Tek seferde geçtik hepimiz Allaha binlerce şükürler olsun. Stajer zama zingosu da pırt teğet geçti ohhhhhhhhhh... Üstümden harbi 4 ton yük kalktı desem yalan olmaz vallahi.. Tebrikler herkes e dedeleeeeeerrrr
95 , 92, 93...
Hayırlısıyla geçtik.
quote:
Orijinalden alıntı: tomb.raider
95 , 92, 93...
Hayırlısıyla geçtik.
yavrum benim hayırlı olsun o 95 94 olmalıydı :D beniki gibi bi sırada olması lazım hehe
D e r s le r
Ders Adı
Puanı
Açıklama
MOTOR_B
73
GİRDİ
TRAFİK_B
86
GİRDİ
İLKYARDIM_B
83
GİRDİ
Oh bee.. Geçtim ama 2. seferde..
quote:
Orijinalden alıntı: ColDasHeLL
quote:
Orijinalden alıntı: tomb.raider
95 , 92, 93...
Hayırlısıyla geçtik.
yavrum benim hayırlı olsun o 95 94 olmalıydı :D beniki gibi bi sırada olması lazım hehe
Sizi ve tüm geçenleri tebrik ederim hocam. Şimdi kursları arayıp direksiyon sınav tarihlerini sormak için telefonlara abanıyoruz
MOTOR_B
83
GİRDİ
TRAFİK_B
86
GİRDİ
İLKYARDIM_B
83
GİRDİ
geçmişim beyler Allah'ın izni ile hafta sonu direksiyonu da geçtik mi rahatız :D
bu aksam birayla degerlendirecem bunu sorulara bakmadan yapmış olmanın guruyla herkeze hayırlı olsun arkadaşlar
98 98 97
quote:
bu aksam birayla degerlendirecem bunu sorulara bakmadan yapmış olmanın guruyla herkeze hayırlı olsun arkadaşlar
Boşu boşuna günaha girme hocam
Motor 90
Trafik 96
İlkyardım 100
quote:
Sabahtan beri içe içe bitirdin dimi viskileri hahahh
arkadaşlar konu geçmiş olmasına rağmen benim bir sorum olacak. benim birader motorsiklet ehliyeti almak istiyor bunun yanısıra almışken araba + motorsiklet ehliyeti yapabilir miyim diyor ve istanbul ümraniye yada üsküdarda bildiğiniz fiyatı uygun bir kurs var mı?
quote:
Orijinalden alıntı: theepeace
quote:
var var onuda ehliyeti alınca bitiririz bide WARREN ZEVON AÇARIZ TAMAMDIR
MOTOR 75 TRAFİK 96 İLKYARDIM 87
motordan zor da olsa gectik cok şükür
quote:
quote:
quote:
Bakalım biz ailecek nasıl ıslatıcaz ehliyeti :D:D Ehliyeti almak dert ıslatması ayrı dert, bir ehliyet parası da ıslatmaya giricek bana çok şükür :D
MOTOR_B 88 GİRDİ
TRAFİK_B 84 GİRDİ
İLKYARDIM_B 83 GİRDİ
Derslere hiç katılmadan bu puanlar fena değil gibi.
hayırlı olsun gençler sizleri trafikte görmek isteriz :)
80 80 80 geçmişim Şükür:D
90,93,83
quote:
quote:
quote:
quote:
Bakalım biz ailecek nasıl ıslatıcaz ehliyeti :D:D Ehliyeti almak dert ıslatması ayrı dert, bir ehliyet parası da ıslatmaya giricek bana çok şükür :D