Şimdi Ara

Ehliyet Kursu Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ben 9 Kasım 2021'de Kursa kayıt yaptırdım ve belgelerini teslim ederek ücretini ödedim.Bu tarihten beri kursa katılmayı ve ehliyeti almayı bekliyorum.Sürekli bahaneler üretip duruyolar.Devletten sorun kaynaklanıyor,covid var,yeterli sınav merkezi yok gibi bahaneler üretiyorlar.En son başka bir kursa gittim ve benim sisteme kaydımı yapmadıklarını öğrendim.Sizce beni kaydetmemelerindeki amaç ne olabilir ?Bana sakın kavga etme eğer Milli Eğitime olumsuz konuşursalar 2 sene ehliyet alamazsın dediler.Şuan ehliyet için devletin belirlediği ücret 2900 TL, ben çok daha aşağısını ödemiştim.Şikayet edebileceğim herhangi bir kurum var mı ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 6 Ocak 2022; 0:53:38 >



  • Bence biraz durumu abartmış sürücü kursu. Sürücü kursunun bu şekilde davranmasının bir çok nedeni olabilir. En başta aklıma gelen ana sebep mali bir durum ihtimali üzerinedir. Sürücü kursları bazen o kadar çok adayı kaydediyor ki sıra da gelmiyor olabilir. Aslında işlem çok basit MTSK modülüne sizi tanımlayıp teorik derslere başlatacaklar. Gitmeseniz dahi sorun değil. Sonra imzanızı bile alırlar. Eğitim bitince de 15 gün sonra e-sınava girersiniz. Sonrası direksiyon sınavı zaten. Siz kayıt olunca sürücü kursu fiyatları daha uygundu. Şuradan ehliyet fiyatlarına baktım

    ehliyetsinavihazirlik.com
    Sürücü Kursu Fiyatları - 2022 Ehliyet Fiyatları (Her Şey Dahil)
    https://ehliyetsinavihazirlik.com/index.php/surucu-kursu.html

    kurs fiyatları 1850 TL civarıydı şimdi 2950 TL olmuş. Şahsen gidip konuşmanızı öneriyorum. Sonuçta kursa kayıt yapılınca sözleşme yapılıyor. O sözleşme hem sizin hem de sürücü kursunun hakkını koruyor. Umarım o sözleşme elinizdedir.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.