Şimdi Ara

Egm'den Ehliyet Randevusu Aldım ama TC Kimlik Numarası Farklı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba.bugun ehliyet randevu aldım.ama ben başlıktanda anlaşıldığı üzere babamın kimlik numarasını girdim.sizce bir sıkıntı çıkarmı? ad soyad bilgilerde benim adım soyadım doğum tarihim yazıyor.bide ben bundan önce yanlış e posta girmemden dolayı bana haliyle mesaj gelmedi ve kimlik numaramla randevu alamıyorum.sizce randevuyu iptal etmeye gerek varmı?ne yapmam gerekiyor yazarsanız çok sevinirim.

• iptal et gece 12 ile 1 arasında randevü almayı dene 2-3 gün sonraya alabilirsin
  • racyrocq kullanıcısına yanıt
    sağolasın hemen iptal ettim :)
  • Dostum niye babanın TC numarasını yazıyorsun babana mı alıcaksın ehliyeti? (derler adama)
  • Aynı durum başıma geldi, ben yanlış tc ile gittim sorun olmadı. Randevu doğrulamasını isim ile veya referans numarası ilede yapabilirsiniz. Sırayı zaten numaratörden veriyor randevu sadece sıra alabilmek için ön şart, rahat olun daha sonra bu durumu yaşacak arkadaşlar :)
  • inan çok merak ettim bütün bilgileri kendinin bilgilerini giripte tc ye neden babanı yazdın?
  • Çok merak ettin o zaman söyleyeyim. Ben kendi Tc kimlik numaramla kayıt olurken yanlış e posta girdim. Doğrulama kodu kurulmayan e posta adresine gönderiliyordu. Egm den tekrar denediğimde adınıza randevu alındı diye saçma sapan şeyler çıkıyordu. Halbuki randevu felan yoktu. Ne yaptıysam bir türlü alamiyordum. Zaten 5 senedir hep üşengeçliğimden ehliyet alamadım. 2013 te aldığım sertifikaları 2015 te 2 ay geciktirdiğimde o belgeler yanmıştı. Tekrar aynı durum yaşanmasın diye alayım dedim saçma sapan olaylar oldu. Bende babamın adına randevu aldım. Bunu böyle yapmamı söyleyen orada görevli olan polis memuru. Ama böyle saçma olayla karşılaşan kişilere tavsiyem eğer e postayı yanlış girdiyseniz o yanlış olan e postayı yeniden kurup egm nin sitesinden aktivasyon kodunu yeniden gönder diyin 1 2 dakika sonra kod gelecektir. Aktivasyon kodu yazınca zaten randevunuz onaylanıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JacobHughes -- 6 Ocak 2018; 11:12:30 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TC Kimlik nosu Tek Biten vatandaş
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.