Şimdi Ara

Eğitim mi,Grişimcilik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bakınız Ahmet Nazif ZORLU ,Zorlu holding patronu ve vestel in sahibi kişi. Eğitim durumu ilkokul mezunu.

Şimdi bilmem hangi yılın ÖSS/YGS şampiyonları bu şirkette mühendis,pazarlama müdürü gibi konumlarda çalışıyor ve hep öyle de kalacaklar.

Türkiye deki zengin iş adamlarına bakıyorum çoğunun eğitim durumu ilkokul veya lise düzeyinde.

Siz bu işe ne diyorsunuz? ben açıkçası sınav birincisi olmaktansa ilkokul mezunu olup kocaman holdingin patronu olmayı tercih ederdim.

• Hala böyle konular mi aciyosunuz konuya risk, garanti, olasılık tarafından bak
  • bence üniversitede bir yandan okurken bir yandan yükselmeye çalışmak daha mantıklı
  • İlkokul mezunu olursan %99 asgari ücretle çalışırsın
  • Eğitimli girişimcilik sene 2017 oldu
  • senin dediğin gibi olsa en zengin aileler cocuklarını okutmazdı. aldanmayın su okulu bırkaıp zengin oldu safsatalarına
  • Başlıkta hata var düzeltirsen sevinirim. Konuya gelirsek eğer bildiğin bir iş varsa girişimcilik adına girişimcilik derim ama bu ekonomik durumda koca koca fabrikalar hacim küçültmeye gidip ya da tamamen kapatıyorsa bence büyük risk
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mühendislik mi Öğretmenlik mi
    13 yıl önce açıldı
    Öğretmenlik mi, Mühendislik mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğitimli bir girişimci diyorum. tabi seçilen sektör de son derece önemli. özellikle hangi sektörde eksik varsa oraya yönelmekte fayda var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: guzellerguzeli

eğitimli bir girişimci diyorum. tabi seçilen sektör de son derece önemli. özellikle hangi sektörde eksik varsa oraya yönelmekte fayda var.

Eğitimli girişimci nasıl olunur ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zorlu gibi çok az adam örnek gösterebilirsin...

Adamlar sistemi kurmuş, biz de başkasının hakkına girmeden adam gibi bir yere gelip maaşlı köle olmaya çalışacaz yapacak bir şey yok, ha ama bu yazıyı 100 kişi okuyorsa en azından 2 3 tanesi yarın bir gün belki de çok yükselecek, asıl mesele de yükseldiğin konumda ne yapacağındır...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.