Şimdi Ara

ehliyet ve diger konulardaki sorularim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
331
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar ben araba ehliyeti aldim ancak emniyete 360 tl verip ehliyeti bastirmam lazim...
    ben motor ehliyeti sinavina girsem ikisini bir bastirsam daha ucuza gelirmi?

birde motorlar konusunda hic bilgim yok... ancak almak istiyorum .. yeri gelince sehirici yeri gelince corlu-istanbul arasi icin.... scooter dusunmuyorum... onerebilceginiz 3bin tl civari 2.el motorlar bulabilirmiyim(az yakan)?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: SeVaX

arkadaslar ben araba ehliyeti aldim ancak emniyete 360 tl verip ehliyeti bastirmam lazim...
    ben motor ehliyeti sinavina girsem ikisini bir bastirsam daha ucuza gelirmi?

birde motorlar konusunda hic bilgim yok... ancak almak istiyorum .. yeri gelince sehirici yeri gelince corlu-istanbul arasi icin.... scooter dusunmuyorum... onerebilceginiz 3bin tl civari 2.el motorlar bulabilirmiyim(az yakan)?

sadece kart ücreti ödemiyosun a2 için bildiğim kadarıyla ben b ehliyetini alıcaktım o sırada a2 ye yazıldım onu alma bekle dediler beraber alırsın bende o şekilde yaptım ayın en geç 20 sine akdar ikisini birden alıcam eğer almamış olursanız kaça aldığımı yazarım buraya
  • 2'sininde harcını yatırman gerekli farketmez.
    ٩(●̮̮̃●̃)۶٩(•̮̮̃•̃)۶٩(-̮̮̃-̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩(͡๏̯͡๏)۶٩(-̮̮̃•̃)۶٩(×̯×)۶
    Milyonlarca Sperm Arasından Birinci Geldik Yaşadığımız Hayata Bak...
  • Sadece kart ucretinden kurtuluyorsun, b ehliyetini aldigin ilcedeki bir kurstan a2 almani oneririm, yoksa isler baya karisiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.