Şimdi Ara

eGPU - notebookta harici masaüstü gpu kullanımı (120. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.393
Cevap
207
Favori
282.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hangi işlemciye hangi kart darboğaz yapabilir ? Bu rehbere yazılsa güzel olurdu. Mesela benim i5 2410M için hangi kartlar uygundur bilen var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 8 Eylül 2017; 14:31:53 >
  • Krone K kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle olmasi gereken bilgi. Ilk mesajı bilgiler toplanıp yazilsa daha faydalı olacak. Konu sahibi arkadas foruma ugramaya vakti var mi bilmiyorum ama en azinda ilk sayfada birileri msjini editlemeli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • i3-3110m işlemciye en iyi f/p kart hangisi olacaktır? GT 1030 ideal midir?

Kablo ücreti vs derken 500 liraya yakın masraf yapacağıma PS4 alıp keyfime mi baksam diye düşünmüyor değilim
  • Adroit PCI-E USB3.0 Express 1x-16x GPU Extender Yükseltici Kart Adaptörü Güç Kablosu 4Pin 28S7725 drop shipping

s.aliexpress.com
    Page Not Found - Aliexpress.com
    http://s.aliexpress.com/VFZRnaA3

(from AliExpress Android)

Bunlar neden çok ucuz, deneme yapmaya değer mi :)

• selamlar arkdaşlar,
    benim asus g51 3d eski bir gaming laptopum var bu işlemi hm55 çipsetli ilk nesil i7 laptopada uygulayabilirmiyiz. ?
  • lenovo z510 i7 ile bunu denemek mantıklımı sizce

• networkjudge N kullanıcısına yanıt
    darboğaz yapmasın diye 30-40 fps'nin üstüne çıkmayacak şekilde ayarları high yapsam yeterli olur sanırım gtx 650-750 gibi bi ekran kartıyla...
  • networkjudge N kullanıcısına yanıt
    msi gs70 stealth makinam :) malesef monster bu incelikte var mı resmi gördüyseniz :D aldığım dönemde daha incesi mezarda idi bence hala öle olabilir :)
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    Üstadım bunlar mining yapmak için aparat galiba, bildiğim kadarıyla görüntü vermiyor galiba.
  • @theJuDGe_41

Gt 1030 alinmaz o karta vereceginiz paraya yazik

Onun yerine 2.el gtx 770/780/960 felan alin hem surucu sorunu da yaşamazsınız. (Kisisel tavsiyem bu ise hic bulasmamaniz ps4 alıp cok daha rahat bir sekilde oyunlarinizi keyifle oynarsiniz. Egpu isinin stabilitesi yok verim alamayabilirsiniz. Ekran kartindan performans kaybiniz olacak bunun yaninda multi ya da rpg oyunlarinda islemci yuzunden de darbogaz olacaktir. )

@nakres622

İlk nesil i7/i5/i3 kullanilan anakartta mini pcie noktasi gen1 hizinda çalışır bu sekilde tatmin eden bir performans alamazsiniz. Asiri sekilde takilmalar fps dususleri yasarsiniz.

Benim port da gen1 hizinda çalışıyordu asagidan bakabilirsiniz testler paylasmistim.

sulocanxxxyoutube
    Black Ops III gameplay with egpu on N5110 İ7 2670QM + GTX 760
    https://m.youtube.com/watch?v=JDYwNMflGpQ

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    hocam agzına sağlık benim oynadıgım oyun zaten cs go oynamadım ama world of tanks oynuyorum. ps4 vardı fakat öyle pek zevk alamadığımız oldu. genel anlamda online oyunlar için kullanmak istiyorum stabil bir pc endamında çok bişi beklemek tabiki yanlış. kısacası böyle çok yüksek grafik istemeyen oyunları oynasın yeterli benim için.
  • kaazto28 K kullanıcısına yanıt
    Hocam intel grafik bende de gözükmüyor. Sadece nvidia var. Birde internette bazı videolarda neredeyse tak çalıştır yapıyolar. Yapabilsem çok tatlı olacak

• Aklımda daha başka ne yapabilirim diye düşünüyorum değişik fikirler gelemeye başladı, mesela 2 tane işletim sistemi kurup, laptopu taşıyacağım zaman içindeki ekran kartı kullanırım, evde olursamda hariciyi takarım, ama bios işi sıkıntılı eğer biosu flaşlamayı yapamazsam laptop güme gider herhalde.

Ayrıca dediğiniz gibi tak çalıştır yapsak on numara olur. Ama nasıl

Network hocam cevap için teşekkürler daha fazla araştırmam gerekecek

Şu ingilizcenin gözü Kör olsun elimiz kolumuz bağlanıyor bir şey yapamıyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaazto28 -- 8 Eylül 2017; 21:8:30 >
  • bende 1. nesil i5-560m var hiçbir türlü notebook ekranını kullanamam mı arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: networkjudge

1000 serisinde nvidia mini pci e de bağlanan egpu ya sınırlama getirdi diye biliyorum. Çalıştıranlar var tabii ama.... Bilmiyorum araştırmak lazım. Bu arada herzaman yardımcı olmaya çalışırız

Ovvv öyle birşey söyledinki şimdi denkleme bir x daha eklemiş oldun :D Bunu nasıl öğreniriz? GTX 10xx serisinde mini pci exp desteği olan kartlar hangileridir? DH Forum ahalisi sorumuz açık
  • Sirbeyin kullanıcısına yanıt
    hocam i7 derken biraz daha açabilirmisiniz acaba :) kaçıncı nesil i7
  • bosunaokuma21karakter kullanıcısına yanıt
    Hee ben portlara bakarak söyledim ama makinanız süper incelikteymiş Ama dediğim gibi onlar thunderbolt değil ne yazıkki
  • Vendetta kullanıcısına yanıt
    hocam kullanırsınzda çook düşük hızlarda heralde.
    Alberto Júnioryoutube
    League Of Legends - Teste Performance - 1050 TI - EGPU - i5 560M
    https://www.youtube.com/watch?v=fy69hwIds80
    Bu linkte adam sizin işlemciye 1050ti takmış ama lode 60fps alıyor anca

• nakres622 N kullanıcısına yanıt
    hocam çok düşük hızda kullanırsınız anca
  • ysfbkrcn kullanıcısına yanıt
    Hocam işlemci güzel fena değil işinizi görür ama bi whitelist olup olmadığına bakmak lazım. Gerçi acerda pek white list olmuyor ama
  • 
Sayfa: önceki 118119120121122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.