Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (215. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.392
Cevap
212
Favori
270.940
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • İ7 6600 u işlemcili hp elitbook laptop da bu sistem kullanılır mı acaba? 16gb ddr4 ram da var
  • ertunc23 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda kullanılır, ancak laptopunun anakart chipsetinin bi pdfini bulup soket desteklerine ve yabancı sitelerde senin laptop modelinde başka yapan varmı yokmu araştırmalısın.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: NxTuarwen

    Hocam sizin pcie 2.0 miydi 2.0 dan performans alınır mı bilemiyorum

    Bende msi ge70 var. I7 islemcili 16gb ram vat uzerinde ekran karti gucsiz kalmıştı.

    Elimde rx580 vardi o nu taktim. Su anda memnunum.

    Rdr2 falan oynanıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende yapmak istiyorumda ekran kartını görmesi için neler yaptınız


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bir sorunum var. Ben egpu sistem kullanıyorum ve hdmi kablosu ile monitörden kullanıyorum lakin eğer bilgisayarı ekran kartına hdmi kablosu bağlıyken açarsam bios yükleme ekranında kalıyor ama hdmi kablosunu takmadan açarsam direkt açılıyor ama sürekli tak-çıkar yapmak istemiyorum. Sizce ne yapabilirim ekran kartı masanın arka tarafında sürekli tak-çıkar yapmaktan belim ağrıdı
  • Hocam herkese merhabalar bende bu egpu sistemini yapmaya karar verdim. Yazdıklarınızı okudum fakat yardımcı olabilir misiniz ?

    Laptop:

    Asus Rog G750JM

    İ7-4700QH CP 2.4 ghz 8 çekirdek

    16 GB ram

    GeForce GTX860M 2 GB


    Kullanmak istediğim ekran kartı RX580 8gb veya nvidia 1660 ti diye düşündüm. Sizce olur mu ? laptopta m2 portu varmı bilmiyorum. Wifi den mi yoksa m2 den mi daha iyi bilenler deneyenler yardımcı olur mu lütfen yeni nesil oyunlarda COD warzone gibi 18-30-50 arası fps en düşük ayarlarda alıyorum. Cevaplarınızı bekliyorum.

  • mytn kullanıcısına yanıt

    Hocam bendede asus rog g750jm var 16gb ram GTX860M 2 gb ekran kartı var benzer laptoplar bende rx580 takmayı düşünüyorum da nasıl bağladığını anlatırmısın m2 mi wifi den mi taktın verimli mi oldu bende yapacağımda

  • eyalcin97 E kullanıcısına yanıt
    Egpu cihazını wifi soketine bağlıyacaksın dostum, ama amd ekran kartları çok sorun yaratıyor egpu sisteminde, nvidia daha stabil çalışıyor. O yüzden sana 1660ti ile denemeni öneririm. Birde egpu cihazını almadan önce wifi soketine bak girişi nasıl olduğuma, ona göre kablo modelini seçersin. Direk egpu cihazını alma sakın. Soket tipine göre cihaz almalısın
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eyalcin97

    Hocam bendede asus rog g750jm var 16gb ram GTX860M 2 gb ekran kartı var benzer laptoplar bende rx580 takmayı düşünüyorum da nasıl bağladığını anlatırmısın m2 mi wifi den mi taktın verimli mi oldu bende yapacağımda

    Ben wifi kartını sökerek bağladım. bende m2 slotu yok zaten.

    Ben bir problem yaşamadım AMD olmasından kaynaklı. Dün de cyberpunk 2077yi kurdum. Gayet güzel çalışıyor.

  • Arkadaşlar eGPU aparatımı satıyorum faturalı ürün ve garantisi vardır. İlgilenmek isteyen arkadaşlar 2.el olarak satışa koydum forumda.

  • yeni nesil ultrabooklara bu sistemi kurmak istersem en uygun aparat ne olur? macbook veya huawei gibi ufak bir laptopa bağlamayı düşünüyorum. eldeki tek port type c. hazır egpu kutuları var fakat bir kaç bin lira. bu hazır kutuların en uygunu hangisidir. ekran kartını ben bulup takıcam maksat hazır ve düzgün bir kutu olsun.

  • Sanal Dilenci S kullanıcısına yanıt
    Dostum öyle en uygunu diye aramaya çıkarsan hata edersin. Biraz konunun içeriğini okursan daha detaylı bilgiye sahip olacağından hiç şüphen olmasın.

    Öncelikli yapman gereken sisteminin desteklediği arabirimleri araştırman olacaktır. Tunderbolt 3 (TB3) çıkış destekliyormu? Wifi kartının çıkış portu nasıl. Tb3 deateklemiyorsa o type-c çıkışına ekran kartı takamazsın.

    Senin laptop modelinle daha önce yapan olmuşmu olmamış mı bunu iyice araştır ondan sonra bu işe kalkış dostum 😉
  • Selamlar. Dell 5110 laptopa egpu bağladım. Gtx560ti ekran kartı ile denedim sıkıntısız çalıştı. Ancak gtx680 kartı bağladığımda kart görünüyor ancak notebook ekranında Nvidia denetim masası ve oyunlarda 680 kullanılmıyor. ancak ekran kartını televizyona bağladığımda 680 kartla oyunu oynuyorum ve nvidia denetim masası çalışıyor.

    Benzer sorunla karşılaşan ya da bir önerisi olan arkadaş var mı.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • flash kullanıcısına yanıt
    Nvidia denetim masasında ayarlarda herşeyde harici taktığınız ekran kartını kullanması için seçin. Aygıt yöneticisinden dahili ekran kartını ve onboard kartını devredışı bırakın. Sadece haricen egpu ile taktığınız kalsın. Ve nvidia sitesinden ekran kartınıza uygun sürücüyü indirip temiz kurulum yapın.
  • Notebook un kendi ekran kartını biostan kapattım zaten. Ama önceden Nvidia denetim masasında intel ya da notebookun kendi ekran kartı 525m uygulamalarda seçim ekranı vardı. Ama şimdi Nvidia denetim masasında uygulamada ya da oyunda 680 i kullan diye bir ibare göremedim TV deaçtığımda. ayrıca dediğim gibi 560ti de normal şekilde intel in ekran kartı ile beraber kullanabiliyordum.
  • İmzamdaki laptopta hangi gpu ile egpu mantıklı?
  • Gtx1060, gtx1080, gtx1080ti bu 3 gpudan tam kapasite alabilirsin diye düşünüyorum ama anakartının pcı desteğini de araştırman gerekiyor, rtx 2060 ile de %50 şansın olur diye düşünüyorum, ya tam kapasite alırsın ya da az biraz darboğaz yaşatabilir. Ama laptopuna bir ram takviyesi yapman şart.
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Hocam 5500U'nun GTX 1050Ti ile bile tam performans çalışmayacağını düşünüyordum. Siz 1080Ti diyorsunuz.
  • 6700hq kullandım, gtx 960m vardı, 1060ı tam performans kullandım ve işlemci hiç strese girmiyodu bile. Tamam 1080ti da belki biraz dar boğaz yaşayabilir belki ama diğer bahsettiklerimde sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Birde yabancı forumlarda kendi laptopunuza yapılan egpu uygulamalarını inceleyin, o size ışık tutacaktır.
  • anilk91 kullanıcısına yanıt
    Hocam 6700HQ 5500U'dan kat kat çok daha güçlü bir işlemci.
  • 
Sayfa: önceki 213214215216217
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.