Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (295. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hashus1099

sorular fena değildi, motordan korkuyordum en çok ama diğerlerine göre daha kolay geldi nedense.

Aynen motor çok kolaydı önceki sınavlara nazaran ben de trafikten tırsıyorum.
  • herhalde 70i geçerim sanırım,galiba,büyük ihtimal
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chen Che

quote:

Orijinalden alıntı: hashus1099

sorular fena değildi, motordan korkuyordum en çok ama diğerlerine göre daha kolay geldi nedense.

Aynen motor çok kolaydı önceki sınavlara nazaran ben de trafikten tırsıyorum.

trafik önceki sınavlara göre biraz daha zordu gibi, ilk yardım normaldi.
  • ilk yardım zordu bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Schneeflocke

ilk yardım zordu bence.

Aynen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 20 ekimciler başlığı değiştirsin artık :) sinav bence zordu.hepsinden yaklaşık 70 in biraz ustunu alacağımı düşünüyorum.umarım babalara gelmeden ilk seferde geçeriz şunu. :)

• sınav 5 dk da bitti ben sadce ilk yardıma girdim digerlerine bi göz attım gerçekten zordu bi önceki sınava göre şüphelendigim 8 soru var onlar yanlıs cıksada geciyorum bu beladan kurtuldum galiba
  • harbiden zordu yaa işallah geçerizz
  • yarım saatte bitirdim sınavı

taklaya gelmeyiz inş
  • quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

sınav 5 dk da bitti ben sadce ilk yardıma girdim digerlerine bi göz attım gerçekten zordu bi önceki sınava göre şüphelendigim 8 soru var onlar yanlıs cıksada geciyorum bu beladan kurtuldum galiba

Tekinden kalırsak ikinci kez girdiğimizde sadece kaldığımız dersten mi sınava giriyoruz?

• quote:

Orijinalden alıntı: speedy_gonzalez

quote:

Orijinalden alıntı: İplenmeyen Adam

sınav 5 dk da bitti ben sadce ilk yardıma girdim digerlerine bi göz attım gerçekten zordu bi önceki sınava göre şüphelendigim 8 soru var onlar yanlıs cıksada geciyorum bu beladan kurtuldum galiba

Tekinden kalırsak ikinci kez girdiğimizde sadece kaldığımız dersten mi sınava giriyoruz?

evet hocam aynen böyle.

sınavdan çıkarken oh çektim, eve geldim yine bir stres başladı
  • Arkadaslar Randevu alirken Mernis kaydiniza ulasilamiyor diye hata alan varmi aranizda?

Resmen alamiyorum randevu

Yada kartal emniyette tanidigi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi un momento -- 15 Aralık 2012; 13:59:24 >
  • dogru cevapları bildiklerinizi yazarmısınız beyler ben yazayım.

akciğer - 100 - 15- 20 dk - 30 2 5 turkine sorusu :) kalp bide :) ilk yardmdan yazarmsnz en suphelendgm o cnku
    sorularda cok sordu ayrıca saglıkta.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Aralık 2012; 14:20:35 >
  • İlk yardım zor geldi bana. Bi de o motosiklet giremez sorusunu önce doğru yaptım sonra sildim yanlış işaretledim, o çok koydu bana ya
  • bebeklere kalp masajı yaparken dakikada kaç kere yapıyorduk? ben salladım 40 dedim.
  • quote:

bebeklere kalp masajı yaparken dakikada kaç kere yapıyorduk? ben salladım 40 dedim.

100

• quote:

bebeklere kalp masajı yaparken dakikada kaç kere yapıyorduk? ben salladım 40 dedim.

Bende onda takıldım. 60 dedim ama yanlışmış Neyse ilk yardım fena değildi zaten. Trafikten korkuyorum ben
  • quote:

aynen ya ne hikmetse bende 40 dedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

quote:

Bende onda takıldım. 60 dedim ama yanlışmış Neyse ilk yardım fena değildi zaten. Trafikten korkuyorum ben

ilk yardımla motor iyi geçti trafikten bende tırsıyorum
  • motor bilgisi kısmında hararet yapan motora hangisinin uygulanması doğrudur sorusunun doğru cevabı nedir?

edit: kalorifer sıcakta çalıştırılır demiştim doğruymuş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RZR -- 15 Aralık 2012; 16:18:56 >
  • 
Sayfa: önceki 293294295296297
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.