Şimdi Ara

Ehliyet Sınavına Girecekler - 20 Ekim 2012 (103. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6.129
Cevap
27
Favori
190.805
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yazılı sınava birkaç gün çalışabileceğim, şu an bilgim sıfır, halledebilir miyim, böyle yapan oldu mu hiç.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SıR'

Arkadaşlar yazılı sınava birkaç gün çalışabileceğim, şu an bilgim sıfır, halledebilir miyim, böyle yapan oldu mu hiç.

Yazılı sınav derken? Direksiyon sınavı mı 30 haziranda ki sınav mı? 30 haziranda ki sınava ben 2 gün çalıştım. Hepsinden de geçtim. Direksiyon sınavını ise kursa söyleyerek halledersiniz. Dersiniz ki benim becerim sıfır. Bana çalıştırın deyin. Onlar çalıştırırlar zaten. Bu arada @ColDasHeLL benzinliyide hallettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tomb.raider

quote:

Arkadaşlar yazılı sınava birkaç gün çalışabileceğim, şu an bilgim sıfır, halledebilir miyim, böyle yapan oldu mu hiç.

Yazılı sınav derken? Direksiyon sınavı mı 30 haziranda ki sınav mı? 30 haziranda ki sınava ben 2 gün çalıştım. Hepsinden de geçtim. Direksiyon sınavını ise kursa söyleyerek halledersiniz. Dersiniz ki benim becerim sıfır. Bana çalıştırın deyin. Onlar çalıştırırlar zaten. Bu arada @ColDasHeLL benzinliyide hallettim.

30 hazirandaki arkadasım, araba ve trafikle ilgili hiç bilgim yok diyebilirim, sende öyle miydin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

30 hazirandaki arkadasım, araba ve trafikle ilgili hiç bilgim yok diyebilirim, sende öyle miydin

Hocam kitaba güzelce 3 gün çalışırsanız yeter de artar bile. Motor kısmı biraz zorlayabilir ama inanın çok kolay. Zaten son 2-3 sınavın sorularını güzelce çözerseniz aynı soruların karşınıza geleceğinden emin olabilirsiniz. Ben sınavı 22 dakikada bitirdim zaten. 38 dakika mecburen bekledim. Bende sizin gibi gözümde fazla büyütmüştüm ama korkulacak birşey yok merak etmeyin.

• quote:

quote:

quote:

benim de hiç bilgim yoktu,hatta motor bilgim sıfır değil,eksilerde idi,kitabı bir iki kere okudum,testleri çözdüm,sınavdan geçtik,hamdolsun...
    sıkıntı yapacak bir şey yok,rahat olun,
    geçmişte çıkan soruları edinin, zaman buldukça çözün...

• geçmiş sayfalardaki iksirimi 1 kere içenin kalması diye birşey söz konusu olamaz
  • Benzinli araçta girecek olan arkadaşlar, araçların zaten debriyaj ayarlarıyla oynanmış maşallah neredeyse dizel olmuşlar, rölantide de yüksek devir çeviriyorlar içiniz rahat olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan_10

Benzinli araçta girecek olan arkadaşlar, araçların zaten debriyaj ayarlarıyla oynanmış maşallah neredeyse dizel olmuşlar, rölantide de yüksek devir çeviriyorlar içiniz rahat olsun.

İnşallah benimkinde de öyledir.
  • Arkadaşlar ben 5 mayısta girdim direksiyona geçtim.Kaç gün sonra elimde olur ehliyet acaba daha çok bekleyecekmiyiz ? en geç 1 hafta diyorlar ama hayırlısı bakalım.Daha alan yok dimi :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrueL77

Arkadaşlar ben 5 mayısta girdim direksiyona geçtim.Kaç gün sonra elimde olur ehliyet acaba daha çok bekleyecekmiyiz ? en geç 1 hafta diyorlar ama hayırlısı bakalım.Daha alan yok dimi :S

