Şimdi Ara

EGREAT M34A mı ? M32B mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
740
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar,

    Evdeki DVD/Divx oynatıcım ruhunu teslim etmiş bulunuyor. PopCorn alacak kadar bütçem yok.

    Salonda Samsung LCD tv var, Kenwood ses sitemim var ( sanırım optik girişi yok biraz eski ) istediğim sıkıntısız film izliyeyim arkadaki bilgisayarımdan network kablom var salona kadar.

    İki model arasında kaldım birbirlerinden farkı nedir ? M32B nin içine disk takmak dışında birbirlerinden ne eksileri artıları var acaba ?

    Birde siz olsanız neyi tercih ederdiniz.



  • Ben ikisini de kullandığım için rahatça cevaplayabilirim. İkisi de aynı sigma chipini kullanıyorlar. O yüzden yaptıkları iş aynı. Ancak bazı bakımlardan M32B öne çıkıyor : 1) E-Sata girişleri. Eğer bilgisayarınızda E-Sata girişi varsa çok hızlı dosya aktarımı yapmak mümkün oluyor. 2) USB slave girişi: E-Sata kadar olmasa da gene hızlı veri aktarımı sağlıyor. 3) HDD yuvası: Çok pratik bir kızakla istendiğinde HDD değişimine izin veriyor 4) Kumanda: M32Bnin kumandası daha kullanışlı. Standby konumuna izin veriyor. Standby konumu önemli çünkü makine bu konumda iken HDD çalışıp torrent indirmeye devam ediyor. M34A da standby olabilmesine karşın kısıtlı kumandası buna izin vermiyor. Çoğu kimseyi cezbeden DVD sürücü yuvası M32B nin bahsedilmemesi gereken yönü çünkü yazlımdan dolayı çoğu DVDyi okumuyor. Onun için o özelliği yokmuş gibi düşünerek kararınızı verin.
    Şimdi farkettim tercih de istiyorsunuz. benim tercihim yukarıda saydığım nedenler + Egreat yeni model çıkaracağı için Egreat Tr nin yaptığı çok güzel indirimden de dolayı M32B dir. Benim aldığım fiyatın 100 TL altına satıyorlar şimdi...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gubaldak -- 20 Mayıs 2010; 13:46:30 >




  • tabiki her yünüyle m32b alınır.
  • Egreat.tr sitesinde en son güncel versiyon 2009 Aralık gözüküyor. Bunun daha yeni bir versiyonu yok mu? Egreat bundan da M34A gibi desteğini çekti mi?
  • İkisini de almayın, eskidiler çünkü.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Seko92

    İkisini de almayın, eskidiler çünkü.


    o zaman başka ürün önerin?
  • Bakın yeni ve ucuz olacak diyorsanız WD Gen2 ya da WD Live tavsiye ederim. Diğerlerine göre daha iyi bir chipi var. (Sigma 8655) ;bu chip sayesinde 1080p filmlerde takılma yaşamazsınız. Paraya kıyıp en iyisi derseniz de Dune Prime komple bir alettir. Ama biri 200TL, biri 900 TL. Piyasadaki diğer ucuz sayılabilecek ürünler (Dark gibi) Realtek 1073 chipli olup son tercihtir. Bunlar yerine eskidiği söylenen (Sigma 8635 chipli) cihazlar (Egreat M serisi gibi)hala tercih sebebidir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.