Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yali_4

14 Martta dosyamı aldım herşeyi tamamladım. 15 Martta saat 9:00 da emniyete verdim. Pazartesi gel dediler. Öğleden sonra gittim aldım. Bugün sabahtan akşama kadar gezdim, bir tane trafik polisi çevirmedi.

Hayırlı olsun :) Bizim bi arkadaşta çevirilmek için uğraşıp dururdu ilk aldığında ehliyeti o aklıma geldi sizi görünce
  • zaten yokken çevirmezler varken cevirirler bekle çevirirler yali 4 :D

he bide

bizm burası küçük ilçe karakol bizdenn

sistem bozul olmazsa

dosyayı götürdügüm an ehliyeti elime alırım toplasan 1 çay söylerler o sırada hallederiz çay içip kaçarım toplasan 10 dk :D cuma ver pazartesi al olmaz buyuk ihtimal küçük yer olmasının faydası hehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 16 Mart 2012; 22:26:44 >
  • Valla aynen öyle oldu. İnanmazsınız gece 3'e kadar trafik polisi aradım. Asayişler çevirip durdu, Artık kimlik yerine ehliyet uzatır olmuşum :D

Asayiş çevirdi Ehliyeti uzattım sonra beni bi gülme krizi aldı, Polis sarhoşmusun diye sordu daha da gülmeye başladım.

Adam mevzuyu bilmiyorki, trafik polisi arıyorum kardeşim :D
  • arkadaşlar merhaba konuyu uzun uzun okumaya vaktim olmadığı için direk soruyorum martın 4ünde 18imi doldurdum. Ehliyete ne zaman başvurabilirim? Össye hazırlanıyorum kursa gitmeye pek vaktim yok ama bu yaz araba kullanmak istiyorum. Alternatiflerim neler ne zaman başvurursam ne zaman ehliyet elime geçer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

arkadaşlar merhaba konuyu uzun uzun okumaya vaktim olmadığı için direk soruyorum martın 4ünde 18imi doldurdum. Ehliyete ne zaman başvurabilirim? Össye hazırlanıyorum kursa gitmeye pek vaktim yok ama bu yaz araba kullanmak istiyorum. Alternatiflerim neler ne zaman başvurursam ne zaman ehliyet elime geçer?

6 sınav dönemi var.1. si geçti. Şuan önümüzde 14 Nisan sınavı var.Sınav ücretinin son yatırılma tarihi 23 Mart.Büyük ihtimalle buna girebilirsin.Vakit kaybetmeden bir kursa başvur ve evraklarını tamamla.14 Nisan Sınavına girebilirsen bu tarihten 1 ay sonra direksiyon sınavı olur ehliyetini Mayıs sonu gibi eline alabilirsin...
  • nisanda girersen ehliyeti hazıranın ilk haftası içinde alırsın .
  • Nisanda giremem yalnız ondan sonraki ilk sınav ne zaman?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaL

Nisanda giremem yalnız ondan sonraki ilk sınav ne zaman?

Haziranda.
  • teşekkür ederim
  • Salı yada çarsamba ehliyetimi alacağım. Bugün kuzenle az turladık polis çevirdi :) Ehliyet yok yaa ehliyet olsa çevirmez üstümüzü aradılar kimliklere baktılar yolladılar. Trafik polisi degildi iyikide :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

nisanda girersen ehliyeti hazıranın ilk haftası içinde alırsın .

çok geç değil mi mayıs'ın sonu olmaz mı
  • Bende dosyalar hazır beklemedeyim maalesef henuz 375 i toplayamadim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Mayısın 20 si gibi alınır.
  • yarın direksiyon sınavı sonucu açıklanacak,geçersek Cumaya kadar ehliyeti alırız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

quote:

2 mayısta açıklaniyor nisan sinav sonucları

dreksiyon da 26 sinda dedi kurs ? dreksiyon sınavı ne zaman dogrusu ne =?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

quote:

quote:

2 mayısta açıklaniyor nisan sinav sonucları

dreksiyon da 26 sinda dedi kurs ? dreksiyon sınavı ne zaman dogrusu ne =?

Direksiyon sınavı 12-13 Mayısta, mesela 11 Şubat sınavında da 10-11 Martta oldu direksiyon sınavı. Aralarında hep 1 ay oluyor.

• neyse ya sağ salim geçelim de iki hafta sonra alırız
  • direksiyonu da gectik cok sukur.haftaya sertifika cikacak.10 gune ehliyet hazir.
  • Arkadaşlar 14 Nisanda ki sınava girmek için bir kursu aradık ancak bugün sondu başvurular dendi ne iş bu anlayamadım.

Benim arkadaşım 15 gün kala başvuru yapmıştı bir sorun olmadı şimdi böyle bir şey söylüyorlar doğru mudur acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: haydarpaşa62

Arkadaşlar 14 Nisanda ki sınava girmek için bir kursu aradık ancak bugün sondu başvurular dendi ne iş bu anlayamadım.

Benim arkadaşım 15 gün kala başvuru yapmıştı bir sorun olmadı şimdi böyle bir şey söylüyorlar doğru mudur acaba?

Bizim burda 12 martta bitti diyordular.
  • 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.