Şimdi Ara

Eğitim Sistemi Değil Eleme Sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
502
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 14 yani bişeyleri yanlış biliyor , yanlış yorumluyor olabilirim.Cümlelerle çok düzgün anlatamayabilirim düşüncemi.

Vatanımızın Eğitim sistemi kudurtuyor beni, eğitilmek insana bişey kazandırır, bu eğitim değil o zaman, ezberletme sistemi.İnsanımızın yılları harcandı harcanıyor.İlkokulda,ortaokulda,lisede,üniversite'de hep böyle.Biz daha bölümümüzü seçmeden , en azından tıpla alakalı , türkçeyle alakalı bişey olacağım demeden 12-13sene hiç istemediğimiz şeyler öğreniyoruz.Eğitmek değil bu.Ezberletmek.Okulda binbir saçmalık öğrenip sonra da bunlarla alakalı trilyon tane test çözüp sonra da dershane ,kurs falan.Saçma sapan ödevler de var.Sınavın olmadığı yıllarda bile test çözdürerek , saçma ödevlerle dersleri öğretiyorlar.Saçmalık.

Ben hayatımda ilk kez 1.sınıfta okuldaki dersleri görünce küfrettim.Ben de TV'den gördüğüm kadarıyla bi b%# sanıyordum.Ama sonra Flash tv'den telefon almışa döndüm.

Böyle bir sistem koyup sonra da neden insanlar dersleri sevmiyor diyorlar.Kimse sıkıcı saçma şeylere günde 10saat vermek istemiyor çünkü.Eğitime bitsin de kurtulalım gözüyle bakılıyor.O zaman burda bi sorun var! Sanki bilgiler sadece bizi eleyip okullara yerleştirmek için yapılıyor.Ayrıca dünyada birçok insan üniye gitmeden çok güzel meslek sahibi oluyor.Ama biz babamızın gözünde okumazsak bişi olamayız.Bir hayalin mi var? Önce oku , bitir üniyi (yoksa adam değiliz) sonra ne yapcaksan yap.Yapabiliyorsan artık.

Ayrıca insanlar da suçlu.Herkes öğretmen olmak istiyor.Eee nasıl herkes öğretmen oluyor? Olamıyor, bunları elemek lazım.Nasıl oluyor biliyorsunuz.Neden herkes öğretmen olmak istiyor çünkü diğer şeyleri olmak çok zor! Eğitim sistemi dandik işte.Ülke de öğretmen , okul bol.Ama kullanamıyorlar,herkes güzel bir eğitim görebilir aslında.Bu ülke iyi bir eğitim sistemine sahip olsaydı herşey çok farklı olurdu.Ama arkada birileri var ; bizi islamdan,kültürümüzden uzaklaştıran , eğitim sisteminin dandikliğini isteyen,insanları cinselliğe yönelten,sanki halk birbirine tarafmış gibi gôsteren.Tabi medcezir izleyip, zornoya bakıp , Wolf'da hile aramaya çalışmaktan bunları düşünemiyoruz.Ülkenin sorunlarını devlet değil siz düzelteceksiniz.Bu ülkeyi siz yönetiyorsunuz.Eğer siz düzeltmeniz kim düzeltecek?
    Daha anlatcak eğitim sistemi üzerine sürüyle zımbırtı var ama bunları ve az önce dediklerimi zaten herkes biliyor.Ama herkes diğerini eleştirmekten eyleme geçmiyor.Afrika'da çocuk askerler ölsün biz burda laga lugo yapalım.Sonra da arada şuanki gibi şeyler yazıp iyi hissedelim.
    Coştum bir anda,eğitim sisteminden girip içimi döktüm.Ayrıca kesinlikle benim dediklerim doğru demiyorum.Siz farklı düşünebilirsiniz yada yanlış biliyor olabilirim.Bunları arkadaşlarıma anlatsam onlar daha SKYRIM'deki siyasi ilişkileri zor kavrıyorlar çünkü umurlarında değil bunlar.Çevremde sohbet edcek adam yok.

