Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (194. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul Bakırköyde oturuyorum. Sınavdan 100 ile geçtik çok şükür. Şimdi kursum bana dosyayı en geç cuma günü teslim edeceğini söyledi.

Bu şartlarda ehliyetimi en erken ne zaman alabilirim acaba?

Sanırım internetten sadece 2 gün sonrasına randevu alınıyormuş , ayın kaçına randevu almalıyım cuma günü gelecek dosya için?

Bu soruları cevaplarsanız sevinirim.
  • Arkadaşlar bu ehliyet randevusu nedir?Bilen biri anlatabilir mi?
  • emniyet müdürlüğünün sitesinde ehliyet alabilmek için gereken evraklar yazıyor. sırasıyla aşağıdaki gibiler. ehliyeti alanlar bu belgeleri topladı mı? yoksa formalite mi? çünkü epey karışık bi liste.

SÜRÜCÜ BELGESİ MÜRACATINDA İSTENEN BELGELER

1. Sertifikanın aslı.
    2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi
    3. Diploma aslı.
    4. Şoförler Derneğinden dosya (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.)
    5. Sağlık Raporu (aslı) (1 Yıl Geçerli)
    6. Sabıka Kaydı (aslı) (1 Yıl Geçerli)
    7. Kan grubu belgesi
    8. Maliyeden harç makbuzu (Sürücü belgesi sınıfına göre)
    9. Dört (4) adet fotoğraf
    10. Sürücü belgesi kart ücreti 77.50 TL
    11. Öğrenim belgesi
    12. MTSK Müdürlüğüne Müracaat Formu (Onaylı Fotokopisi)

• Beyler ben sadece internetten pol.tr galiba oradan randevu aldım . Birde harcı yatırdım dosyaya ekledim makbuzu. Diğer bütün herşeyimi kurs halletti. Dosyayı olan düzenlediler. Randevuya gitmeden önce dosyayı almak kaldı bana sadece. Karakola gidince dosyayı verdim parmak izi makinesinden geçirdiler parmakları. Yarım saatte ehliyetin çıkmasını bekledim o kadar. Aldık çok şükür
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

emniyet müdürlüğünün sitesinde ehliyet alabilmek için gereken evraklar yazıyor. sırasıyla aşağıdaki gibiler. ehliyeti alanlar bu belgeleri topladı mı? yoksa formalite mi? çünkü epey karışık bi liste.

1. Sertifikanın aslı.
    3. Diploma aslı.
    4. Şoförler Derneğinden dosya (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.)
    7. Kan grubu belgesi
    11. Öğrenim belgesi

Onların hepsini işaretliyorsun.Zaten sürücü kursundaki dosyada bunlar mevcut olacak o dosyaya ekstradan maliyeye yatırdığın para ile kart ücreti eklenecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: 06_EMRE

quote:

Orijinalden alıntı: j3srn

quote:

Orijinalden alıntı: neronnuri

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: esadfb

quote:

50 ile kalmışım biliyordum böyle olacağını

anlattıklarına göre geçmen mucize olurdu zaten

1 kere patinaj yaptık emnıyet kemerı takmadık diyemi ? Orda gördüm daha arabayı kaldıramayanlar vardı onlar geçti ben kaldım yine sınav ücreti almak için yaptılar yada kursta bana kafayı takan bitane şerefsiz hoca vardı onun parmağı var yazılı sınavda bişey yapamadı direksiyon sınavında yapıyor yapacağını.

Edit : Kaldırıma çıkan kız 85 ile geçmiş cinnet geçiricem sırf tekrar sınav parası almak için yaptılar.

Tekrar direksiyon sınavına girmek için kaç para istediler?

50 TL VERİCEKMİŞİM. NAH VERİRİM.

Ehliyete de NAH demesinler hocam

• arkadaşlar kayıt olurken hangi belgeleri istiyorlar tam olarak ? git gel yapmıyalım tekrar tekrar biri söyleyebilir mi netten baktımdak karısık geldi kan grubu felan verılcek mı :s
  • quote:

emniyet müdürlüğünün sitesinde ehliyet alabilmek için gereken evraklar yazıyor. sırasıyla aşağıdaki gibiler. ehliyeti alanlar bu belgeleri topladı mı? yoksa formalite mi? çünkü epey karışık bi liste.

