Şimdi Ara

Egreat R6S (3D Bluray ISO Player) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.090
Cevap
39
Favori
376.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sadays

himedia 900a var bende benimki de ısınıyor sıcaklık muhtemelen 45-50 derece vardır ama takmıyorum ben

sanırım himedia 900b de fan var onlarda ısınma daha azdır

Hımm peki biraz önce bende sizin topiğe sormuştum. (B) kullanan arkadaş ısınmıyor demişti, şimdi anlaşılıyor fanlı olmasından kaynaklanıyor. A ve S lerde Isınma kronik demekki ne yapalım katlanacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 4 Mart 2012; 19:23:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: suskun556070

arkadaslar avatar 3d iso buldum suan torrent dan ınıyor pc me.46 gb kacgune ıner ya:S hızlı ındıren bır sıte warmı acaba?birde torrent kullanmayalı baya oldu.eger olurda elektrık gıderse pc yi tekrar actıgımda devam edıyor bılıyorum.fılme sıkıntı olurmu kopma yavaslama olurmu acaba?

Hiçbir sıkıntı olmaz aynen devam eder. Yeterki seed eden azalmasın.
  • Ya arkadaşlar, tamam iso dosyalarını iyi oynattığını anladık. Biraz da normal SD avi ve 1080p mkv dosyaları ve hd mp4 (youtube'dan gelen) ile DVD ISO oynatımı hakkında da biraz bilgi verseniz ? Sonuçta elimizdeki filmlerin çoğu hala 2D ve bunları düzgün oynatması daha önemli. Bu filmlerde görüntü kalitesi ve görüntü akıcılığı iyi mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Seko92

Ya arkadaşlar, tamam iso dosyalarını iyi oynattığını anladık. Biraz da normal SD avi ve 1080p mkv dosyaları ve hd mp4 (youtube'dan gelen) ile DVD ISO oynatımı hakkında da biraz bilgi verseniz ? Sonuçta elimizdeki filmlerin çoğu hala 2D ve bunları düzgün oynatması daha önemli. Bu filmlerde görüntü kalitesi ve görüntü akıcılığı iyi mi ?

hocam siz himedia almamış mıydınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Ya arkadaşlar, tamam iso dosyalarını iyi oynattığını anladık. Biraz da normal SD avi ve 1080p mkv dosyaları ve hd mp4 (youtube'dan gelen) ile DVD ISO oynatımı hakkında da biraz bilgi verseniz ? Sonuçta elimizdeki filmlerin çoğu hala 2D ve bunları düzgün oynatması daha önemli. Bu filmlerde görüntü kalitesi ve görüntü akıcılığı iyi mi ?

Birde o var tabi normal filmleri nasil oynatıyor acaba dvix leri mesela egreat r6s icin
  • @popcornhour

Nejat kardeşim,elimde bulunan USB DVD rom u R6S e taktım,dvd nin yasal uyarı bölümü oynuyor,ardından dvd ana menüye geçtiğinde hiçbir şekilde seçim yapamıyorsun ve oynatamıyorsun filmi,aşağı yukarı hareket ediyorsun dvd menüde fakat seçim yapamıyorsun,ne ok tuşu nede play tuşu işe yaramıyor,ekranda play yada pause simgesi çıkıyor ana menüde kalıyor öylece.

DVD rom modeli Samsung SE-S084,daha önce Darkta sorunsuz kullanıyordum,üreticiyle bir görüşün bakalım ne diyecekler
  • Merak edenler için youtube üzerinden indirdiğim 1080p videoların hepsini kusursuzca açtı. İdm sağolsun onlarca video sömürdüm. Alet oldukça hızlı.Bence f/p ürünü olduğu çok açık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Merak edenler için youtube üzerinden indirdiğim 1080p videoların hepsini kusursuzca açtı. İdm sağolsun onlarca video sömürdüm. Alet oldukça hızlı.Bence f/p ürünü olduğu çok açık.

hocam cihaz süper de youtube 1080p mp4 videolarını acmayacak cihaz yoktur heralde bugunlerde.
  • Arkadaslar r6s normal filmleri nasil oynatir deneyen yokmuya :)divx vss goruntu kalitesi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caglar_sss

quote:

Orijinalden alıntı: oeste

Merak edenler için youtube üzerinden indirdiğim 1080p videoların hepsini kusursuzca açtı. İdm sağolsun onlarca video sömürdüm. Alet oldukça hızlı.Bence f/p ürünü olduğu çok açık.

hocam cihaz süper de youtube 1080p mp4 videolarını acmayacak cihaz yoktur heralde bugunlerde.