Edit: TEOG 4 yanlış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winxperror -- 27 Şubat 2015; 23:24:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eksiler burdan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

"Tiffany: You are afraid to be alive. You're afraid to live. You're a conformist. You're a liar. I opened up to you and you judged me." - Silver Linings Playbook
  • Bence yapılması gereken öğrencilere okulu sevdirebilmek. İster Japonya ister Finlandiya, hangisinin eğitim sistemini getirirsen getir. Öğrenci okulu sevmediği, öğrenmek istemediği sürece yapabilecek bir şey yok.

Tabi bence bu da öğrencinin elinde değil, eğitimden sorumlu olan kurumların elinde. Okul bir eğitim-öğretim yeridir ama eğitim-öğretim sadece matematik, kimya, coğrafya gibi dersler de değildir.
    Hayat sana limon verirse, mercimek çorbasına sıkarsın...
  • minecraft oynuyormusun?

• Dalga malga geçiyorsunuz ama hepinizi toplasanız fark etmeyecek düzeyde tespitler yapmış.Ben katılıyorum söylediklerine bu sistemin içindeki herkesin de Allah belasını versin.Mantıklarını gibtiklerim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _ULTRON_ -- 27 Şubat 2015; 23:05:10 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanZüperGahraman

14 den sonra okumadım yazıyı

Değil mi , 30yaşında olanlar süperzeka zaten.Sen ne hakla bu mesajı yazıyorsun? Baban seni sustursa,dinlemese büyüğünün deyip,ne dersin?

Orijinalden alıntı: Masquerade89

14 yaşındaki sincaba göre gayet iyi yazı üstelik mobildende uğraşmışın ama bu senin 2001'li olduğunu ve benim bloklamam gerçeğini değiştirmiyor.

Isterde 2005 li olsun siz bu kafaylı değiştirin derim trolluk yapsa blokla ama adam haklı

Henüz sistem kısmı bizde evrimleşmiş değil.

Orijinalden alıntı: Masquerade89

14 yaşındaki sincaba göre gayet iyi yazı üstelik mobildende uğraşmışın ama bu senin 2001'li olduğunu ve benim bloklamam gerçeğini değiştirmiyor.

2001'li olduğum için malın tekiyim zaten asla düşünmem değil mi? Apple manyağının , ünlü manyağının tekiyimdir kesin.Kimseye saygım yoktur, Face'den işi pişirmeye çalışırım anca!

Edit: Afrika ülkeleriyle yarışamıyacak seviyede eğitim sistemimiz var, düşünme yetisi olmayan bi gençlik yetişiyo ve forumda bunu önemseyen tek kişi 14 yaşındaki bi çocuk mu ?

Not: 19 yaşındayım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Patavatlı -- 27 Şubat 2015; 23:21:27 >

Orijinalden alıntı: DrOetker

Klasik derslere kafası basmayan anarşist bebe.Ah ah ne yazılar yazardım ne tartısırdım hocalarla sistemi, gülüyorum o günlerime

Derslerim çok iyi hiç laf etme .Çok ders çalışan biri değilim.Sadece haftasonları dershaneye gidiyorum ve günde 1-1.5 saat çalışırım.Sen o günlere bakıp o boş derslerin nasıl seni sıktığını hatırlamalısın.

Orijinalden alıntı: Khione

okumayın teogdan düşük puan alınca eğitim sistemine saran 2001li

Okumayin 300 almis liseli

Orijinalden alıntı: Khione

okumayın teogdan düşük puan alınca eğitim sistemine saran 2001li

4yanlış

Orijinalden alıntı: Treth

Bizim eğitim sistemimiz yok çocuk. Sadece Allah'a emanet bir eğitim var.

Henüz sistem kısmı bizde evrimleşmiş değil.

Ne eğitimi , kimi eğitiyormuş bu sistem üniden önce.Üninin de yarısı boş

• Arkadaşlar madem konusu açıldı söylemek istiyorum bizim okula bir aralar müfettiş gelmiş bir hocaya demiş ki bu kadar okuyan yeter bu ülkenin hamalada ihtiyacı var demiş siz anlayın eğitim böyle bir hal aldı Türkiye'de bırakın üniversite okumayı bu halde lise okunması bile zor ve üniversite okumak mucize dışarıdan bakılınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çin ejderhası -- 27 Şubat 2015; 23:38:50 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.