Şimdi Ara

Ehliyet hakkinsa bir soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. Ben araba ehliyeti icin basvurdum 2 hafta once ancak sinavlar dolu oldugu icin bana ocakta sinava girebilcegimi soyledir. Bende tamam dedim acelem yok zaten

ancak aklima takilan soru su ki o ocaga kadar olan sure icerisinde motor ehliyetine basvurabilir miyim ? Birde sinavlari ayni mi ? Ayni ise herhalde yine yer olmadigindan girmem zor ancak ocagi beklersem ondan sonra da 2 ay icinde ehliyeti alsam mart oluyor. Ondan sonra birde motora basvursam ordan da 2 ay mayis sonu haziran gibi motor ehliyeti geliyor ki bu da biraz gec oluyor cunku ben okula ulasim icin istiyorum motoru.

Cevaplarinizi bekliyorum elimden geldigi kadar acik yazdim sorun olursa aciklayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Başvurmana gerek yok,önce sınavı verip sonra A2 için başvuracaksın B'den A2 ehliyet alma ücreti 200 TL direk A2 ehliyet 350 lira mesela (sürücü kurslarında değişebilir) sadece A2'den motordan sınava gireceksin.20 soruda 14 doğru yapman gerek,B sınavını verdikten sonra...

Kolay gelsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Selamlar. Ben araba ehliyeti icin basvurdum 2 hafta once ancak sinavlar dolu oldugu icin bana ocakta sinava girebilcegimi soyledir. Bende tamam dedim acelem yok zaten

ancak aklima takilan soru su ki o ocaga kadar olan sure icerisinde motor ehliyetine basvurabilir miyim ? Birde sinavlari ayni mi ? Ayni ise herhalde yine yer olmadigindan girmem zor ancak ocagi beklersem ondan sonra da 2 ay icinde ehliyeti alsam mart oluyor. Ondan sonra birde motora basvursam ordan da 2 ay mayis sonu haziran gibi motor ehliyeti geliyor ki bu da biraz gec oluyor cunku ben okula ulasim icin istiyorum motoru.

Cevaplarinizi bekliyorum elimden geldigi kadar acik yazdim sorun olursa aciklayabilirim.

95 limisin ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: [ Pr0ud ] ™

quote:

Orijinalden alıntı: pspfreak

Selamlar. Ben araba ehliyeti icin basvurdum 2 hafta once ancak sinavlar dolu oldugu icin bana ocakta sinava girebilcegimi soyledir. Bende tamam dedim acelem yok zaten

95 limisin ?

Hayir ocak ayina sarkma sebebi yer olmamasindanmis. Yastan sikinti yok yani :) 94 luyum bu arada.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayıtlar devam ediyorsa a2 ye de başvurabilirsin ki ediyordur. İki direksiyon sınavına girersin sadece bir motor bir araba. Öbür durumda ehliyeti aldıktan sonra almaya kalkarsan +4 ay ekle ve 300tl eklemen gerekir aşağı yukarı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.