Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (225. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
377.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bendeki plus modeli.
    Plusa uyumsuz olablir belki. Sizin upload ettiğinizi yükledim.
    kumandadan 50 kere kapattım açtım. hep yeşil ekran.

Bastcastle olmalı mutlaka.

ne yüklesem nasıl yüklesem.
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    kaliteli bir 1.4 hdmi kullanmıyorsanız yüksek çözünürlüklü 3d isolarda sorun yaşayabilirsiniz. Özelliklede altyazılı izliyorken.
    Bunun BastCastle da yapmamasının nedenide o yazılımın grafik kalitesinden ödün veriyor olması olabilir.
    Ben kaliteli bir 1.4 hdmi kablo kullanıyorum. Ne kendi orjinal son yazılımında ne de bir önceki orjinal yazılımında hiçbir zaman sorun yaşamadım.
    Eğer sorun yazılımda olsaydı benimde benzeri problemleri yaşamam gerekmezmiydi..?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diveman

Arkadaşlar sonunda uğraşıp ağdan bilgisiyara girebildim.Yalnız d sürücüsünü paylaşıma açmama rağmen sadece c nin içerisine görebiliyorum.Birde hdd den altyazı izlediğim aynı filmi ağdan izlerken alt yazı yok diyor.nedendir acaba çözemedim bir türlü

İşte Bast Castle da öyle bir sorun yok.Ağa giriyorum C-D hiç fark etmiyor sorunsuz izliyorum altyazıyı da otomatik tanıyor.
  • hocam 3D.iso da takılma yok demişsiniz benim upload ettiğim versiyonda.Hdd niz adaptörlü 3.5 mu yoksa usb beslemeli mi,esode hocam birde normal bir hdmı kablo ile deneme yaparsanız kablodan mı değil mi anlarız ayrıca kablonuz nedir acaba ? @esode

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rash.87 -- 21 Kasım 2013; 23:16:20 >
  • En son gönderilen linkteki Bast Castle 1.04 ü 3 kere kurdum..her sefer yeşil ekran :(
  • rash.87 kullanıcısına yanıt
    Harici hdd m WD 1TB 3.5" adaptörlü model.
    Kablo sanırım S Link 1.4 hdmi (20tl gibi bir fiyatı almıştım sanırım)
    başka bir kablo bulursam denerim size yazarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basart

En son gönderilen linkteki Bast Castle 1.04 ü 3 kere kurdum..her sefer yeşil ekran :(

benim upload ettiğim yazılımı mi kurdunuz hocam.Nasıl olur anlamıyorum sadece bir keresınde oldu yeşil ekran açtım kapadım bir daha da yok uzun zaman oldu her gün kullanıyorum cihazı.bence siz tv hdmı girişini değiştirin farklı biz girişte deneyin yada olay kabloda.benim kablo eyeq 3d v1.4 hdmı kablo teknosa'dan almıştım.lütfen yine deneyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

kaliteli bir 1.4 hdmi kullanmıyorsanız yüksek çözünürlüklü 3d isolarda sorun yaşayabilirsiniz. Özelliklede altyazılı izliyorken.
    Bunun BastCastle da yapmamasının nedenide o yazılımın grafik kalitesinden ödün veriyor olması olabilir.
    Ben kaliteli bir 1.4 hdmi kablo kullanıyorum. Ne kendi orjinal son yazılımında ne de bir önceki orjinal yazılımında hiçbir zaman sorun yaşamadım.
    Eğer sorun yazılımda olsaydı benimde benzeri problemleri yaşamam gerekmezmiydi..?

peki aynı hdmi kablo orjinal 3d bluray disk ile bluray okuyucu ile (lg bluray HB1100RE) nasıl oluyor da hiç bir takılma yaratmıyor. kaldı ki ses dts dende yüksek bitrateli dts-hd iken? hdmi kablo dijital sinyal alır verir ya çalışıyordur ya çalışmıyordur. (3d veri içinde tabiki v1.4 olması gerekir o ayrı.)

