Şimdi Ara

Ehliyet Sınavı'nda Kaç Net Yapmak Gerekir?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.772
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, 2 Temmuz'daki ehliyet sınavında gireceğim ama sınav sistemi hakkında hiç bir bilgim yok, sınavda hangi konulardan kaç soru var? Kaçını çözdüğümüzde geçmiş oluyoruz?

• Yanlış biliyormuşum editleyim:
    İlk Yardım 30 soru
    Motor 40 soru
    Trafik 50 soru

sürücü kursunun verdiği kitabı 2 günde çöz kazanırsın.Motor ağırlıklı çalış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kaká Leite -- 22 Haziran 2011; 0:45:28 >

A.C Milan | 1899
  • Benim bildiğim her üç dersen 70 Puan sınırı vardı bildiğim kadarıyla ama değiştiyse ona bişi dememeyim.
    Nokia E72 Cep telefonu,70 Ekran Arçelik Televizyon-Goldmaster HD1090 PVR(Twinbox) uydu alıcısı-YUMATU 37 Ekran TV-Taplin 19000CI Starlight uydu alıcısı
  • Her birinden en az 70 puan alman lazım.

İlk Yardım 30 soru
    Motor 40 soru
    Trafik 50 soru

Puanlar 100 üzerinden veriliyor.

Trafikten 9 yanlış
    Motor 12 yanlış
    Trafik 15 yanlış yapma hakkın var. Kitap yerine internette videolu anlatımlar var hatta forumda bile bulabilirsin bi arkadaş koymuştu linkleri. Onlara çalış %100 geçersin. 1 haftada çalışıp geçtim ben. Kolay zaten ama sana tavsiyem test çözerek çalışma konuyu anlayarak çalış. Ömür boyu unutmassın ileride işine çok lazım olur.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.