Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (77. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Neyse yarın Kocaeli'ye gideyim. Kursa giderim 2-3 alıştırma yaparım.
  • nasıl arac kullanmak zevkli demi
  • Manuel acayip zevkli. Ehliyeti aldıktan sonra manuel kullanmayacağım zaten. Bizim araba otomatik vites olduğu için.
  • şansına bizim 2 side manuel
  • Evet arkadaşlar direksiyon dersinden şimdi geldim, 2003ten beri kullandığım için pek fazla arabayı vermedi. Diğer öğrenciler normal park gibi bir yerde kullandılar ben ise gideceğimiz zaman kullandım ve şehiriçi trafiğe çıktım :) Halıcıoğlu köprüsünden aksaray da ki sürücü kursumuzun önüne kadar ben getirdim arabayı.. Ve bizi en çok ilgilendiren konuyu ise kesin bir ağızdan öğrendim. İlçe Eğitim Bakanlığı kurslara faks ile bilgilendirmede bulunmuş,, Direksiyon sınavı net bir şekilde 5-6 Mayıs a getirilmiş.. Sebebi ise ÖSS sınavı. 4 Mayıs a kadar direksiyon sınavı harç parasını yatırman lazım dediler bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: theepeace

Evet arkadaşlar direksiyon dersinden şimdi geldim, 2003ten beri kullandığım için pek fazla arabayı vermedi. Diğer öğrenciler normal park gibi bir yerde kullandılar ben ise gideceğimiz zaman kullandım ve şehiriçi trafiğe çıktım :) Halıcıoğlu köprüsünden aksaray da ki sürücü kursumuzun önüne kadar ben getirdim arabayı.. Ve bizi en çok ilgilendiren konuyu ise kesin bir ağızdan öğrendim. İlçe Eğitim Bakanlığı kurslara faks ile bilgilendirmede bulunmuş,, Direksiyon sınavı net bir şekilde 5-6 Mayıs a getirilmiş.. Sebebi ise ÖSS sınavı. 4 Mayıs a kadar direksiyon sınavı harç parasını yatırman lazım dediler bilginize..

daha bize haber vermediler niye acaba eminmisin dostum
  • quote:

Evet arkadaşlar direksiyon dersinden şimdi geldim, 2003ten beri kullandığım için pek fazla arabayı vermedi. Diğer öğrenciler normal park gibi bir yerde kullandılar ben ise gideceğimiz zaman kullandım ve şehiriçi trafiğe çıktım :) Halıcıoğlu köprüsünden aksaray da ki sürücü kursumuzun önüne kadar ben getirdim arabayı.. Ve bizi en çok ilgilendiren konuyu ise kesin bir ağızdan öğrendim. İlçe Eğitim Bakanlığı kurslara faks ile bilgilendirmede bulunmuş,, Direksiyon sınavı net bir şekilde 5-6 Mayıs a getirilmiş.. Sebebi ise ÖSS sınavı. 4 Mayıs a kadar direksiyon sınavı harç parasını yatırman lazım dediler bilginize..

Bu Türkiye geneli mi yoksa sadece İstanbul için mi?

ÖSYM'nin sitesinde Şöyle yazıyor;

Türkiye ve Ortadoğu Amme İdaresi Enstitüsü Yüksek Lisans Programlarına Giriş Sınavı 2012-TODAİE
    Sınav Tarihi -> 05.05.2012

Adalet Bakanlığı Avukatlar İçin Adli Yargı Hakim ve Savcı Adaylığı Yarışma Sınavı-1 2012-Adli Yargı-Avukat-1
    Sınav Tarihi -> 06.05.2012

• Eminim arkadaşlar, bana da haber vermemişlerdi ben direksiyon dersine gittiğimde sordum öğrendim. Telefonla arıyacaklarmış zaten sınavdan bir kaç gün önce. Türkiye genelini bilmiyorum ama. Kurslarınızı arayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theepeace -- 26 Nisan 2012; 18:18:54 >
  • Arka arkaya mesaj attığım için özür dilerim. Sürücü kursumu aradım. Direksiyon sınav harcını 01005204(MEB) nolu hesaba 50 TL yatırmamız gerektiğini söyledi. (HalkBank) Direksiyon sınavı konusunu sordum. Herhangi bir yazı gelmediğini, geldiği zaman ise arayacaklarını söyledi. Bende ÖSYM nin ALES sınavı varmış 13 mayısta. Acaba geriye alırlar mı dedim? Büyük ihtimal yaparlar dedi. En sonda ise aracınız dizel mi diye sordum. Dizelde var benzinlide var. İkisinden birini seçebilirsin dedi. İçim rahatladı tabi bu arada Sonuç olarak 5-6 mayısta direksiyon sınavı olabilirde olmayabilirde. Sürücü kursunuzu arayıp mutlaka sorun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 26 Nisan 2012; 18:25:35 >

• benim kurs hala 26-27 mayısda direksiyon sınavı diyor interneti gösteriorum hiçbiri inanmıo meb bunu yolladı diolar :D izmir(urla) bilmeyen çeşme tarafı .

