Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (195. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: j3srn

Gidip kursa konuştum tek kalan ben değilmişim 21 kişi kalmış sınavdan bayramdan sonra tekrar giricez bakalım 50 ile kaldım millet 20 30 puan almış züürt tesellisi gibi oldu biraz ama yinede moralim düzeldi biraz yazılı sınavdan 100 alıp geçince direksiyon sınavından kalmak adama koyuyor. 1 kere bile stop ettirmeden titretmeden adam gibi kullandım sinyallerımı bile eksiksiz yerine getirdim koltugumu aynamı düzelttim adam gibi kullandım ulan adam emnıyet kemerı takmadım , rampada lastik yaktım , viraja hızlı girdim diye 50 puanmı kesilir ?

Ehliyet kemeri , kırmızı ışıkta gecmek gibi hataları yapınca geçirmezler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benim hiç hatam olmamasına rağmen geçirmediler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xT.SecKn -- 6 Ağustos 2012; 16:34:23 >
  • İyi Günler Herkese...

Ben de ehliyet için başvuracağım ancak 20 Ekim'de sınava gireceğim. Babam tanıdığı bi ehliyet kursuna gitmiş de adam; "illa kurslara gelmesi lazım." demiş.

Böyle bir zorunluluk var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shift41

İyi Günler Herkese...

Ben de ehliyet için başvuracağım ancak 20 Ekim'de sınava gireceğim. Babam tanıdığı bi ehliyet kursuna gitmiş de adam; "illa kurslara gelmesi lazım." demiş.

Evet girme zorunluluğunuz var. Ancak çoğu kurs bir şey demiyor,siz de en iyisi konuşun kurs ile bir kolaylık sağlayacaklardır. İyi günler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alpsahin

quote:

İyi Günler Herkese...

Evet girme zorunluluğunuz var. Ancak çoğu kurs bir şey demiyor,siz de en iyisi konuşun kurs ile bir kolaylık sağlayacaklardır. İyi günler.

Ehliyet alan bi arkadaşıma danıştım da "ilk derse girersin sonraki derslere girmezsin." dedi. Pek sıkmazlar herhalde.
  • 4-5 agustosta kalanlar için sınav ne zaman olur
  • Ehliyet için 400tl gibi bir rakamı nereden bulacam off
  • quote:

quote:

quote:

İyi Günler Herkese...

Ehliyet alan bi arkadaşıma danıştım da "ilk derse girersin sonraki derslere girmezsin." dedi. Pek sıkmazlar herhalde.

Ben konuşmuştum kursla. Eğitimimden dolayı İstanbuldayım demiştim. Hiç bir derse girmemiştim. Konuşman gerekiyor Koray.

• müfettişler 3 kere sizi derste bulamazsa şutlanırsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

müfettişler 3 kere sizi derste bulamazsa şutlanırsınız

Ben hiç gitmedim sorun cikmadi

• quote:

15 gün kursa gittim böyle birşeyi ilk defa sizden duydum

• quote:

Hiç bir şekilde kurstaki derslere gitmedim ve geçtim şuan dosyamı bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: xT.SecKn

4-5 Ağustos sınavında kalanlar için en yakın direksiyon sınavı ne zaman?

25inde hocam
  • Hocam 11-12 ağustos diye bi yerde gördüm ama 25 ağustosta olursa eğer 3 ağustosa kadar alabilirmiyim ehliyeti
  • quote:

Orijinalden alıntı: pvp_headshot

quote:

Ben hiç gitmedim sorun cikmadi

Kurs için ders e giden çok çok azkişi var , bende son hafta 2 kez gittim ve son 3 yıldaki TEST leirn fotokopisini alıp çalıştım. kitaptan 5 ancak gelmiştir her başlık için :))

Müfettiş - denetleme - ders zorunluluğu en azından banada denk gelmedi.

• 1 Eylül'de sınava girmek için yatırılan harç parasının son günüymüş bugün.Zor yetiştim
  • 18 kasımda reşit oluyorum o zamandan sonra ne zaman sınav var?
  • quote:

quote:

quote:

İyi Günler Herkese...

Aynen öyle,hatta çoğu kişi ilk derse bile girmiyor. Ama siz gene de bir konuşun,aklınız kalmasın. İyi akşamlar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İyi Günler Herkese...

Aynen öyle,hatta çoğu kişi ilk derse bile girmiyor. Ama siz gene de bir konuşun,aklınız kalmasın. İyi akşamlar.

20 Ekim'deki sınavın dersleri 1 Eylül'de başlıyor demiş kurstaki yetkili. Üniversite kayıtları falan fistan derken kursları aksatmak zorunda kalırım derim. Kabul ederler büyük ihtimal. Teşekkürler, iyi akşamlar dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: YALI35

quote:

U Gidip kursa konuştum tek kalan ben değilmişim 21 kişi kalmış sınavdan bayramdan sonra tekrar giricez bakalım 50 ile kaldım millet 20 30 puan almış züürt tesellisi gibi oldu biraz ama yinede moralim düzeldi biraz yazılı sınavdan 100 alıp geçince direksiyon sınavından kalmak adama koyuyor. 1 kere bile stop ettirmeden titretmeden adam gibi kullandım sinyallerımı bile eksiksiz yerine getirdim koltugumu aynamı düzelttim adam gibi kullandım ulan adam emnıyet kemerı takmadım , rampada lastik yaktım , viraja hızlı girdim diye 50 puanmı kesilir ?

Ehliyet kemeri , kırmızı ışıkta gecmek gibi hataları yapınca geçirmezler

Kımden duydun bu efsaneyi ? Her hatadanın bir puanı var kardeşim listesi vardı resmı kurumlarca yayınlanmış emnıyet kemerı 5 puanmı neydi kırmızı ışıkda zaten geçmedim onu bilmiyorum bakmadım yani ben sınavda kalıcak bişey yapmadım 250 liraya kayıt olursan kursa acısını böyle çıkarıp o ücreti 300 400 yaparlar sevınıyordum başlarda güzel insanlara denk geldik diye şimdi elim ayağım titriyor sinirden.
    ış

Afedersinde kimse kimseyi sebepsiz yere bırakmaz bizim kurstanda benle beraber 4 kişi geçmiş .Nelerden kırmışlar sor öğren ama yazdiklarina bakılırsa gecmen zaten mucize olurdu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bysecox -- 7 Ağustos 2012; 4:49:58 >

• 
Sayfa: önceki 193194195196197
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.