Şimdi Ara

Eğlencelik bazı arkadaşlara sisoftsa 250*2=500mhz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
0
Favori
1.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kullanıyorum dediğim zaman stabil demektir . Prime95 geçiyor zaten 3d mark sonuçlarımı bu fsb de alıyorum.
  • Ben ramler asenkron şekilde 223Fsb de 3dmark Vs. bitiriyorum. gayet stabil calıshıyor kart. Fakat ramleri senkronize yaptıgım zaman 185 Fsb nin üzerine cıkamıyorum. 232Fsb biraz atmasyon olmush.
  • bütün olay chip'i soğutmaktan kaynaklanıyor orjinal soğutucu sakız gibi bir made ile doğrudüzgün temas etmeden soğutmaya çalışıyor.kendim deneyerek yaptım 8rga+ vdd artırımı olmadan 200ve üzerine çıkamıyordu orjinal fanı söküp temizledikten sonra eski duron fanını silikon sürerek yapıştırdım rahatlıkla volt vermeden çalıştı.c1 olanda üzeri kaplı sanırım soğutucuya tam değdiği için daha stabil eskisi orta metal kenarlar siyah olanı, siyah yerler hafiften yüksek sanırım soğutucu tam oturmuyordu.yanlız soğutucunun üstündeki sakız gibi yapışkan şey suyla, asetonla çıkmaz parmağınızı sürttürerek hafif ısı kazanınca yumuşayıp çıkartabiliyorsunuz.
    aynı olay ati9500pro'larda var ondaki soğutucunun altındada sakız gibi birşey var onada normal silikonlayıp kenarlardan japonla kocaman cpu fanı taktım gpu 400mhz ve üzerinde artık çalışıyor eskiden elimi bile dokunamazdım şimdi hiç bir şekilde ısınmıyor.
    ayrıca atileri soğutmada dikat edilecek 2-3 chip var onlarda soğuması lazım.biraz uzadı ama fikir vermesi açısından yazdım
    herkese kolay gelsin.




  • yaw arkadaşlar benim windows xp 185 fsb nin üstüne çıkınca göçüyo cd yi tak repair et diyo.tekrar 185 in altına alınca düzeliyo Jincx çipset gerilimindendir diyo ama anakartın 400 fsb desteği var(leadtek).
    200 fsb desteği olan bi anakart 185 fsb de çipset gerilimi yüzünden çakılır mı bu arada işlemcim 1.7 dut3c ramim kingston ddr 400. bi el atın şuna.
  • ram ayarları yüzünden olabilir tamingleri düşür.
    yada kt chip setli ise bios ide udma ayarlarının olduğu yerde ideprefectmode diye birşey varsa onu disableet yüksek pcı hızlarında o mod açıksa işletim sistemini açılmaz.
  • mk2kill;açtığın topicler yüksek donanım bilgini gösteriyor kaklısın.
    paradox;181 fsbde çıkartamamanın anakartla ilgisi yok kendini konuştukça batırıyorsun burda kt400le bile 400fsbde bench almıştım.
    Tora;Senin üzerine alman yanlışaslında genel olarak konuştum bu konuda birçok kişi yazdı yöneticilerden tut herkeze.
    Jincx;Galiba günlük kullanımın 2470mhz bunun üzerine bana bu lafı diyorsun''vdd modsuz idda ederim 231 fsb ye cikmaz'' bu lafına güle çoktur heralde bu lafına katılan paradox hariç.
    Dartagnan;adam ol ben 232 de kullanmoyorum zaten adam gibi oku konuyu sana göre 232fsb bile yapamam.
    Not:bu arada ramlerin timing değerlerini yükselltim.
    önemli*işlemci ram hızı ile işelmci fsbsinin hiç bir ilgisi yok yani ben asıl olan 232 fsbye çıkmasını zaten ilk başta anakart için söyledim malum konuyu dağıtıınız c1kod fsb dereken anakatın fsb sinden bahsetmiyormusunuz ne biliyorsunuz ki Allahım ...
    fsb 266/333/400/464(benim çıktığım değer ben zaten bundan bahsediyorum ramden değil.




  • abi tam dayaklik adamsin ha
  • genede idda ediyorum epox 8rda+ ile default vdd ile 238 fsb ye cikamassiniz
  • hay allahım kimlerle uğraşıyoruz telefonumu vereyim istersen dayak at tamammı.RDA+ değil benim anakart düz RDA ***** git inanmazsan inma sana neyi kanıtlıcam ben burdaki arkadaşlara yardımcı olmak için ve hobi yazıyorum bişey ıspatlamak için değil bunu senin gibiler şov amaçlı yapar.
  • allah allah ya adamın kime yalan borcu var neden yalan söylesin burda okadaar linkte vermiş adamı sinir etmekte birebirsiniz valla ha
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by Jincx</i>
    <br />abi tam dayaklik adamsin ha
    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    +1



    Interyasin tebrik ederim dunya rekoru elinde olmalı suan. Default vdd ile 238 FSB. Sen buna bi vdd mod yapsan 250Fsb stabil 24/7 kullanırsın. Asenkron kullanarak screenshot vermek kadar kolay birseymi var. Neyi kanıtlamaya calısıyosunki.
  • ulan daha ne olsun adam bu yazılımlarla isimlerini dünya sitelerine yazdırıyorlar.Nasıl neyi kanıtlıycam evin adresini vereyim gel bak.Okdar dayak atmaya meraklısın gel at ozaman tel. verde görüşelim.
  • <blockquote id='quote'><font size='1' face='Verdana, Arial, Helvetica' id='quote'>quote:<hr height='1' noshade id='quote'><i>Originally posted by interyasin</i>
    <br />GÜNCELLEME;
    İşte 238fsb*2=476
    http://interyasin.sitemynet.com/inter/
    NOT:siteyi görebilmeniz için bu sayfayı yeni internet sayfası açıp adresi yazıp giriniz.
    Bu arada cpu-z deki voltaj değeri anakartın yani v.d.dnin voltaj değeridir bilen biliyor.

    <hr height='1' noshade id='quote'></blockquote id='quote'></font id='quote'>

    Valla inter bu CPU-Z'deki Voltage rakamı cpu voltajıdır ya <font color='red'>bilemiyorum yani</font id='red'>...
    Yanlış anlama topic hakkında bir yorum değil bu sadece dikkatimi çekti de...




  • BUnu Nucro ya Policeye sor RDA'da zaten v.d.d voltajı yok yani arttıramıyrsun evet ordaki değer cpu voltaj değeridir ama nforce2ler v.d.d voltajı olarak ölçüyor.Bilemiyorsan öğren java.
  • 238 FSB iken sandra memory bench yap. Sonra onun resimlerini koy buraya. Sonra 150usd ye sat bana o anakartı gelip alayım. Bi vdd mod yapıp 250Fsb stabil takılayım.
  • Eee niye bende sürekli değişiyor cpu voltajına göre...
  • Hatta istersen sana değişik screenshotlar atayım...
  • Dartagnan neyi ıspatlamaya çalışıyorsun anlamadım adamlar 1.8ghz ile 3.4ghz alıp yayınlıyorlar p4lerle bu programlarla ve isimlerini yabancı sitelere yazdırıyorlar yalan söylediğimimi ima ediyorsun yoksa resimlerle oynadığımımı! anlmadım...
  • Asenkron sekilde kullandıgını
  • Epox'a özgüyse bu özellik...Epox'ta her işi kendi kafasına göre yapıyor demektir...Isı değeri, vdd voltaj değeri vs...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.