• egreat r6s ***orjinal ve en güncel**** firmware indirmek için internet linki verirmisiniz

özellikle 3.0.5.5 orjinal ***modlanmamış*** firmware arıyorum... linkini verirseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4FEE439E4 -- 22 Kasım 2013; 13:48:19 >
  • quote:

En son gönderilen linkteki Bast Castle 1.04 ü 3 kere kurdum..her sefer yeşil ekran :(

bu yazılım bende de sorunsuz çalıştı aslında. ilginç ya bence adaptör kablo yazılım hepsi biyere kadar. bu egreatın her cihaz ufak ufak birbirinden farklı sanırım. kimde hangi yazılım iyi çalışırsa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: esode

ayrıca bende de 3.0.5.5 yazılımıyla usb hub kullanmadığımda hiç bir takılma olmadığını belirttim. ama bastcastle da usb hubta kullansam hiç bir problem olmuyor. kablo vs. hepsi aynı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rash.87

hocam 3D.iso da takılma yok demişsiniz benim upload ettiğim versiyonda.Hdd niz adaptörlü 3.5 mu yoksa usb beslemeli mi,esode hocam birde normal bir hdmı kablo ile deneme yaparsanız kablodan mı değil mi anlarız ayrıca kablonuz nedir acaba ? @esode

benim hdd 3.5" 2 TB western digital my book..
  • quote:

aynı durum bendede oldu..
  • Şelaleli olan 1.3leri kuruyorum.
    Her seferinde Wifi'ye tekrar şifre girmem gerekiyor.

Eski 1.02 yi nerden indirebilirm. Paladyum sen kullanıyorsun sanırım.
  • V 1.03 kullanıyorum. alt yazı ayarlarında dil seçeneği "türkçe" olduğu halde ara ara türkçe karakterler bozuluyor. bunun sebebi nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

V 1.03 kullanıyorum. alt yazı ayarlarında dil seçeneği "türkçe" olduğu halde ara ara türkçe karakterler bozuluyor. bunun sebebi nedir?

türkçe karakter bozulma olayı bende anime izlerken oluyordu ama hangi versiyondaydı tam bilmiyorum.karakterler bozulduğunda uft-8 yapınca düzeliyor.en azından ben animeyi böyle yaparak izledim.ayrıca v1.2 bende mevcut bulamazsaniz pm atın upload ederim.

• Var bu işte bir şey ama inşallah çözecegiz beraberce.bu yeşil ekran bende neden çıkmıyor acaba.arkadaşlar yazılım yüklenince hemen mi yeşil ekran çıkıyor setup menüdeyken falan yoksa sonradan mi

• quote:

Var bu işte bir şey ama inşallah çözecegiz beraberce.bu yeşil ekran bende neden çıkmıyor acaba.arkadaşlar yazılım yüklenince hemen mi yeşil ekran çıkıyor setup menüdeyken falan yoksa sonradan mi

Bast Castle 1.04 ü yüklüyorsun açılan sadece yeşil ekran aç kapa yazılımı yenile hiçbirşey fayda etmiyor..
  • quote:

Orijinalden alıntı: sdizdar

quote:

Var bu işte bir şey ama inşallah çözecegiz beraberce.bu yeşil ekran bende neden çıkmıyor acaba.arkadaşlar yazılım yüklenince hemen mi yeşil ekran çıkıyor setup menüdeyken falan yoksa sonradan mi

Bast Castle 1.04 ü yüklüyorsun açılan sadece yeşil ekran aç kapa yazılımı yenile hiçbirşey fayda etmiyor..

aynı şekil.
    Kurar kurmaz yeşil ekran.Hep yeşil ekran.

Plus modeli.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: seboist322

V 1.03 kullanıyorum. alt yazı ayarlarında dil seçeneği "türkçe" olduğu halde ara ara türkçe karakterler bozuluyor. bunun sebebi nedir?

türkçe karakter bozulma olayı bende anime izlerken oluyordu ama hangi versiyondaydı tam bilmiyorum.karakterler bozulduğunda uft-8 yapınca düzeliyor.en azından ben animeyi böyle yaparak izledim.ayrıca v1.2 bende mevcut bulamazsaniz pm atın upload ederim.

benim de anime izlerken oluyor. su sıralar sadece anime izliyorum..az cok anlıyorsundur, cok sinir bozucu.
    kesin cozum v1.02 mi kurmak mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 223224225226227
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.