hehe, ben de daha değiştirmedim. |
Ehliyet yenilemede eklenen kısıtlamalar (2. sayfa)

-
-
Doğru hocam, ekstra birşey yapmanıza gerek yok. Raporu yanınızdan ayırmayın yeter.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ehliyet değişmiyor, raporu yanınızda taşıyacaksınız, olurda rapor başka bir araçta kaldı ya da yanınıza almayı unuttunuz e-nabız da rapor görüntülenebiliyor.
''Ben böyle saçma bir şey görmedim ehliyete işleyin gitsin raporu yanında taşımak nedir? en sağlamı muska yapıp boynumuza asmak galiba''
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newfel -- 13 Şubat 2025; 20:40:36 > -
Üst heyete gittim. Sonuç 2.sınıf araç kullanır raporu verdiler. Her aracı eskisi gibi kullanacağız.Motorda dahilmiş.
-
Hayırlısı olsun
-
Sağol ama gereksiz yere masraf ve uğraşıya girdik.Madem sorun yoktu ilk doktorlar niye sıkıntıya sokuyor.Yoksa tezgah mı aklımda bir sürü soru.
-
Hocam şüpheleriniz var ise ilgili yerlere başvurabilirsiniz yok diyorsanız geçmiş olsun ve hayırlısı olsun
-
Hocam göz doktoru sırf şüphe var diye yılda 1 muayene şartı koydurmuştu. İlk muayenede de gerek yok deyip şartı kaldırdılar. Ama şöyle salak bir durum var; rapor sisteme yüklenmediği için hâla edevlette ehliyetimde yılda bir muayene şartı görünüyor. Verilen rapor 2 yıl geçerli. Polis arkadaşlara danışdım, dedilerki ya 2 yılda bir gidip muayene olup rapor alacaksın ya da kaybetmiş gibi yenide elindeki raporla ehliyet çıkartacaksın, yoksa sistemde bir yıl şartı gözükeceği için çevirmede ceza yersin. Bende mecburen önümüzdeki mayıs haziran ayı gibi raporun süresi dolmadan mecburen ehliyet yenilemeye karar verdim. Oysaki rapor sisteme yüklenebilseydi hiç uğraşmama gerek kalmayacaktı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X