Şimdi Ara

Egreat EG-M34A Media Player 249 TL (Electroworld) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.493
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Egreat ile WD Live bence birbiri ile yarıştırılmamalı. yazının da başında dendiği gibi birisi video oynatıcı diğeri Network Media Tank (NWT). Zaten adlarından da belli WD ürününü HDTV, Egreat ise NWT olarak piyasaya sunuyor.

zamizazo arkadaşın sorularına gelirsek;
    (Forumlardan okuduğum kadarıyla yazıyorum, aslında Egreat kullanıcısıyım)
    1 - Bunun hakkında tam bilgim yok aslında. Wireless USB yi WD ye bağlayıp, PC ile bağlantı kurabilirsiniz. ama bazı wireless usb ler uyumlu. Mesela Egreat ile LAN üzerinden PC imde paylaşıma açtığım klasörü görebiliyorum. ama PC den Egreat ın hdd sini göremiyorum. program ile bağlantı kurabiliyorum.

2 - Zaten usb bağlantı noktaları genellikle harici hdd ler için konulmuş. E-sata bağlantı noktası ise cihazın içerisinde kendi kullanacağı hdd var ise e-sata bağlanan hdd ile raid yapma imkanınız var.

3 - Egreat gibi cihazlarda NMT veya CSI Maya gibi programlar ile rapid, torrent, emule gibi yerlerden dosya indirme felan yapılabiliyor. sadece indirme değil, başka şeylerde misal menü görünümü, radyo özelliği gibi extra özelliler kazandırılabiliyor.
    WD Live da ise bildiğim kadarıyla herhangi bir program yok. Eğer dosya indirmek istiyorsanız, WD Live ın içine kod yazmanız lazım. Bu da biraz Linux bilgisi gerektiriyormuş.

4 - WD Live Lan bağlantısı sayesinde youtube gibi video gösterim sitelerine bağlanabilirsiniz. Ama bilgisayarda olduğu gibi bağlanabilmek için DNS ayarlarını yapmanız gerekli.

5 - WD Live kumandası dediğiniz gibi çok fonksiyonel değil. Sadece çok gerekli olan tuşları koymuşlar.

• Ben de aldım bir tane Bostancı EW'den. 4-5 tane daha vardı arayan olursa.
  • Viperc verdiğin bilgiler için sağol.

Forumdan WD ile ilgili başlığı okuyorum. daha 5 sayfa bakabildim. tahminen 30 sayfa var:) olumsuz bişey göremedim. sanırım değiştirmem için bi sebep yok. yine de egreat wd den çok üstün diyen arkadaş varsa gerekçesini yazarsa ya da wd nin en büyük problemi şudur diyen arkadaş varsa görüşleri benim için önemli.
  • viaport ta da var.
  • O karşılaştırma sanırım WDTV'nin ilk versiyonu için.
    Ama netice de NMT'ler , mediaplayer'lere bir çok konuda üstünlük sağlıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

O karşılaştırma sanırım WDTV'nin ilk versiyonu için.

E hocam o kadar yazıyı kopyalayıp buraya neden yapıştırıyosun o zaman? Konu egreat, senin verdiğin WD nin ilk versiyonu ile popcorn karşılaştırması. Konuyu bilmeyenleri yanlış yönlendiriyorsun. Sen Egreat almışsın onu övmeye mi çalışıyorsun anlamadım ki. Zaten farklı kategorilerde 2 cihaz, insanlar ihtiyaçlarına göre alsınlar ama biraz da objektif yorum yapılsın. Anlamayanların kafası karışmasın. Bu cihazı kullanabilmek için de biraz bilgi gerekiyor anladığım kadarıyla yok torrent yok bilmemne bunu herkes kullanmıyor ki. TV ye bağlayayım çalışsın, HDD den filmi izleyeyim yeter diyen bir sürü insan var.

• wd tv live de altyazı rengi değiştirebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaTRiX

quote:

Orijinalden alıntı: ocen76

O karşılaştırma sanırım WDTV'nin ilk versiyonu için.

E hocam o kadar yazıyı kopyalayıp buraya neden yapıştırıyosun o zaman? Konu egreat, senin verdiğin WD nin ilk versiyonu ile popcorn karşılaştırması. Konuyu bilmeyenleri yanlış yönlendiriyorsun. Sen Egreat almışsın onu övmeye mi çalışıyorsun anlamadım ki. Zaten farklı kategorilerde 2 cihaz, insanlar ihtiyaçlarına göre alsınlar ama biraz da objektif yorum yapılsın. Anlamayanların kafası karışmasın. Bu cihazı kullanabilmek için de biraz bilgi gerekiyor anladığım kadarıyla yok torrent yok bilmemne bunu herkes kullanmıyor ki. TV ye bağlayayım çalışsın, HDD den filmi izleyeyim yeter diyen bir sürü insan var.