açık ögretim lise

sınavı var

12-13 mayısta bende girecegim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Nisan 2012; 19:45:20 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Arka arkaya mesaj attığım için özür dilerim. Sürücü kursumu aradım. Direksiyon sınav harcını 01005204(MEB) nolu hesaba 50 TL yatırmamız gerektiğini söyledi. (HalkBank) Direksiyon sınavı konusunu sordum. Herhangi bir yazı gelmediğini, geldiği zaman ise arayacaklarını söyledi. Bende ÖSYM nin ALES sınavı varmış 13 mayısta. Acaba geriye alırlar mı dedim? Büyük ihtimal yaparlar dedi. En sonda ise aracınız dizel mi diye sordum. Dizelde var benzinlide var. İkisinden birini seçebilirsin dedi. İçim rahatladı tabi bu arada Sonuç olarak 5-6 mayısta direksiyon sınavı olabilirde olmayabilirde. Sürücü kursunuzu arayıp mutlaka sorun.

bebeeem benzin sec onun kavraması daha zor dizel stop etmio kolay kolay

• quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Arka arkaya mesaj attığım için özür dilerim. Sürücü kursumu aradım. Direksiyon sınav harcını 01005204(MEB) nolu hesaba 50 TL yatırmamız gerektiğini söyledi. (HalkBank) Direksiyon sınavı konusunu sordum. Herhangi bir yazı gelmediğini, geldiği zaman ise arayacaklarını söyledi. Bende ÖSYM nin ALES sınavı varmış 13 mayısta. Acaba geriye alırlar mı dedim? Büyük ihtimal yaparlar dedi. En sonda ise aracınız dizel mi diye sordum. Dizelde var benzinlide var. İkisinden birini seçebilirsin dedi. İçim rahatladı tabi bu arada Sonuç olarak 5-6 mayısta direksiyon sınavı olabilirde olmayabilirde. Sürücü kursunuzu arayıp mutlaka sorun.

Abi söylediğini tam olarak anlayamadım. Dizel kolay kolay stop etmiyor fakat benzini seç diyorsun. Benzin seç diyorsun onun kavraması daha zor diyorsun. Ya yazdıklarının farkında değilsin ya da kafan iyi hocam

• quote:

quote:

quote:

Abi söylediğini tam olarak anlayamadım. Dizel kolay kolay stop etmiyor fakat benzini seç diyorsun. Benzin seç diyorsun onun kavraması daha zor diyorsun. Ya yazdıklarının farkında değilsin ya da kafan iyi hocam

benzin seçki zoru ögren anlamında zor olanı halledersen basiti ögrenmene gerek kalmaz

abi ne la 18 iz daha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Nisan 2012; 20:35:59 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benzin seçki zoru ögren anlamında zor olanı halledersen basiti ögrenmene gerek kalmaz

Benim amacım hemen geçmek zaten. Dizelle geçeyim, benzinliyide öğreniriz EvelAllah

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Benim amacım hemen geçmek zaten. Dizelle geçeyim, benzinliyide öğreniriz EvelAllah

artislk yapma laa git benzin seç hem daha fazla ders alırsın yapamıom mercedes AMG dersin hocaya biraz daha ders ver dersin daha fazla surersın. 5 saat vercegine 10 verir.

• Artistlik falan yaptigim yok hocam. Dizel araba kullanmak artistlikse ehliyet almayalim o zaman...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Artistlik falan yaptigim yok hocam. Dizel araba kullanmak artistlikse ehliyet almayalim o zaman...

la olum sen anlamıonmu artislk yapion demem sevdigimden la :D al al yakışır sana canım benım istediginide kullan hayat senin mercedes espirisini atlamışsın nasl kaçırdın hee :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 26 Nisan 2012; 21:34:27 >
  • arkadaşlar artık ehliyet için kursa başvururken sağlık kurulu raporu istenecekmiş.tek hekim tarafından alınan raporlar geçersiz sayılacakmış.ben aile hekiminden 9 şubatta b sınıfı ehliyet alabilir yazılı sağlık raporu aldım.bu yeni kayıt olacaklar için geçerliymiş bizi etkilemez heralde.

http://www.ailehekimisitesi.com/ana-sayfa/ehliyet-alacak-olanlardan---art%C4%B1k-sa%C4%9Fl%C4%B1k-kurulu-raporu-istenecek-5341.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar artık ehliyet için kursa başvururken sağlık kurulu raporu istenecekmiş.tek hekim tarafından alınan raporlar geçersiz sayılacakmış.ben aile hekiminden 9 şubatta b sınıfı ehliyet alabilir yazılı sağlık raporu aldım.bu yeni kayıt olacaklar için geçerliymiş bizi etkilemez heralde.

http://www.ailehekimisitesi.com/ana-sayfa/ehliyet-alacak-olanlardan---art%C4%B1k-sa%C4%9Fl%C4%B1k-kurulu-raporu-istenecek-5341.html

Cevabı vermişsin zaten :))

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Okan9455

arkadaşlar artık ehliyet için kursa başvururken sağlık kurulu raporu istenecekmiş.tek hekim tarafından alınan raporlar geçersiz sayılacakmış.ben aile hekiminden 9 şubatta b sınıfı ehliyet alabilir yazılı sağlık raporu aldım.bu yeni kayıt olacaklar için geçerliymiş bizi etkilemez heralde.

Cevabı vermişsin zaten :))

emin olmak istedim

• 
Sayfa: önceki 7576777879
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.