Şimdi Ara

EHLİYET İLE ALAKALI TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba. Ehliyet ve türevi belgeler ile alakalı son zamanlarda çok fazla soru almaya başladım. Bu nedenden böyle bir konu açmaya karar verdim. Ehliyet, Src Belgesi, Psikoteknik Raporu, İş Makinesi Operatörlüğü Belgesi gibi motorlu taşıt kullanımına ilişkin belgeler ile alakalı sorularınızı bu başlık altında cevaplayacağım.




  • Merhaba dün teorik derslerim bitti ve kurs bana en geç ayın 30 unda sınava gireceğimi söyledi temmuz ayında sınavlar hangi günler olur birde kurban bayramından dolayı etkilenir mi günler?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sınav tarihleri yazıldığın ilçeye göre farklılık gösterir. Aday yoğunluğunun fazla olduğu ilçelerde her hafta sınav yapılırken, az olduğu ilçelerde bu durum biraz daha seyrek olabiliyor. Kurban bayramı gibi dini bayramlar sınavın yapılma durumunu etkileyebilir. Bu konuda en sağlıklı bilgiyi yazıldığın ilçenin ilçe milli eğitim müdürlüğünden alabilirsin. Aklınıza takılan başka bir soru olur ise 0312 911 25 04 numaralı telefondan bizimle de iletişime geçebilirsiniz. Ayrıca sıkça sorulan sorular ile alakalı sitemizdeki güncel yazıları okuyabilirsin.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetMelik -- 25 Ekim 2022; 22:14:35 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.