Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (296. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: RZR

motor bilgisi kısmında hararet yapan motora hangisinin uygulanması doğrudur sorusunun doğru cevabı nedir?

edit: kalorifer sıcakta çalıştırılır demiştim doğruymuş
    Evet doğru. Benim trafik ve motor çok az yanlış gelir. 3 4 tane ama ilk yardım sıkıntılı 6 yanlış banko var daha fazla çıkmaz herhalde.
  • arkadaşlar trafikte bi soruda yola 50 yazılmış azemi hızmıydı o bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkay35

arkadaşlar trafikte bi soruda yola 50 yazılmış azemi hızmıydı o bilen varmı

evet o bölgede gıdılcek azemi hız.

beyler motor kısmında dizel araclarla ılgılı soru vardı ya soruda ne diyordu hava - yada motorin cevap ama soruyu hatırlıyamadım??

bide flashorlerin park halinde acık burakılmasında aku bosalmaz mı ??
    2 tane mı aku bosalması cevabı vardı...gostergede + - yanarsa hemen ne yapmak gerekir diye soru vardı bide m kitabcıgının ilk sorusu mars motoru arızalanır olmucak mu devam edilirse
  • ben o dizel motoru sorusunda hava yaptım doğrumu acaba flashörde bende akü boşalır yaptım +- eksi işaretindede akü boşalır yaptım doğrudur işlallah
  • quote:

ben o dizel motoru sorusunda hava yaptım doğrumu acaba flashörde bende akü boşalır yaptım +- eksi işaretindede akü boşalır yaptım doğrudur işlallah

dogru sanırım,,, bende netten baktm aynısını sormuslar ben onu yalnıs yapmısım :( aku bosalır 2 cevap koymuslar:D

2 yalnısım var su anda sadece zaten geceriz sıkıntı yok :D 5-6 soru zaten gecen yıllarda sorulan sorular vardı :) sorular nete dusse bir

kavrama - debriyaj - aks olcak sıralama böyle bir soruda.......
    asitli su olcak bir cevap enjektor var..
    motor cevabı vardı...
    silindir contası vardı...
    mars baglantısı kopmus vardı.
    aku baglantıları cıkarılır vardı - +

akü vardı bosluk doldurmada.. yag göstergesi cevap vardı...
    hava filtresi vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Aralık 2012; 18:06:06 >

• aynenn trafikte varmı hatırladığınn benimde m kitapçığıdı
  • quote:

aynenn trafikte varmı hatırladığınn benimde m kitapçığıdı

:D sen varsa motordan yaz sende farklı olanları :D

trafikten var....
    en solda
    geçiş üstünlüğü
    şöfer
    3-2-1 ( sıralama sorusu döncek olan en sondu :)
    2 araba sorusu takip mesefesinde şerid takip edilmeli
    2 yıl husisiiii muayene ile ilgili cevap.
    atık vardı heralde bide çevre sorusunda ben bunu yaptm bu dogrumu bılmem.
    sag vıraj vardı.
    kontrolsuz demir yolu gecidi.
    kamyon geçme yasagı gibi bişey vardı.
    kavisli yol vardı.
    yakın ışıklar yanmalı vardı
    bide vırajlı yol vardı hız azaltılmalı dedim ben

bu işci 4,5 saat dinlenme sorusu vardı onu bılmıyom salladm 20 diye sen bılıyon mu cevabı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gladyo38 -- 15 Aralık 2012; 18:19:38 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

trafikten var....
    en solda
    geçiş üstünlüğü
    şöfer
    sag vıraj vardı.
    kavisli yol vardı.

bu işci 4,5 saat dinlenme sorusu vardı onu bılmıyom salladm 20 diye sen bılıyon mu cevabı ?

Onun cevabı 45 dakikaydı.

• dun aksam ilk yardim trafik calistim 3 saat onlarda rahat gecerimde şu motor zordu ya daha dogrusu calisamadim hic cevaplara nereden ulasabiliriz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tmm yalnıs yapmısım 3 tane trafikten yalnısm var bıldgm...lımıt 15 yalnıs gecememk trafikte :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

quote:

Orijinalden alıntı: gladyo38

quote:

trafikten var....
    en solda
    geçiş üstünlüğü
    şöfer
    sag vıraj vardı.
    kavisli yol vardı.

