Şimdi Ara

Eğitim,Teknoloji ve Sanat Ülkesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
66
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisini,hayat kalitesini,gelirini,sermayesini arttırmak insanlar olarak küçük bir birlik olsak ve dünya üzerinde satılık bir adayı ortak bir fon içerisinde satın alıp şehir yaşamına uygun hale getirip bir semt kadar nüfus ile gelişmeye,üretmeye dayalı bir eğitim,öğretim,teknoloji,sanayi,endüstri,tarım gelişimi - çalışmaları ile dolu bir yaşam alanı oluşturabilir miyiz acaba?

Büyük şirketler için makina bazlı üretim tesisleri ile Çin'den bile daha uygun fiyatlı seri üretimler (bir nevi 3d yazıcı tesisleri ile) , teknolojik şirketler için yeni arge çözümleri teknikleri, tıp alanında gelişme sağlayacak aids ve türevi çözülememiş hastalıklar için çözümler üreten bir topluluk oluşturulabilir mi?

Fakat bunun devletlerden bağımsız olması, kendi kurallarının olması gerekiyor. Bu şekilde bir çalışma ile yola çıksak teknoloji ve diğer şirketlerin desteği ile kendini geliştirmiş insanlar ile kendini geliştirmek isteyen insanlardan bu şekilde bir proje oluşturulabilir mi? Asgardian türevi yok dünyada tepede devlet kuracağız tarzı ütopik hayaller yerine kendi kendine yetebilecek tasarruflu ve verimli bir şekilde üretime,gelişime,kurala ve düzene tabi bir sistem oluşturulabilir mi acaba satılık yeterli büyüklükte bir ada üzerinde.

Öyle bir sistem kurulur ki içten yanmalı araçların üretiminin,satışının gerçekleşmediği ulaşım araçlarının elektrikli olarak raylı sistemler ile veya maliyet,üretim bazında uygun olursa asfalt üzerinden kablosuz olarak gerçekleşebileceği verimliliğin maksimum olduğu gürültülü,patırlı araç,taşıt vb. bir şey kullanmanın yasak olduğu bir ütopya yaşam platformu kurulabilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bilgisayar Bağımlısı -- 10 Şubat 2017; 16:56:59 >

• Böyle bir şey mümkün olmaz mı arkadaşlar. Özel şirketler böyle bir özel sermayeye, gelişme, üretime, daha düşük maliyetli üretimle, etki ve söz sahibi olabilecekleri gelişmiş bir yapıyı desteklerler mi?

Eğitim,Sanayi ve Teknoloji üzerine gelişmeler yapmaya direk özel imkan sunabilecek bir sistem için bir ütopya sistemi için destek bulunabilir mi?

Hatta hiç üretim,montaj gibi düşük maliyetli süreklilik işleri yerine direk değerli arge ve teknik çalışmaları ile seri üretim ameleliği ile patent,teknoloji,teknik satışı gerçekleştirmeye dayalı bir şekilde çalışmalar yapan bir sistemi şirketler,yatırım grupları,sermaye sahipleri destekler mi?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.