Şimdi Ara

Ehliyet sınavı basitleştirilmeli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
590
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • miletten harç kopartmak için zor yapıldı bu böyle olmaz. Sokaklar ehliyetli hiçbişi bilmeyen adam varken herkes bırakılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• tam aksine daha da zorlaştırılması gerekir,sağa sinyal ver,sola sinyal ver,park et

şöforluk bundan ibaret değil,daha kapsamlı olmalı ki asalaklar trafikte dolaşmasın 

• Zor olması iyidir ama ücreti aşırı fazla.

Ehliyet sahibi kişilerin de düzenli periyotlarla tekrar sınavdan geçirilmesi gerek, şu anki ehliyeti olanları sınava tabi tutsan en az yarısı kalır. Bunların ehliyetini alacaksın ellerinden

• Zor olsun daha iyi süremeyen almasın

• Valla bırakıldığını sanmıyorum türbanlı bir arkadaşım iltimas geçilip sınavdan geçirildi hoca uyarmış sakın trafiğe çıkma çok çalış diye kendi anlattı. Ben aksine sınavın zorlaşması gerektiğini düşünüyorum çok formalite bir sınav.

• Zibidi Gonzales kullanıcısına yanıt
    onceden ehliyet almıs olanlarda yeniden sınava tabi olsun o zaman diger turlu haksızlık olur onceden alanlara kolay sonradan alanlara zor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zibidi Gonzales

tam aksine daha da zorlaştırılması gerekir,sağa sinyal ver,sola sinyal ver,park et

şöforluk bundan ibaret değil,daha kapsamlı olmalı ki asalaklar trafikte dolaşmasın 

Kardeşim milyonlarca asalak zaten trafikte

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet sınavında kaldım
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • senin yerine geçiyim bu kadar ağlama forumda

• Sınav zor değil ama ücreti çok fazla. Ücreti düşürülüp çok daha zorlaştırılmalı. Kimse şuanki kurs+ sınav ile trafiğe çıkacak düzeye gelemiyor maalesef.

• Ehliyeti olupta trafiğe çıkamayan, nasıl ehliyet aldığı belli olmayan kişiler var aramızda. Bence bu verilen eğitimin yetersizliğini gösterir. Sınavın zorluğu, kolaylığı değil. Sınav bence kolay ama. (Ehliyete yeni yazıldım)

• Bence sınav kolayda.En ufak hatada elemek saçma.Sinyal,hız sınırı falan demiyorum ama trafiğe bakıyorum adam yaya geçidinin üstünde durmuş.Bunu sınavda yapsan eliyorlar.Adam şimdi yaya geçidinin üstünde durdu diye dünya yıkılmadı.

Birde dersler yetersiz.Hep aynı güzergah günde 2 kere geç o guzergahtan toplam 12 kere o guzergahı kullanıyorsun.Sen araba kullanmayı öğrenmedin ki o güzergahta araba haylamayı öğrendin.Çık bakalım toprak yola cık bakalım ıslak yola.Bence en az 3 ay surücü eğitimi olmalı ve her koşulda kullanılmalı.

• saçmalama ehliyet zorlaşmalı bilmeyenler men edilmeli

• quote:

Orijinalden alıntı: Anormal zirve

Bence sınav kolayda.En ufak hatada elemek saçma.Sinyal,hız sınırı falan demiyorum ama trafiğe bakıyorum adam yaya geçidinin üstünde durmuş.Bunu sınavda yapsan eliyorlar.Adam şimdi yaya geçidinin üstünde durdu diye dünya yıkılmadı.

Birde dersler yetersiz.Hep aynı güzergah günde 2 kere geç o guzergahtan toplam 12 kere o guzergahı kullanıyorsun.Sen araba kullanmayı öğrenmedin ki o güzergahta araba haylamayı öğrendin.Çık bakalım toprak yola cık bakalım ıslak yola.Bence en az 3 ay surücü eğitimi olmalı ve her koşulda kullanılmalı.

O konuda haklısınız sağlam paralar veriyoruz sadece 2-3yerde araba sürmeyi öğretiyorlar

• Zor olsun boşver, ne kadar az ehliyetli insan, o kadar az kaza.

Hatta bazı kıro yaşlılardan da yeniden ehliyet kursuna gitmesi istense keşke.

• Ehliyet sınavının şu haline zor diyen ehliyet almasın

• ehliyet sınavlarının en temel trafik kurallarına göre, olması gereken zorlukta olduğunu düşünüyorum.

• birileri gene sınavı geçememiş. nerede kaldın? park yaparken dubayımı ezdin yoksa aracı mı stop ettirdin?

• park etme tamamen ezber dubayı görünce duruyosun falan bence sınavın zorluğu girdiğin yere göre değişiyo. ben sınava girmeden önce parkuru iyice ezberliyim diye youtubedan izlemiştim bitince başka video açılmıştı yozgat mı öyle biyerdeki parkur işte dümdüz bomboş yol düz gidiyosun benim girdiğim yer trafiğin daha yoğun olduğu bol kavşaklı trafik ışıklıydı mesela oraya göre daha zor

• quote:

Orijinalden alıntı: Holy Templar

birileri gene sınavı geçememiş. nerede kaldın? park yaparken dubayımı ezdin yoksa aracı mı stop ettirdin?

Girmedim daha

• direksiyon sınavı dahada zorlaştırılıp harç ücreti kaldırılmalı.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.