Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (79. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 13 mayısta Alese girecem denk gelirse ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

13 mayısta Alese girecem denk gelirse ne olacak

büyükbir ihtimal ertelenecek sınav
  • Evet arkadaşlar, burda yazılanlar üzere ben de az önce kursumu aradım, M.E.B' ndan yazı gelmiş, ve sınavlar 4-5 mayısa alınmış. Pazartesi günü 4 ya da 5 mayıs olacağı belli olacakmış.
  • Bende yaşımın elverdiği ilk sınava girdim ve büyük ihtimalle geçtim. Bu arada eniştemin sürücü kursuna gidiyorum oraya gelen kesin bilgi direksiyon sınavının 4-5 Mayıs olacağı.
  • İşler karıştı mı şimdi sınava girdik 14'ünde ne zaman açıklanıyor, ne zaman direksiyon sınavı var?
  • Arkadaşlar ertelensn daha ne istiyosunuz haziran başında ehliyet elimizde en kötü ihtimal herkez sonuçta araç kullanması biliyo
  • 2 Mayısta açıklanıcak 5 Mayısta direksiyon sınavı var. Sürmeyi bilmeyenler için çok ufak bi zaman. Benim o açıdan sıkıntım yok ancak geriye alınması ehliyeti 15'inde falan almamız anlamına gelio :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

13 mayısta Alese girecem denk gelirse ne olacak

büyükbir ihtimal ertelenecek sınav

bazısı 3-4 mayıs diyor bazısı ileri alınacak diyo iyice kafam karıştı geriye alınması saçmalık 2 mayısta açıklanan sınav 3-4 mayısta direksiyon mu olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akhillous

2 Mayısta açıklanıcak 5 Mayısta direksiyon sınavı var. Sürmeyi bilmeyenler için çok ufak bi zaman. Benim o açıdan sıkıntım yok ancak geriye alınması ehliyeti 15'inde falan almamız anlamına gelio :)

bence sınav açıklandıktan 3 gün sonra direksiyon sınavının olması mümkün değil çünkü meb sürücü adaylarının araba sürmeyi öğrenmesi için 3 gün vermez vede sürücü kursları 3 günde nasıl yetiştirsin direksiyon derslerini ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

2 Mayısta açıklanıcak 5 Mayısta direksiyon sınavı var. Sürmeyi bilmeyenler için çok ufak bi zaman. Benim o açıdan sıkıntım yok ancak geriye alınması ehliyeti 15'inde falan almamız anlamına gelio :)

bence sınav açıklandıktan 3 gün sonra direksiyon sınavının olması mümkün değil çünkü meb sürücü adaylarının araba sürmeyi öğrenmesi için 3 gün vermez vede sürücü kursları 3 günde nasıl yetiştirsin direksiyon derslerini ?

Ya M.E.B daha fazla para kazanmak için yapabilir bence. Bizim kursa gelen yazı 5-6 Mayıs tarihlerinde gösteriyor.

• direksiyon sınavının hafta içi olmasının mümkünatı yok
  • Ertelenmesinde ne olursa olsun.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

quote:

Ya M.E.B daha fazla para kazanmak için yapabilir bence. Bizim kursa gelen yazı 5-6 Mayıs tarihlerinde gösteriyor.

inşallah dediğin gibi 5-6 mayıs olur.benim kursu aradım daha bize yazı gelmedi onun için kesin bir şey söyleyemeyiz dediler.

• Pazartesi günü bir daha gidicem kursa burdan size yine haber veririm ancak MEB den yazı geldiği kesin gözlerimle gördüm.
  • quote:

Pazartesi günü bir daha gidicem kursa burdan size yine haber veririm ancak MEB den yazı geldiği kesin gözlerimle gördüm.

Hocam şehir neresi?
  • arkadaşlarhttp://www.yeninehirsurucukursu.com/ bu sürücü kursu sayfasından direksiyon sınavının 5-6 mayısta olacağını duyurmuş.şehirlerin direksiyon sınavı tarihleri farklı mı yoksa tüm şehirlerde direksiyon sınavı aynı tarihte mi oluyor ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

Pazartesi günü bir daha gidicem kursa burdan size yine haber veririm ancak MEB den yazı geldiği kesin gözlerimle gördüm.

Hocam şehir neresi?

İstanbul
  • Arkadaşlar kesin olarak 5-6 mayıs. Yeterli vakit olmaması tamamen kursların sorumsuzlugundan kaynaklanıyor. Direksiyon dersi vermek için sınav sonucunu beklemek saçmalık aslında. Esas olanda bu. 14 nisandan beri boş burdaki sürücü adayları. O zamandan beri ders verebilirlerdi. Ne yani yazılı sınavı geçemese bir daha girmeyecekmi insanlar sınava. 14 nisandan sonra öğretebilirlerdi. Şimdi kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için sıkıntı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dream_Rocker -- 29 Nisan 2012; 2:05:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dream_Rocker

Arkadaşlar kesin olarak 5-6 mayıs. Yeterli vakit olmaması tamamen kursların sorumsuzlugundan kaynaklanıyor. Direksiyon dersi vermek için sınav sonucunu beklemek saçmalık aslında. Esas olanda bu. 14 nisandan beri boş burdaki sürücü adayları. O zamandan beri ders verebilirlerdi. Ne yani yazılı sınavı geçemese bir daha girmeyecekmi insanlar sınava. 14 nisandan sonra öğretebilirlerdi. Şimdi kullanmayı bilmeyen arkadaşlar için sıkıntı olacak.

MEB'in işine gelecek.Direksiyon sınavını geçemeyen herkes 2.sınava girmek için kursa ek bi ücret ödüyor ve bunun birazı MEB'e gidiyor.
  • eğer 5-6 mayıssa çok kalan olur
  • 
Sayfa: önceki 7778798081
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.