1. Sertifikanın aslı.
    3. Diploma aslı.
    7. Kan grubu belgesi
    11. Öğrenim belgesi

Diploma aslı şart mı kaydolurken öğrenim belgesi istediler sadece diplomanın orjinali okulda ve onu vermez ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 Eylüldeki yazılı sınav için son para yatırma tarihi 10 ağustos diyor, arkadaşlar bu sınavı kaçırmak istemiyorum yapmam gereken işlemler nedir? Önce kursa mı yazılmam gerekiyor??
  • quote:

Orijinalden alıntı: alkan529-

1 Eylüldeki yazılı sınav için son para yatırma tarihi 10 ağustos diyor, arkadaşlar bu sınavı kaçırmak istemiyorum yapmam gereken işlemler nedir? Önce kursa mı yazılmam gerekiyor??

evet , kurs a gidip ( vakıf bank a ilk aşamada 50 tl yatacak ) fiyat - ders saatleri hakkında bigi alacaksınız.

diploma aslı - kimlik - resim - sağlık raporu vb isteyecekler, ( sabıka kaydı online oldu )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bukalemun

quote:

1 Eylüldeki yazılı sınav için son para yatırma tarihi 10 ağustos diyor, arkadaşlar bu sınavı kaçırmak istemiyorum yapmam gereken işlemler nedir? Önce kursa mı yazılmam gerekiyor??

evet , kurs a gidip ( vakıf bank a ilk aşamada 50 tl yatacak ) fiyat - ders saatleri hakkında bigi alacaksınız.

diploma aslı - kimlik - resim - sağlık raporu vb isteyecekler, ( sabıka kaydı online oldu )

teşekkür hocam yarın kursa gidip bir görüşeyim.
  • quote:

quote:

diploma aslına gerek yok. üniversitede okuyanlar okuldan diplomayı mı alacak? fotokopi yeterli.

para ziraat bankasına da yatırılabilir. hatta ziraata yatırmak daha iyi, vakıfbank parayı bozmuyor illa 50 lira ver diyor.

• quote:

quote:

quote:

diploma aslına gerek yok. üniversitede okuyanlar okuldan diplomayı mı alacak? fotokopi yeterli.

para ziraat bankasına da yatırılabilir. hatta ziraata yatırmak daha iyi, vakıfbank parayı bozmuyor illa 50 lira ver diyor.

arkadaş üniversiteliyim demiş mi?

ben diplomamı KONTROL edilmesi amacı ile ( aslını ) kurs bırakmak zorunda kaldım. okuyan zaten gider öğrenci belgesi / buna denk resmi evrak ile gider benim gittiğim yerde en yakın vakıf bank vardı ( ziraat - vakıf içinde benim kurumum olmadığı için ) sorunsuz yatırdım , hatta personel güler yüzlü - hızlı ve bilgi sahibiydi. kurs ile banka 20 mt uzakta ve 5 dk beklemedim.

kurs a gittiği zaman ( ki onlara 50 tl verirseniz kendileride yatırıyor ) zaten ayrıntılı bilgi alacak , EK BİLGİ verirken + para almıyorsanız ne gerek var bu tür şeylere. ?

• Arkadaşlar ben 28 temmuzda girdim sınava bana en geç bu perşembe alırsın dediler sertifikayı şimdi sormak istediğim birkaç şey var.

