Şimdi Ara

Ehliyet hakkında

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler az önce 2013 sınav tarihlerine baktım da, 13 nisan'da sınav var yazıyor, ben 14 nisan doğumluyum. şimdi ben 1 günle kaçırıp haziran'ı mı beklicem.
    lütfen biri bana bu konuda yardımcı olabilir mi ?

• 1 günle kaçırmıyorsun merak etme sınava girme yaşın önemli değil kursa kayıt tarihleri arasında doğmuş olman gerekiyor.ondan mecburen haziran
  • quote:

Orijinalden alıntı: dexlab

1 günle kaçırmıyorsun merak etme sınava girme yaşın önemli değil kursa kayıt tarihleri arasında doğmuş olman gerekiyor.ondan mecburen haziran

peki teşekkürler. 29 haziranda zannedersem sınav, ne kadar süre sonra ehliyeti veriyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: qarizmaa52

quote:

1 günle kaçırmıyorsun merak etme sınava girme yaşın önemli değil kursa kayıt tarihleri arasında doğmuş olman gerekiyor.ondan mecburen haziran

peki teşekkürler. 29 haziranda zannedersem sınav, ne kadar süre sonra ehliyeti veriyorlar.

tam hatırlamıyorum ama ben mart nisan gibi girmiştim haziranda almıştım(geçen sene)
  • quote:

quote:

quote:

tam hatırlamıyorum ama ben mart nisan gibi girmiştim haziranda almıştım(geçen sene)

peki teşekkür ederim

• bende ağustosu beklicem o zaman 29 haziranda sınav var bende 29 haziran doğumluyum
  • quote:

Orijinalden alıntı: oomanyakklaf

bende ağustosu beklicem o zaman 29 haziranda sınav var bende 29 haziran doğumluyum

valla 14 nisan doğumluyum, arkadaş sınav 14 nisanda deyince sevinmiştim girebilirim belki diyordum ama sınav 13 nisandaymış, 13 nisan doğumlu olsam bile olmuyormuş heralde. mesela nisandaki sınava girmek için mart doğumlu felan olmam gerek yani. bende 29 hazirandaki sınava girerim diye düşünüyorum, 9 temmuzda açıklanıyormuş onunda sonucu.

Offf bana Haziran'ın ilk haftası ehliyet lazımdı ya, çok kötü oldu bu.

bu arada sende 24 ağustosta ki sınava gircen dostum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheRedDevils -- 24 Şubat 2013; 0:25:25 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    EHLİYET SAĞLIK RAPORU HAKKINDA
    17 yıl önce açıldı
    ehliyet sınavı için
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oomanyakklaf

bende ağustosu beklicem o zaman 29 haziranda sınav var bende 29 haziran doğumluyum

valla 14 nisan doğumluyum, arkadaş sınav 14 nisanda deyince sevinmiştim girebilirim belki diyordum ama sınav 13 nisandaymış, 13 nisan doğumlu olsam bile olmuyormuş heralde. mesela nisandaki sınava girmek için mart doğumlu felan olmam gerek yani. bende 29 hazirandaki sınava girerim diye düşünüyorum, 9 temmuzda açıklanıyormuş onunda sonucu.

Offf bana Haziran'ın ilk haftası ehliyet lazımdı ya, çok kötü oldu bu.

bu arada sende 24 ağustosta ki sınava gircen dostum.

bilgilendirme için teşekkürler hocam

• Şuan ehliyet toplam ne kadar masraf çıkiyor arkadaşlar ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Şuan ehliyet toplam ne kadar masraf çıkiyor arkadaşlar ?

Arkadaş girecek nisan'da, sınav için 600 tl felanmış heralde. 400 tl'de ehliyeti emniyet müdürlüğünden almak için veriyormuşsun. Aşağı yukarı 1000 tl'yi buluyormuş sanırsam.
  • Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.Haftasonlarımı da arkadaşlarımla filan geçiriyorum.Ehliyet kursuna yazılmak isityorum fakat derslere gitmesem olur mu ? Birde ben bir kere bile şoför koltuguna oturmadım direksiyon dersinde filan kalır mıyım acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: şerlok

Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.Haftasonlarımı da arkadaşlarımla filan geçiriyorum.Ehliyet kursuna yazılmak isityorum fakat derslere gitmesem olur mu ? Birde ben bir kere bile şoför koltuguna oturmadım direksiyon dersinde filan kalır mıyım acaba?

kalırsın hiç araba sürmediysen vitesli arabayı kaldırmak zordur 1 saat denesen yapabilirsin arkadaşların ögretebilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

quote:

Ben 19 yaşında üniversite öğrencisiyim.Haftasonlarımı da arkadaşlarımla filan geçiriyorum.Ehliyet kursuna yazılmak isityorum fakat derslere gitmesem olur mu ? Birde ben bir kere bile şoför koltuguna oturmadım direksiyon dersinde filan kalır mıyım acaba?

kalırsın hiç araba sürmediysen vitesli arabayı kaldırmak zordur 1 saat denesen yapabilirsin arkadaşların ögretebilir

O zaman hiç başvurmaya gerek yok :D
  • quote:

quote:

29 haziranda sınavdan 10 gün sonra açıklanır..Daha sonrada 15 gün sonra sanırım direksiyon sınavı onunda açıklanması 5 10 gün olsa 2014 de alırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ayvalik

quote:

O zaman hiç başvurmaya gerek yok :D

öyle yapma kardeş hiç mi tanıdığın yok arabalı 1 saat çalışın takır takır ögrenirsin atarsın adama 10 liralık benzin tamam

• yatırılan masraflar hakkında bilgisi olan bilgi verebilir mi,bugün sürücü kursundaki dayı bir sürü masraf saydı da...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.