Şimdi Ara

Eğitimde Veri ve Yapay Zeka

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    ODTÜ BÖTE olarak, yapay zeka ve veri çağında alana öncülük etme ve yön verme hedefimizle, Türkiye'nin ilk ve tek "Eğitimde Veri ve Yapay Zeka" yan dal programını açıyoruz. | Erkan Er
    https://www.linkedin.com/posts/erkan-er-79069131_e%C4%9Fitimde-veri-bilimi-ve-yapay-zeka-activity-7339350929525125120-eQzf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AI, ML, Data science kelimelerini duyunca artık midem bulanıyor.

• yaralıpandanın attığı linkleri açıp bakan var mı

• YTÜ Ehm kullanıcısına yanıt

ben bakıyorum uzun video değilse.

• Biizm bölümün 50 projesinin neredeyse 35-40inin AI olduğunu söylemiştim üstüne üstlük geçen mühendislik fakültesinin her bölümün en iyi 3ünün sunulduğu sergisine gittim abi her şey mi ai olur hadi bizim bölümdeki 6 projenin 5inin dil modeli vs vs olmasını anlarım ama farklı mühendislikler bile kendi konularına ai ekleyip bir şeyler yapmışlar tıpta bile yapay zeka dersi açılırsa şaşırmam

Bazen ben de mi girsem diyorum ama sırf popüler diye de istatistik matematik uğraşmak istemiyorum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Leopard76 kullanıcısına yanıt

bizde 20 bitirme projesinin istisnasız hepsi llm/ai içeriyordu.

hocalar llm ve ai'ı büyü gibi görüyor, bölüm başkanı yeni dersler eklenecek vs. diyor.

he okur yazarlık olsun diye bölümdeki seçmeli applied ml dersini falan alcam. ana odak olmasa da ucundan kıyısından bilmemiz lazım diye düşünüyorum.

• Güzel yandal

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.