yatirdik bosa gitmesin falan filan dedi ben de gittim mecbur. hocalar da anladi rahatsiz oldugumu. sinavda 1 ya da 2 kere stop ettirdim ama bir sey demediler sag olsunlar. parki da tek seferde cillip gibi yapmistim ama belki o da etkili olmustur karar verirlerken.

ayrica hoca anlatir muhtemelen ama sinav zamani duzgun de olsalar aynalari, koltugu falan kontrol et
  • iyide ehliyet kurslari zaten direksiyon derside veriyor , gir , hatta fazladan direksiyon derside al bitti gitti cokta buyutecek bisey yok
  • sınav kolay rahat ol. sınavı geçtiğin gün internetten randevunu al.
  • Direksiyon sınavında iki şeye çok dikkat et. Park etme ve yokuşta kaldırma

• Çok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. Başka eklemek istediğiniz var mı?
  • Taktik maktik yok bam bam bam

• "Ehliyetim kayboldu" diye okudum

• İlk defa direksiyon başına geçeceksen dizel bir arabada eğitim alman hem yokuşta kaldırmanı kolaylaştırır hem stop etmeni engeller

Gaza basmadan debriyajı yavaş yavaş çeksende araba kendi kalkıyor zaten yokuşta bile

En azından kasalı transitlerde öyleydi

• Teorik derslere gidip zaman kaybetme, anlatan da ne anlattığını bilmiyor. İlk yardım iyiyse ilk yardıma git. Direksiyonu da dikkat et eğitmeni dikkatli dinle öğrenirsin. Panik yapma herkesin başarabildiği bir şey

• quote:

Orijinalden alıntı: Vandalizm

Arkadaşlar bugün ehliyete kaydoldum. Dersler de bugün başlıyormuş. 75 TL'lik sınav ücretini de yatırdım. MEB'in yapacağı sınavdan sonra direksiyon dersi ve sınavları yapılacakmış. Direksiyon konusunda iyi değilim. Direksiyon sınavında ne yapmalıyım? Park çizgisini geçersen elenme sebebiymiş vs.

Tecrübelerinizi aktarıp, bana tavsiyelerinizi sunarsanız çok sevinirim

Kursta anlatıyorlar zaten, bizde belli işaretler vardı ve ona uyun a mükemmel park oluyordu. Çok şeetme, kurstakiler işini bilirler. Ehliyetini alırsın sinyal verme, hız limiti, levha ve ışıklar gibi trafik kurallarına uyarsan.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gktupc

Teorik derslere gidip zaman kaybetme, anlatan da ne anlattığını bilmiyor. İlk yardım iyiyse ilk yardıma git. Direksiyonu da dikkat et eğitmeni dikkatli dinle öğrenirsin. Panik yapma herkesin başarabildiği bir şey

Yanlış. Git hepsine. Detaylar veriyorlar ki sınavda çıkıyor onlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen ay aldım bende.

Tavsiyem en başta kesinlikle heyecan yapmaman, 12 saatlik direksiyon eğitimi alacaksın hepsine git kesinlikle zaten geçecek kadar öğrenmiş oluyorsun. Bol şans...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.