Şimdi Ara

egzama olan varmı ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
32
Cevap
0
Favori
3.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Çirkinlik Ne Kadar Kolay Ç kullanıcısına yanıt
    Yok sadece ensemde var ama göz kapağı üstü kuruluk ve şişkinlik var baya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • LordMurat55 kullanıcısına yanıt
    Şekerli şeyler fazla tuketmiyorum .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Detective W. kullanıcısına yanıt
    o ilacı bilmiyorum ama kortizonlu merhemler sadece sedefi egzamayı gizler. merhemi kestiğinde geri gelirler fazlalaşmış olarak. kortizonlu merhemi kesmek gerek. aç karnına yat uyu. ben son günlerde birşey uyguluyorum çok işe yarıyor. denizden bir şişe su aldım sık sık sürüyorum. çok iyi geliyor fakat sedefin kaynağı iç organlar. o yüzden deriye ne sürersen sür orası iyileşir başka yerden çıkar. deriye dışardan sürdüklerin hep geçici çözümdür. bu hastalık vücuttaki asit dengesiyle de alakalı birşey.asidik yiyecekler değil alkali yiyeceklerle azaltabilirsin. ben sıfırlamaya yaklaştım geçmişte ardından şekerliler börek vs tükettim ve tekrar azdı sedefler.

baba parası yiyip hergün 10a kadar yatıp sonra koşuya falan çıksan sedefin olmazdı. panik stres varsa bunu sıfırlamak çok kolay değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 12 Kasım 2019; 11:4:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • buğday ürünü de tüketmemelisin.az tüketmelisin.
    tüm hamurişleri, bulgur pilavı, yufka ile yapılmış herşey,unlu herşey, ekmekler,börek poğaça kuru pasta say say bitmez. hatta ilave olarak patatesli herşey de sıkıntılı. kızartmalar fast foodlar..koruyucu içeren tüm paket yiyecekler.

• bende 6-7 yıldır var size tek bir krem söyleyeceğim teşekkür edeceksiniz.

TACROLİN eski adıyla protopic kortizon yok kremde eskiden o kadar kortizonlu kullanıyordum bir doktorum sayesinde bu kreme başladım hiç sorun yok şükür.

Yanlız krem rapor ile alınabiliyor doktorun ilaca rapor çıkarması gerek. yoksa 50-60 tl civarında birşey
  • emReaLty E kullanıcısına yanıt
    hocam o kremi kullandıktan sonra idrar renginde sararma oluyor mu? eğer oluyorsa o krem sıkıntılı ben sana söyliyim.
    bu kremler en az ağızdan alınan ilaçlar kadar tehlikeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 12 Kasım 2019; 13:5:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: pakaji

hocam o kremi kullandıktan sonra idrar renginde sararma oluyor mu? eğer oluyorsa o krem sıkıntılı ben sana söyliyim.
    bu kremler en az ağızdan alınan ilaçlar kadar tehlikeli.
    hayır öyle bir sorun olmadı bende mucize gibi bir krem geldi bana.

tek sıkıntılı yan etkisi alkol kullanamıyorsun. önceki gün sürdün mesela 2-3 yudum bira iç hellboy oluyorsun. 1 hafta 10 gün önceden kesmen lazım alkol içmeden.
  • Berbat bişey , ama alışınca güzel , genede umarım geçer

• quote:

Orijinalden alıntı: çiz

Yok sadece ensemde var ama göz kapağı üstü kuruluk ve şişkinlik var baya
    Bende sadece saçta var galiba.

• şeker ve karbonhidratın azdırdığını yazdık. birşeyi yazmadım. o da kırmızı şarap.
    kırmızı şarap üfff felaket yapıyor. feci azdırıyor egzama ve sedefi. bira da azdırır ama asıl şarap..

egzama ve sedefi azdıran en önemli yiyecekler

1-şarap
    2-baklava
    3-su böreği veya poğaça veya unlu şekerli bir tatlı şekerpare gibi.
    4-pizza
    5-hertürlü ilaç
    6-bal reçeller yada tahin pekmez gibi şeyler.

en iyi gelen yiyecekler
    1-salatalık
    2-ph değeri yüksek su veya ingiliz karbonatı ilave edilmiş su
    3-yaş naneli yeşil çay
    4-çörek otlu yoğurt
    5-çoğu sebzeler özellikle roka gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pakaji -- 13 Kasım 2019; 0:2:31 >
  • Karbonhidrat ve şeker diyen arkadaş 12 den vurmuş.

Bunları tüketmeyin ve egzamayı unutun.

Şuan kırmızı şarap içiyorum ve sık sık da içerim ama azdırdığını söyleyemem.

Bağırsaklarda ki bazı floralardan kaynaklanıyor bu dermatit. Eğer karbonhidrat ve şeker tüketmezseniz çoğalamıyorlar haliyle sizde egzama olmuyorsunuz.

Genetiği yatkın kişilerde oluyor diğer insanlar bunları tüketse bile olmuyor.

Vichy Dercos yeşil kutulu şampuan iyi geliyor.

Doktora gidince stres vs diyerek kortizol kremle yolluyor...

cheers...
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.