1. Sertifikanın aslı. (Bunu kurs verecek sanırım.)
    2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (Bunu da tamamladım.)
    3. Diploma aslı. (Ben kursa kaydolduğumda öğrenciydim şimdi mezun oldum kursta öğrenci belgem var ben onunla mı yoksa diplomayla mı gideyim?)
    4. Şoförler Derneğinden dosya (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.) (Bunu bizim mi halletmemiz gerekiyor?)
    5. Sağlık Raporu (aslı) (1 Yıl Geçerli) (Bunu da hallettim.)
    6. Sabıka Kaydı (aslı) (1 Yıl Geçerli) (Bunu da hallettim.)
    7. Kan grubu belgesi (Ben kan grubumu biliyorum kimliğimde de yazıyor bu gerekli mi?)
    8. Maliyeden harç makbuzu (Sürücü belgesi sınıfına göre) (Bunu hallederim.)
    9. Dört (4) adet fotoğraf (Bunu da hallederim.)
    10. Sürücü belgesi kart ücreti 77.50 TL (Bunu da hallederim.)
    11. Öğrenim belgesi (Bu ne oluyor yani diploma, öğrenci belgesi gibi bir şey mi?)
    12. MTSK Müdürlüğüne Müracaat Formu (Onaylı Fotokopisi) (Bunu da mı bizim halletmemiz gerekiyor önceden?)

5 ay oldu hala ehliyet elimde değil. Nisanda kayıt oldum. Nisandaki sınav bitmişti. Sizce bu normal mi, değil mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 6 Ağustos 2012; 3:24:12 >

• Arkadaşlar günaydın. Herkese geçmiş olsun ilk başta. bende 85 ile geçtim sınavı. Şimdi sizlere sormak istediğim bişey var. Bu dosya teslim tarihi kurstan kursa değişiyor sanırım. Bizim kursta 13,14 ya da 15inde alınacak diye söylendi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

Arkadaşlar ben 28 temmuzda girdim sınava bana en geç bu perşembe alırsın dediler sertifikayı şimdi sormak istediğim birkaç şey var.

1. Sertifikanın aslı. (Bunu kurs verecek sanırım.)
    2. Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi (Bunu da tamamladım.)
    3. Diploma aslı. (Ben kursa kaydolduğumda öğrenciydim şimdi mezun oldum kursta öğrenci belgem var ben onunla mı yoksa diplomayla mı gideyim?)
    4. Şoförler Derneğinden dosya (Dosya içindeki evraklar nüfus bilgilerine göre doldurulacaktır.) (Bunu bizim mi halletmemiz gerekiyor?)
    5. Sağlık Raporu (aslı) (1 Yıl Geçerli) (Bunu da hallettim.)
    6. Sabıka Kaydı (aslı) (1 Yıl Geçerli) (Bunu da hallettim.)
    7. Kan grubu belgesi (Ben kan grubumu biliyorum kimliğimde de yazıyor bu gerekli mi?)
    8. Maliyeden harç makbuzu (Sürücü belgesi sınıfına göre) (Bunu hallederim.)
    9. Dört (4) adet fotoğraf (Bunu da hallederim.)
    10. Sürücü belgesi kart ücreti 77.50 TL (Bunu da hallederim.)
    11. Öğrenim belgesi (Bu ne oluyor yani diploma, öğrenci belgesi gibi bir şey mi?)
    12. MTSK Müdürlüğüne Müracaat Formu (Onaylı Fotokopisi) (Bunu da mı bizim halletmemiz gerekiyor önceden?)

5 ay oldu hala ehliyet elimde değil. Nisanda kayıt oldum. Nisandaki sınav bitmişti. Sizce bu normal mi, değil mi?

3. Öğrenci belgesi yeterli
    7. Kimlikte yazıyorsa genellikle kan kartı istemiyorlar.
    11. bkz. 3
    12. Dosya içinde olur.

• edit:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kokkoreç -- 6 Ağustos 2012; 10:12:58 >
  • 20 Ekim sınavına kaldık
  • kursu öğlen aradım, birazdan milli eğitime gidip dosyaları hazırsa alıcam dedi ama hala ses seda yok. daha hazırlanmadı demekki.
  • 4-5 Ağustos sınavında kalanlar için en yakın direksiyon sınavı ne zaman?
  • 
Sayfa: önceki 192193194195196
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.