Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sınav sonuçları ne zamana açıklanır? Bazılarına hemen söylüyorlarmış herhalde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ssbrc

benim sınav yarın. saat .7.45 te kurs merkezinde olucam götürecekler sınav yerine

limoyla falan almıyolar dimi adayları :D kırmızı halı falan
  • tek hatam kırmızıda geçmek oldu .Kavşaktan u dönüşü yapmam istendi bi araba stop etmiş bütün sürücü kursu arabaları kavşağa doluştuk.Son ışıkta en öndeydim uzun süre bekleyince refleks olmuş heralde farketmeden geçtim.İnşallah geçerim.
  • beyler ben daha arabaya hayatımda 3 kez oturdum toplam, hiç bişey bilmiyorum buna rağmen sinyaller doğru ışıklı trafik işaretlerinde hata yokkk vites kontrolü kusursuz, muhabbet te koyuydu arabada, umarım geçmişimdir, bir de akşam Fenerbahçe'yi yenip veya berabere kalıp şampiyonluğumuzu ilan edersek bugünü 2012'nin en parlak günü ilan ederim vala ***12 mayıs.......
  • 85 almışım. Neyse bunuda atlattık ya. Perşembe dosyalarım hazır olurmuş. Darısı sizinde başınıza.
  • hayırlı olsun pompişşşler
  • 80 almışım . Bir tek hızlı gittim diye mi 80 aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

80 almışım . Bir tek hızlı gittim diye mi 80 aldım

ne önemi var ki
    öğlen buraya msj yazdığımda ya geçmiş olacağım ya kalmış, hayırlara vesile olsun yatıyorum ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Mayıs 2012; 1:32:43 >
  • şimdi girdim çıktım geçtim pek hata yapmadım.yarın açıklanıyormuş
  • 100 yada 95 alıcam hiç hata yapmadım ama hoca kalkışta aynaları ihmal etme dedi o kadar daha sonra zaten hep baktım aynalara herkese geçmiş olsun bu akşam 6.30da açıklanıyormuş sınav sonuçları kısmetse 10,15 gün içinde ehliyet elimizde :)
  • geçtim 80 ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

100 yada 95 alıcam hiç hata yapmadım ama hoca kalkışta aynaları ihmal etme dedi o kadar daha sonra zaten hep baktım aynalara herkese geçmiş olsun bu akşam 6.30da açıklanıyormuş sınav sonuçları kısmetse 10,15 gün içinde ehliyet elimizde :)

bana yarın öğleden sonra dedi
    herkesinki aynı gün içinde akşama kalmadan açıklanıyor bizimki niye böyle sarktı anlamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: StoryLine

100 yada 95 alıcam hiç hata yapmadım ama hoca kalkışta aynaları ihmal etme dedi o kadar daha sonra zaten hep baktım aynalara herkese geçmiş olsun bu akşam 6.30da açıklanıyormuş sınav sonuçları kısmetse 10,15 gün içinde ehliyet elimizde :)

bana yarın öğleden sonra dedi
    herkesinki aynı gün içinde akşama kalmadan açıklanıyor bizimki niye böyle sarktı anlamadım

Hocam büyük şehirde felan yaşıyosanız sınava giren çoksa ondan olabilir belki

• @story

evet ankaradayım ama dün giren arkadaşlarımın tamamının dün 3-4 gibi belli oldu. neyse bekleriz biraz daha :)
  • Arkadaşlar ben de dün gırdım 95 almısım.

Ben kurs ve sınav paralarını odemıstım. Kurstan Carsamba gunu dosyanı alabılırsın dedıler.

Sımdı arkadaslar emnıyete ne kadar harc vs odeyecez? Herkes farklı bısey dıyo bu topıcın de butun sayfaları okuyamadım bırı bana anlatabılır mı ehlıyetı almamız ıcın max. kac para cıkar cebımızden?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hey Dude!

Arkadaşlar ben de dün gırdım 95 almısım.

Ben kurs ve sınav paralarını odemıstım. Kurstan Carsamba gunu dosyanı alabılırsın dedıler.

Sımdı arkadaslar emnıyete ne kadar harc vs odeyecez? Herkes farklı bısey dıyo bu topıcın de butun sayfaları okuyamadım bırı bana anlatabılır mı ehlıyetı almamız ıcın max. kac para cıkar cebımızden?

290 tl emniyete,
    80 tl kart ücreti,
    20 şöförler odası,
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Sinan.

80 almışım . Bir tek hızlı gittim diye mi 80 aldım

ne önemi var ki
    öğlen buraya msj yazdığımda ya geçmiş olacağım ya kalmış, hayırlara vesile olsun yatıyorum ben

Umarım geçmişsindir hocam

• @sinan inşallah :)
    var bir iki hatam benim hatırladığım ama kalmama sebep olmaz diye düşünüyorum.

ehliyet parası ne kadar fazla ya 390tl gerçekten çok fazla, soyuluyoruz resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 13 Mayıs 2012; 20:44:43 >
  • quote:

@sinan inşallah :)
    var bir iki hatam benim hatırladığım ama kalmama sebep olmaz diye düşünüyorum.

ehliyet parası ne kadar fazla ya 390tl gerçekten çok fazla, soyuluyoruz resmen.

Geçmiş olsun. Geçmişsindir büyük ihtimalle Evet 390 TL çok fazla. Devlet baba sağolsun. Ne koparsam kar zihniyeti işte
  • geçtin dedi puan söylemiyor
    sonra söyleyecekmiş
  • 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.