Bildirim
EHF Şampiyonlar Ligi Beşiktaş - Barcelona 21 Şubat 19:00 Sinan Erdem
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beşiktaş hentbolda Dünya'nın en iyi 3 takımından biri falan mı? Merakımdan soruyorum takip etmiyorum fazla. -
quote:
Orijinalden alıntı: kandorfeyta
Beşiktaş hentbolda Dünya'nın en iyi 3 takımından biri falan mı? Merakımdan soruyorum takip etmiyorum fazla.
yoo. ben diğer türk takımlarından iyi olduğumuzu biliyorum ama avrupada neyiz bilemem. -
quote:
Beşiktaş hentbolda Dünya'nın en iyi 3 takımından biri falan mı? Merakımdan soruyorum takip etmiyorum fazla.
Sanırım EHF'de yarı final oynamışlardı. Türkiye'de açık arar öndeler. -
Teşekkürler.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her türlü aliriz maci. Iniesta oynuyor mu?
quote:
Orijinalden alıntı: Thrax
quote:
Sanırım EHF'de yarı final oynamışlardı. Türkiye'de açık arar öndeler.
Hentbolda bu sene sampiyonlar ligine ilk defa katildik
Bilet fiyatlari açıklanmiş, farklı bir eğlence arıyan arkadaşlara önerilir. Hem destek amaçlı hem de 1.sınıf bir hentbol maçı izleyebilirsiniz.
Beşiktaş Mogaz Takımımız, VELUX EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu'nun son maçında 21 Şubat Cumartesi günü saat 19.15’de Sinan Erdem Spor Salonu'nda Barcelona'yı konuk edecek.
Bu dev maçın biletleri bugün sadece kağıt bilet olarak satışa sunulacaktır. Bilet ücreti 5 TL'dir.
Bilet satış noktaları:
-VODAFONE ARENA KOMBİNE KART MERKEZİ
-BAĞDAT CADDESİ KARTAL YUVASI
-MALL OF İSTANBUL AVM KARTAL YUVASI
-BAKIRKÖY KARTAL YUVASI
-CEVAHİR AVM KARTAL YUVASI
-ZEYTİNBURNU KARTAL YUVASI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X