Farklı kamu kurumları bu tarifeleri kullanabilir mi acaba? isminde emniyet yeni tarifeleri yazıyor ama kamu özel yazıyor sağ üst köşesinde |
Egm tarifesine ref arıyorum (13. sayfa)
-
-
EGM tarifesi için referans farklı ilde olsa geçebiliyor muyuz?
-
EGM tarifelerinde 12 aylık taahhüt dolunca yine cazip fiyatla tarife yenileniyor mu, yoksa uçuk fiyatlar mı çıkıyor?
-
Egm veya bunun gibi uygun tarifeye sahip referans olabilecek varsa Allah rızası için PM atsın.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Normalde öyleydi evet ben 105 lira ödüyordum egm 20 gb tarifesine...Bu seneye mahsus herkesi değerli kamu tarifelerine taşımışlar.Değerli kamu tarifesi için 275 liradan taahhütle yenileyelim diye aradılar.Bende kabul etmedim.Egm için yeni tarife çıkartmışlar ona geçmek istediğimi söyledim (emniyet yeni 20 gb 150 tl) yapamayacaklarını kimlikle gelmemi söylediler.Referansla geçtiğimi söyledim o zaman ilk teklifi yinelediler.internette araştırırken benimle benzer durumda olan birinin şikayetini gördüm.Onun gibi yaptığımda (emniyet yeni 20 yazıp 5555 gönderdiğimde) sorunum çözüldü.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 9 Eylül 2024; 13:34:56 > -
Emniyet yeni 20 yazıp 5555'e gönderince tarife kaç TL'den yenilenmiş oldu. Bir de mesaj kodu tam olarak nasıl yazılıyor? "EMNIYET YENI 20" şeklinde ayrı ayrı mı yazılıyor, bitişik mi?
-
evet birer boşluk bırakarak Önce "EMNIYET YENI 20" yazdım gönderdim aynı tarifeden aynı tarifeye geçemezsiniz gibi bir mesaj geldi.Daha sonra birer boşluk bırakarak küçük harflerle "emniyet yeni 20" yazıp gönderdiğimde tarife değişiklik talebiniz alındı.Sonucu size mesaj şeklinde gönderilecektir şeklinde cevap aldım.Sonra geçişiniz sağlandı falan yazdı.
Sonra SOZ yazıp 5555'e gönderdim.Daha sonrada ONAY yazıp 5555'e gönderdim.Gelen cevap mesajını sildim fakat 300 TL yerine taahhüt verdiğiniz için 150 TL'den 12 ay boyunca kullanabilirsiniz şeklinde cevap almıştım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi weritaserumok -- 10 Eylül 2024; 14:19:22 >
-
Ayrıntılı cevabınız için çok teşekkür ederim.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
EGM için referans arıyorum. Anlaşırız
Referans satıyorum
Kaç lira
Fiyat nefir ben yaptırmak istiyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam bana referans olabilirmisiniz
Türk Telekom faturalidayim taahhütum bitiyor
Referans olunan kişi referans olamaz tecrübeyle sabittir
Boşuna yorulma o üye size referans olamaz
Yok öyle bir iş egm personeli olarak kaydetmeleri için kurum kimliğini ibraz etmek zorundalar yazdıklarından egm personeli olmadığın belli geriye ne kaldı sana egm diye kayıt yapan kişi bir egm personeli üzerinden size referans olur yani ana hat bir egm personeli numarasıdır o numara 3 kişiye kadar referans olabiliyor dene bakalım ama şansını zorlamaya gerek yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deryadeniz907 -- 19 Eylül 2024; 19:21:24 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X