Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (106. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

Vallahi ben bir tek botla (kışın) kullanamiyorum arabayi. Diger ayakkabilarda sorunum yok. Zaten egitim ve sinava spor ayakkabimla gidecegim.

kenks su kavramayı tam yapamadım yaw :D olmuyor olmuyor :D hoca yardım etmese kalkmayacak araç :D

bende onda zorlanıyorum zaten kalkışlarda elim ayagıma dolasıyor, gece yastıga kafamı vurdugumda sınavda yanımdaki eğitmenin benim yerime arabanın kaldırmasını diliyorum bu başka türlü olmaz araba kullanmayı bilene kolay bize değil ki....

Ayaginiz alistimi sorun yok. Sadece biraz pratik lazim. Cok sukur ben alistim. Darisi sizinde basiniza İnşallah.

• quote:

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

quote:

quote:

Vallahi ben bir tek botla (kışın) kullanamiyorum arabayi. Diger ayakkabilarda sorunum yok. Zaten egitim ve sinava spor ayakkabimla gidecegim.

kenks su kavramayı tam yapamadım yaw :D olmuyor olmuyor :D hoca yardım etmese kalkmayacak araç :D

bende onda zorlanıyorum zaten kalkışlarda elim ayagıma dolasıyor, gece yastıga kafamı vurdugumda sınavda yanımdaki eğitmenin benim yerime arabanın kaldırmasını diliyorum bu başka türlü olmaz araba kullanmayı bilene kolay bize değil ki....

edit:hallettim beyler kavramayı yakalıyorum

internete ne kadar teşekkür etsem azdır

önce bu adama

sonra burdaki tüm arkadaşlarıma sonrada kendime sonrada hocaya asdasfagasjgasga karıştı baya. neyse

when cluch starts the engaged.

ne zaman debriyaj yakalarsa titremenin yanında motor sesi degişiyor + oılarak devir 1 den aşşaya çok hafif düşmeye başlıyor böylece kavıyor. sonunda ögrendimm :D convers hakket iyi geldi hafif ve rahat olmasından dolayı. nese devam beyler yarın tekrar 2 de gidecem inş daha iyi olacam

beyler sol bacak agrısı başladı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 10 Mayıs 2012; 15:27:16 >

• 9 Mayıs 1994 doğumluyum bugün ehliyete yazılmak için gittim fakat 2 günle 30 hazirandaki sınavı kaçırdın dediler yazı gelmiş böyle birşey var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nestea10

9 Mayıs 1994 doğumluyum bugün ehliyete yazılmak için gittim fakat 2 günle 30 hazirandaki sınavı kaçırdın dediler yazı gelmiş böyle birşey var mı?

başka kurslarada bak panpa
  • quote:

quote:

9 Mayıs 1994 doğumluyum bugün ehliyete yazılmak için gittim fakat 2 günle 30 hazirandaki sınavı kaçırdın dediler yazı gelmiş böyle birşey var mı?

Yarın bakıcam ama sizdede var mı böyle birşey yarın benim için sorabilir misiniz yada tanıdığınız bir sürücü kursuna eğer doğruysa malasef 1 eylülde giricem sınava.
  • quote:

quote:

quote:

Yarın bakıcam ama sizdede var mı böyle birşey yarın benim için sorabilir misiniz yada tanıdığınız bir sürücü kursuna eğer doğruysa malasef 1 eylülde giricem sınava.

yarın direksiyon dersim var sorarım öglen
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

• emniyetten randevü aldım belgelerimi aldım harcı yatırda salı çarşamba elimde ehliyet inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

emniyetten randevü aldım belgelerimi aldım harcı yatırda salı çarşamba elimde ehliyet inşallah

helal ahmet
  • belgeler kurslara ne zaman gelcek, kurslarınız size ne dedi?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Teşekkürler

e39 kasa daha iyi panpa haberin olsun .efsane kasa :D

• quote:

emniyetten randevü aldım belgelerimi aldım harcı yatırda salı çarşamba elimde ehliyet inşallah

10 günde ehliyet cebinde yani. Ben 1 haftada almaya alışacağım. Bakalım olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 10 Mayıs 2012; 19:50:07 >
  • quote:

hocam cuma günü sondu başvurmak için karar gelmiş cuma günü apar topar dosyaları götürdüm ve yetiştim ama baya aksiyon yaşamıştım
  • Sertifikalar imzalanmış, kurslara dağıtılmış mı, bilgisi olan var mı ? Boşuna mı bekliyoruz yoksa burda
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmReSS34

Sertifikalar imzalanmış, kurslara dağıtılmış mı, bilgisi olan var mı ? Boşuna mı bekliyoruz yoksa burda

Haber verirler sanirsam. Gittigin yerde bir cok kurs varsa belgelerin onaylanmasi uzun surer. O zamanda bekle yavrum bekle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

10 günde ehliyet cebinde yani. Ben 1 haftada almaya alışacağım. Bakalım olacak mı?

dostum salı günü elimde ehliyet eger sorun çıkarsa komser aile dostu var ona bi telefon tamamdır
  • quote:

quote:

quote:

dostum salı günü elimde ehliyet eger sorun çıkarsa komser aile dostu var ona bi telefon tamamdır

Tanıdık olması iyidir her zaman. Bizim emniyeti akrabamız çok iyi tanıyor. Bir sorun çıktımı, bende senin gibi ona bir telefon açarım. İşlem tamamdır.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EmReSS34

Sertifikalar imzalanmış, kurslara dağıtılmış mı, bilgisi olan var mı ? Boşuna mı bekliyoruz yoksa burda

Haber verirler sanirsam. Gittigin yerde bir cok kurs varsa belgelerin onaylanmasi uzun surer. O zamanda bekle yavrum bekle

Benim işim uzun o zaman. İstanbul'un göbeği ya adım başı kurs var

• arkadaşlar birazdan forum ankara otobüsüne bineceğim, indikten sonra pist ne tarafta kalıyor direk oradaki yozgat bulvarı mı? Pisti tanımak için kurs çağırdı da oraya gidip aramayayım bi de.

düzeltme : tamam hallettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 11 Mayıs 2012; 11:09:18 >
  • belgeleri verdim herşey tamam çarşamba ehliyeti almaya gidiyorum
  • 
Sayfa: önceki 104105106107108
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.