Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (104. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SexyJackaL&

Hocam sizde 14 Nisanda ki sınava girmediniz mi? Direksiyon sınavınıda geçmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Hocam sizde 14 Nisanda ki sınava girmediniz mi? Direksiyon sınavınıda geçmiştiniz yanlış hatırlamıyorsam.

14 nisan sınavına girdim yazılı sınavları geçtim, direksiyon sınavına henüz girmiş değilim cumartesiymiş galiba girsem de pek bişey değişmiycek kalıcagımdan eminim çünki içimde hiç umut yok,,
  • ule ne şanslısınız yemin ediom duvarlara kafa atacam daha 18 gün sonra girecez biz direksiyon sınavına
  • quote:

Orijinalden alıntı: ColDasHeLL

ule ne şanslısınız yemin ediom duvarlara kafa atacam daha 18 gün sonra girecez biz direksiyon sınavına

dostum yanlız değilsin.bende ankarada oturuyorum bazı kursalar 12-13 mayısta gidiyor.bizim kurs 20 mayısta girecekmiş.benimde canım sıkıldı bu duruma istanbulluların çoğu 5-6 mayısta girdi.meb şike yaptı direksiyon sınavı tarihinde
  • quote:

ule ne şanslısınız yemin ediom duvarlara kafa atacam daha 18 gün sonra girecez biz direksiyon sınavına

ben senden 15 gün önceden girmeme rağmen senden sonra alıcam ehliyeti ne trajikomik bi olay bu
    benim araba deneyimim yokk ama senden 15 gün önceden giricem
    sende araba deneyimi var benden 15 gün sonra giriyosun
    istersen rolleri değişebiliriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SexyJackaL& -- 9 Mayıs 2012; 1:18:22 >

• quote:

quote:

ben senden 15 gün önceden girmeme rağmen senden sonra alıcam ehliyeti ne trajikomik bi olay bu

benim varmı sanıon :D yarın daha ilk defa inşallah ders alacagım ama kendi aracım var onlada alıştırma yapacagım tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 9 Mayıs 2012; 1:26:05 >

• quote:

quote:

quote:

benim varmı sanıon :D yarın daha ilk defa inşallah ders alacagım ama kendi aracım var onlada alıştırma yapacagım tabiki

benim şu an kendi aracım olsa nirvana'ya kadar uzanmıştım ayrıca derse de kesinlikle gitmezdim, (senin yerinden olsam) o sıcagın altında beklemek, bir de hoca üstüne geç geliyorsa yandın, bankete dikilen tabela misali inek gibi bekletiyolar vala...

edit: birde yanlış yaptığın bir hareketinde veriyolar fırçayı tahammül edebilirsen bravo...ulan senin vericeğin dersin diyip ardından noktalı kelimeleri söyleyip arabadan inersin benim gibi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SexyJackaL& -- 9 Mayıs 2012; 1:46:47 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

benim şu an kendi aracım olsa nirvana'ya kadar uzanmıştım ayrıca derse de kesinlikle gitmezdim, (senin yerinden olsam) o sıcagın altında beklemek, bir de hoca üstüne geç geliyorsa yandın, bankete dikilen tabela misali inek gibi bekletiyolar vala...

edit: birde yanlış yaptığın bir hareketinde veriyolar fırçayı tahammül edebilirsen bravo...ulan senin vericeğin dersin diyip ardından noktalı kelimeleri söyleyip arabadan inersin benim gibi...

parasını verdik laeeeee alacam en azından bi 10 saat olmadı 5 saat alır gene alırım parasını verdim kurs tanıdık kızmaz çok kızsın ne yapaym .beklemem kursun içinde beklerim güneşte beklenirmi :D ama 2 de gidecem derse sıcakta ama okadarda sıcak degil allahtan tam havaları valla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 9 Mayıs 2012; 3:06:38 >

• quote:

14 nisan sınavına girdim yazılı sınavları geçtim, direksiyon sınavına henüz girmiş değilim cumartesiymiş galiba girsem de pek bişey değişmiycek kalıcagımdan eminim çünki içimde hiç umut yok,,

Hocam kursa gidip ders isteyin. İnanın çok kolay araba kullanması. Sadece ilk kalkışlarda stop ettirebilirsiniz. Hareketi verdikten sonra gerisi kurallara uymak.

Bu arada @ColDasHeLL ile yazışmalarınızı okudum. Hoca ne kadar kızarsa kızsın gram cevap vermeyeceğim. İsterse ne biçim şoförsün desin yinede gıkımı çıkarmayacağım. Direksiyon sınavından sonra bir daha görmeyeceğim adamla zaten kavgaya girmem.

• arkadaşlar ehliyet belgeleri hazırmış yarın emniyetten randevu almaya gerek varmı bi arkadaşım söyledihttps://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/islem_sec.aspx bu siteden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

arkadaşlar ehliyet belgeleri hazırmış yarın emniyetten randevu almaya gerek varmı bi arkadaşım söyledihttps://e-randevu.iem.gov.tr/randevu/islem_sec.aspx bu siteden

randevu saat 9 da açılıyomuş bildiğim kadarıyla ztn 5-10 dk da bitiyomuş sürekli f5 yap

• quote:

quote:

Hocam kursa gidip ders isteyin. İnanın çok kolay araba kullanması. Sadece ilk kalkışlarda stop ettirebilirsiniz. Hareketi verdikten sonra gerisi kurallara uymak.

Bu arada @ColDasHeLL ile yazışmalarınızı okudum. Hoca ne kadar kızarsa kızsın gram cevap vermeyeceğim. İsterse ne biçim şoförsün desin yinede gıkımı çıkarmayacağım. Direksiyon sınavından sonra bir daha görmeyeceğim adamla zaten kavgaya girmem.

hocadan hafif azar işittim dedim ilk defa kullanıorum :D direksiyon iyi maşallahta kavramayı yapamıorum kaç kere video izledim youtubeden uygulamada sıfırım :D ama güzel geçti hoca bizden np yarın gene gidecem gezdik 1 saat trafigede çıktım daha ilk kullanışta inş alışacam :D converse aldım şimdi daha rahat kullanırım onunla hissetmek dhaa basit oluyo ve ayakkabı cok hafif o yüzden daha iyi olacak diye düşünüyorum :) hayırlısı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ColDasHeLL -- 9 Mayıs 2012; 19:59:28 >

• Kalın tabanlı ayakkabı giymekten kaçının beyler araba sürerken
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Kalın tabanlı ayakkabı giymekten kaçının beyler araba sürerken

convers iyi demi kanks hem ince hemde hafif bir ayakkabı. bu arada mudvayne-world so cold
  • Vallahi ben bir tek botla (kışın) kullanamiyorum arabayi. Diger ayakkabilarda sorunum yok. Zaten egitim ve sinava spor ayakkabimla gidecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 9 Mayıs 2012; 20:31:57 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

Kalın tabanlı ayakkabı giymekten kaçının beyler araba sürerken

convers iyi demi kanks hem ince hemde hafif bir ayakkabı. bu arada mudvayne-world so cold

Converse iyidir.

Ayrıca o Three Days Grace - World So Cold

• 5 mayısta ki direksiyon sınavını geçtim ne zamana kadar elime geçer ehliyet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Vallahi ben bir tek botla (kışın) kullanamiyorum arabayi. Diger ayakkabilarda sorunum yok. Zaten egitim ve sinava spor ayakkabimla gidecegim.

kenks su kavramayı tam yapamadım yaw :D olmuyor olmuyor :D hoca yardım etmese kalkmayacak araç :D
  • 
Sayfa: önceki 102103104105106
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.