Dosyan MEB'e gidecek. MEB'ten onaylı bir şekilde kursuna gelecek. Sende kurstan dosyalarını alıp vergisiydi, şusuydu, busuydu derken emniyete gideceksin. 1-2 gün sonra, belki (çok az ihtimal) akşamına alabilirsin diyeceklerdir. Hemen alabilirsen 12-14 Mayıs tarihleri arasında alabilirsin.
  • kurs bana çarşamba perşembe alırsın dedi söförler odası na kurs yatırıcak para ben kursa vericem parayı zaten karakolda tanıdık var o sıkıntı değil haftaya bu gün allahın izniylen elimde ehliyet
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetcan1588

Hocam geç değil mi? Zaten bir dahaki haftasonu dosyalarınızı gider alırsınız. Haftasonuda emniyette işinizi halledersiniz. Yoksa haftasonu emniyete gidemiyor muyuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tomb.raider -- 8 Mayıs 2012; 17:46:47 >
  • quote:

quote:

Hocam geç değil mi? Zaten bir dahaki haftasonu dosyalarınızı gider alırsınız. Haftasonuda emniyette işinizi halledersiniz. Yoksa haftasonu emniyete gidemiyor muyuz?

dostum geç derken bana kurs dedi perşembe günü alırsın dedi 2 gün sonra yani bende 15-16 sında emniyete belgelerimi bırakırım diye düşündüm çünkü emniyette tanıdık var orda işim enfazla 2 gün bile sürmez ama
  • quote:

Anladım hocam. Siz İstanbuldaysanız MEB'e giden bir sürü belge olduğu için öyle demişlerdir. Benim gittiğim yerde 2 tane kurs var. Taş çatlasa 50-60 kişinin belgelerini onaylayacaklar. Kısmetse benimde 19-23 Mayıs tarihleri arasında ehliyetim cebimde olacak İnşallah. Artık korkmadan gezebileceğiz sonunda.
  • quote:

quote:

Anladım hocam. Siz İstanbuldaysanız MEB'e giden bir sürü belge olduğu için öyle demişlerdir. Benim gittiğim yerde 2 tane kurs var. Taş çatlasa 50-60 kişinin belgelerini onaylayacaklar. Kısmetse benimde 19-23 Mayıs tarihleri arasında ehliyetim cebimde olacak İnşallah. Artık korkmadan gezebileceğiz sonunda.

inş dostum belgeleri tam zamanında alırsak çok güzel olacak

• quote:

İnşallah hocam. Hayırlı olsun şimdiden.
  • quote:

quote:

İnşallah hocam. Hayırlı olsun şimdiden.

teşekkür ederim kardeşim darısı hepimizin başına sen daha girmedin galiba direksiyon sınavına
  • üç gün sonra direksiyon sınavı var,, bilgi sıfır denilecek kadar az,, sınavdan kalmak diil de orada rezil olmaktan korkuyorum vala
  • quote:

11 Mayıs Cuma günün direksiyon eğitimim, 12 Mayıs Cumartesi Sabah ise direksiyon sınavım var. Arabam benzinli. Dizelden sonra benzinliyide öğrendim. (Kavrama muhabbeti) Kısmetse 15 gün sonra ehliyetim (ehliyetlerimiz) cebimde (cebimizde) olacak İnşallah.
  • quote:

quote:

11 Mayıs Cuma günün direksiyon eğitimim, 12 Mayıs Cumartesi Sabah ise direksiyon sınavım var. Arabam benzinli. Dizelden sonra benzinliyide öğrendim. (Kavrama muhabbeti) Kısmetse 15 gün sonra ehliyetim (ehliyetlerimiz) cebimde (cebimizde) olacak İnşallah.

şimdiden hayırlı olsun ehliyetiniz keşke parantez içine aldığınız kafileye bende dahil olabilseydim...

• 
Sayfa: önceki 101102103104105
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.