Dediğiniz doğru açmayacak alet yoktur, ben üstteki arkadaşa cevap olarak yazdım.Bahsettiği zannedersem youtube üzerinden indirilen video gösterim performansıydı.
  • Ben de cihazı sipariş verdim. yarın elimde olur sanırım sormak istediğim 3d özelliği olmayan bir televizyondan bu cihazla sözünü ettiğiniz 3d hsbs filmleri izlmek için nasıl bir gözlük kullanma gerekiyor ve nereen temin edebilirim ( uyugn fiyat olursa sevinirim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sabata21 -- 4 Mart 2012; 22:16:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabata21

Ben de cihazı sipariş verdim. yarın elimde olur sanırım sormak istediğim 3d özelliği olmayan bir televizyondan bu cihazla sözünü ettiğiniz 3d hsbs filmleri izlmek için nasıl bir gözlük kullanma gerekiyor ve nereen temin edebilirim ( uyugn fiyat olursa sevinirim)

Bu R6S cihazla 3D tv. olmadıktan sonra 3D Film hiç bir şekilde izleyemessin.

R6S cihazla sadece tüplü tv. ile 2d filmleri izleyebilirsin biraz hayal kırıklığı oldu ama gerçekler bunlar.

Ayrıca LG 3D tv alırsan LW serisi genelde 7 adet gözlük veriliyor Samsung ve Sony 3D tv alırsan ayrıca genelde 3D gözlük harici satın alıyorsun.
  • quote:

Arkadaslar r6s normal filmleri nasil oynatir deneyen yokmuya :)divx vss goruntu kalitesi

Cihaz bende yok ama R6B modelinden var. Bendeki model divxleri çok kaliteli gösteriyor. TV nin usb sinden çalışan dahili media playeri ve philips marka DVD li sinema sisteminin usb girişi ile karşılaştırdığımda sonuç bu. En azından R6S te R6B kadar başarılıdır diye tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalnizca

quote:

Arkadaslar r6s normal filmleri nasil oynatir deneyen yokmuya :)divx vss goruntu kalitesi

Cihaz bende yok ama R6B modelinden var. Bendeki model divxleri çok kaliteli gösteriyor. TV nin usb sinden çalışan dahili media playeri ve philips marka DVD li sinema sisteminin usb girişi ile karşılaştırdığımda sonuç bu. En azından R6S te R6B kadar başarılıdır diye tahmin ediyorum.

Alıntıları Göster
    [İptal]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömerçip1 -- 4 Mart 2012; 23:36:55 >

• Yalnızca teşekkür ederim kardesim sagol
  • quote:

Orijinalden alıntı: ömerçip1

quote:

Orijinalden alıntı: sabata21

Ben de cihazı sipariş verdim. yarın elimde olur sanırım sormak istediğim 3d özelliği olmayan bir televizyondan bu cihazla sözünü ettiğiniz 3d hsbs filmleri izlmek için nasıl bir gözlük kullanma gerekiyor ve nereen temin edebilirim ( uyugn fiyat olursa sevinirim)

Bu R6S cihazla 3D tv. olmadıktan sonra 3D Film hiç bir şekilde izleyemessin.

R6S cihazla sadece tüplü tv. ile 2d filmleri izleyebilirsin biraz hayal kırıklığı oldu ama gerçekler bunlar.

Ayrıca LG 3D tv alırsan LW serisi genelde 7 adet gözlük veriliyor Samsung ve Sony 3D tv alırsan ayrıca genelde 3D gözlük harici satın alıyorsun.

bendeki tv samsung full hd 106 ekran televizyon. bu cihaz 2 boyutluyu 3d ye çevirebiliyorsa ayrıca televizyonunda 3d olması şart m? bu alet yan yana olan iki görüntüyü 3d yeçevirebiliyorsa t.v nin ayrıca 3d olması gerekiyor mu bilmiyorum.

• yeni nesil 3D yan yana veya alt üst görüntü izlemek istiyorsan mutlaka Tv. de 3d olması şart.
  • alt üst olayını bende anlamsı degılım walla :S yanı lg twlerde 3d ızlerken goruntude sorunmu wr tam ekran degılmı yada 3-4 kısı ızlerken sorunmu oluyor goruntude?sag goz sol goz falan muahbeetı war dıyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyber_brain

alt üst olayını bende anlamsı degılım walla :S yanı lg twlerde 3d ızlerken goruntude sorunmu wr tam ekran degılmı yada 3-4 kısı ızlerken sorunmu oluyor goruntude?sag goz sol goz falan muahbeetı war dıyolar?

Birisi tercüme ederse soruyu cevaplama hakkımı kullanmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: saintroyo

quote:

Yok daha hiçbir şey alamadım. Malesef yabancı sitelerde olsun, burada olsun cihazı (Himedia) bir öven, bir kötüleyen yorumları görünce alamıyorum. Zaten pimpirikli bir adamım, ondan sonra kimsenin dikkat etmediği veya dile getirmediği bir sorum yüzünden sinir olmak var işin ucunda. Gerçi Egreat R6B'yi biliyorum, çok iyi bir cihaz, bu da herhalde ondan iyidir. 3D ISO olayı da sonra satarken kolay satılmasını sağlayacak. Yoksa ben çok özel filmler dışında 3D ISO arşivlemem, hele ki harddisk fiyatları böyleyken...

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.