Bir şey demek istemiyorum , sadece yapılan bir karşılaştırmayı kopyaladım.
    Zaten buradaki Egreat ile oradaki Popcorn aynı cihaz.
    Basit bir mantıkla Egreat ile WD1'in karşılaştırması oluyor.

quote:

Orijinalden alıntı: sadays

quote:

Orijinalden alıntı: kyorhan

WD Live den iyi midir ?

wd'in tek üstün tarafı işlemcisi

eğer bluray.isolarla işim olmaz diyorsanız kaçırmayın m34ü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ocen76 -- 9 Nisan 2010; 15:10:19 >

• sanırım wd yi iade etmicem. büyük ihtimalle de e.w de egreat kalmamıştır zaten ben cihaz hakkında hiçbir olumsuz yorum okumadım forumda. art niyetli egreat kullanıcıları(taraftarları) haricinde. gerçi 35 sayfalık başlığın henüz 10. sayfasındayım:) kumandası dışında da kafama takılan hiçbişey yok(koca cihazda taktığım şeye bak) yine de egreatı yarın e.w de görmek istiyorum. tabi kalmışsa. sonra ben de wd tv live klubüne giricem sanırım(tüm engellemelere rağmen)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SorrowfulBlackGarlic

Ben de aldım bir tane Bostancı EW'den. 4-5 tane daha vardı arayan olursa.

Almış olduğum alet kullanılmış çıktı malesef şimdi açtım kutusunu yeni farkettim.
    Çizikler var üzerinde derin çizikler hem de. Kutusu da açıktı, bant kısmı kesikti. Birazdan değiştirmeye götürüceğim umarım sorun yaşamam, inş ellerinde vardır başka ürün de değiştirler yoksa iade etmek zorunda kalacağım istemeden

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 10 Nisan 2010; 14:42:08 >
  • selamlar,
    arkadaslar keske yuzeysel deginmenin disinda ayrintiya girmeseydiniz. inceleme forum basliklarinda konusulsaydi bunca sey cok $Ik olurdu. ben baska forumlarda cok firca yemisimdir, iste oku arkadasim, su baslikta var neden bakmiyosun falan falan. allahtan forumumuz cok duzeyli ve insana saygili. bazi basliklarda gerci istisnalar oluyor ama.
    neyse ben yine tum sabirli ve de bilgisinin zekatini veren tum arkadaslara tesekkur ederim.

benim soracagim, acaba son alanlar nereden aldilar ve stok drumlari nedir. sicak firsatlar basligi altinda daha ziyade bunlardan bahsedelim, inceleme burada cok yuzeysel olmali.. bence tabi, herkese sevgiler.
  • derinlemesine inceleme yapılmış evet forumda. wd live için 35 sayfa. ben 10 sayfasını okuyabildim. . ama takdir edersinki orda da çok fazla gereksiz yazı var. zaten burdaki anlatılanlar da son derece yüzeysel. bi arkadaşın popcorn ile wd1 i karşılaştırması hariç
    soruna gelince ankamall e.w de halen 5-6 tane var. (20:00 itibariyle)
    ben daha fazla talep olur diye düşünüyordum. çünkü ciddi bir indirim yapıldı.
    ama vatanın wd için yaptığı sıcak fırsat kadar etkili olmadı. benim gördüğüm 29 tane ürün 3-4 saat içinde tükendi nette.
    egreatin halen stokta olması belki yeterinca tanınmamasındandır. belki de anlatıldığı kadar iyi bir ürün değildir:)
    Kaçırmak istemeyenler için son bir şans var yarın . en azından ankarada.

Son bi sorum olacak.

WD de sanırım sadece optik çıkışla 5+1 ses alabiliyoruz. peki egreat için de durum böyle mi? yoksa optik girişi olmayan 5+1 ses sistemi bağlayabiliyormuyuz?

• Kampanya var konu nmt sadays yok ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Am@deus

Kampanya var konu nmt sadays yok ilginç

Sadays electroda teftişte olmasın
  • Şuanda WD HD Live TV en iyi cihaz durumunda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Şuanda WD HD Live TV en iyi cihaz durumunda.

Kim demiş, neden en iyi cihaz durumunda?Nedenleriyle açıklasaydın da bizler de aydınlanmış olsaydık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SorrowfulBlackGarlic -- 13 Nisan 2010; 13:17:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: abrahamme

Şuanda WD HD Live TV en iyi cihaz durumunda.

Hangi açıdan?
    Eğer sadece torrent yapabilen bir medya player kategoriyse olabilir. Ama NMT kullanmış ve kullanan biri için yetersiz bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Tamamen kullanım amacınıza bağlı olarak değişir.
  • eletrodan bir tanede ben aldım aranıza katıldım hadi hayırlısı bakalım ... ilk izlenim fotograf makinemdeki videoları oynatmadı ilk golu hanımdan yedik.. bu makine bi işe yaramaz :D
  • makinedeki videoların formatı ne ?
    http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=5624&highlight=tsdoctor buradaki adresten uyumsuz videoları , NMT'ler için uyumlu hale getiren bir program var , ben de kullanıyorum.
  • tesekkur ederim bir deneyelim bakalım :)
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.