Onun cevabı 45 dakikaydı.

ilk yardımda abc sorusu vardı onun ne cevabı bılıyormusun tam olarak...a ne olur diyordu

• aynen 45 dakikaydı bide sol açık sağ kapalı diye di soruda vardı virajla ilgili bilen varmı düşük banket vardı bide kaza olayı vardı hangisi kazdır diye onuda viraj yaptım bn
  • A.Soluk yolunun açılması.
    B.Solunumun düzeltilmesi.
    C.Dolaşımın etkinliğini sağlama.

İlkyardımın abc'si
    Doğru yapmışım
  • Sınav çok kolay geldi , herkese ilk yardım zor gelmiş ama 2-3 sorusu hariç geçmiş sorularla aynıydı . Tüm sınavda çıkarsa maksimum 3-4 yanlışım çıkar diye bekliyorum , umarım herkes hak ettiğini alır .
  • arkadaşlar,15 aralık da yazılı sınava girenlerin sonuçları 2 ocak da açıklanacakmış öğrendik,fakat direksiyon sınavı kaç kez oluyor ve ben ne zaman alabilirim ehliyetimi,bilen var mı?
  • Stajer ehliyet 2013 ocakda çıkcakmış arkadaşlar. Eğer çıkarsa yandık 15 Aralık 2012 sınavına girenlerde stajer ehliyet alcak heralde.
  • Neyse ki randevusuz sekilde hallettim bu sabah. Haftaya bugun hazir insallah. Darisi sizin basiniza. 5 aydir kosturuyoruz nerdeyse.

• quote:

Orijinalden alıntı: strannqe

Stajer ehliyet 2013 ocakda çıkcakmış arkadaşlar. Eğer çıkarsa yandık 15 Aralık 2012 sınavına girenlerde stajer ehliyet alcak heralde.

http://www.motosiklet.net/forum/gelisim-surucu-kursu/5862-stajyer-ehliyet-hakkinda-merak-edilenler.html

bak burda da yılbaşı değişecek diyor. tarihe dikkat.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RZR

quote:

Stajer ehliyet 2013 ocakda çıkcakmış arkadaşlar. Eğer çıkarsa yandık 15 Aralık 2012 sınavına girenlerde stajer ehliyet alcak heralde.

http://www.motosiklet.net/forum/gelisim-surucu-kursu/5862-stajyer-ehliyet-hakkinda-merak-edilenler.html

bak burda da yılbaşı değişecek diyor. tarihe dikkat.

Bu iddaa 7-8 senedir varmış zatende bu sene sanırım mecliste falanda görüşüldü. Ocak ayında yürürlüğe girecek deniliyor.

surucukursuistanbul.com sitesinde şöyle bir bilgi var

Stajer ehliyet nedir ve ne zaman alınmaya başlayacak?

Stajyer ehliyet Mecliste bekleyen yeni Trafik Yasası çıktığı an uygulamaya geçecek bir ehliyet türüdür.

Uygulama başladığı an sürücü kurslarına yeni müracaat etmiş olanlar, kayıtlı olanlar, sınavlara girmiş ancak başarılı olamayanlar (yani sınavda kalanlar) ayrıca ehliyet sınavlarında başarılı olup sertifikasını alanlar, sertifika almayı hak edenler, eğer sertifikalarını ehliyete çevirmemişlerse onlarda stajer ehliyet kanunundan etkilenip stajer ehliyet alacaklardır.

Peki bu kanun kapsamında çıkacak olan stajer ehliyet neler getirecek neler değişecek Stajer ehliyet 2 yıl süre ile geçerli olacak kanunda belirtilen yasaklamalar çiğnenmediği takdirde 2 yıl dolduktan sonra Trafik tescile müracaat edip hiç bir ücret (stajer ehliyet alınırken ödeme yapılacak ) ödemeden normal ehliyete çevrilecek bir ehliyet...

• quote:

Ehliyet kursu kayit tarihinin onemli oldugunu soylemisti. kayit tarihinin baz alinmasi daha mantikli bencede

• 
Sayfa: önceki 294295296297298
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.