Şimdi Ara

Egreat EG-M34A Media Player 249 TL (Electroworld) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
71
Cevap
0
Favori
6.494
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi acey -- 22 Mayıs 2010; 12:37:30 >
  • maslak electroworld'te 199 lira , bu gün 2 tane aldık.
    bence almayı düşünen kaçırmasın , fiyat süper.
    WDTV mi ?
    Allah düşmanıma vermesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadtas

m34a ' yı 199 Tl ye mi aldınız? Ankara EW de 249 TL olarak fiyat biçilmiş... Saçmalık

maslak mağzasının açılışı için sadece o mağzaya özgü bir fiyat (mış).
  • quote:

Orijinalden alıntı: seasqua

arkadaşlar popcornhour kllanmış ve de torrent ile sayısız film indirmiş birisi olarak kesinlikle nmt tarzı cihazlar değil wd hd tv live tercih edilmeli diyorum...

bunu işi gücü olan 24 saatini evde bilgisayar karşısında geçirmeyecek arkadaşlar için söylüyorum tabiki...hd film izlemek ve de bir media player olarak kullanacaksanız wd hd live.nmt türü cihazlarla eğerbu işlerde acemiyseniz kafayı yersiniz, evet bir sürü artısı var ama o artıları kullanmak gerçekten de meşakatli...forumlarda gözlerinizi bozarsınız ve geldiğiniz noktanın da aslında çok basit ulaşılabilecek bir yer olduğunu görürsünüz...

tecrübelerime istinaden nmt istiyorsanız en başarılı nmt cihazı laptoplarınızdır...

iyi günler.

bence bu sizin fikriniz.
    suçu NMT'ler de değilde kendimizde arıyalım.
    cihazın bir çok özelliği var ama biz bu özellikleri kullanamıyorsak veya kullanmayı bilmiyorsak NMT'lere laf söylemeye gerek yok.
    WD Live diyorsunuz evet aynı cihaz bende de var ama hala en basitinden alt yazı konusunda 1 arpa boyu yol almadılar.
    Bakın millet NMT'lerde neler yapıyor =>http://www.networkedmediatank.com/showthread.php?tid=40300&highlight=XBMC

• Bende nisan ayında almıştım bu fiyattan. Gayet memnunum.
  • bunda indirme varmı?

maslakta hala aynı fiyat mı?
  • dostum bende öyle umarak az önce gittim. Şu anki fiyat peşin 269 tl. O kadar rica etmemize rağmen aynı fiyattanda vermediler. Yani elimiz boş döndük O yüzden oraya kadar boşa yorulmayın. Bugün kampanya bitmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: icb

dostum bende öyle umarak az önce gittim. Şu anki fiyat peşin 269 tl. O kadar rica etmemize rağmen aynı fiyattanda vermediler. Yani elimiz boş döndük O yüzden oraya kadar boşa yorulmayın. Bugün kampanya bitmiş.

Hadi ya , ben de hafta sonu 1 tane almaya gittim.
    Bi baktım alan ikişer üçer alıyor , nasıl oldu ama bi baktım 2 tane almışım.
    Sürü pisikolojisi
    açılmamış sıfırı 250'den satabilirim
    SICAK FIRSAT

• Arkadaşlar elinde egereat olan birisi olarak bunu 249dan satsammı yoksa buna bir şekilde kamera bağlayıp hardisk ile düşük çözünürlükde digital kayıt yapabilirmiyim sanırsam bu bir bilgisayar gibi işlemcisi falan var ta film izlemek için kullnamaycağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: gittigider

Arkadaşlar elinde egereat olan birisi olarak bunu 249dan satsammı yoksa buna bir şekilde kamera bağlayıp hardisk ile düşük çözünürlükde digital kayıt yapabilirmiyim sanırsam bu bir bilgisayar gibi işlemcisi falan var ta film izlemek için kullnamaycağım

Ne dediğinizi anlıyamadım ?
    Bu arada electro yine M34A'ları 249TL'den kampanyaya almış.
  • electrodan internetten alamıyoruz heralde
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.