Şimdi Ara

Eğitim içerikli site kurmak istiyorum yardıma ihtiyacım var..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese merhaba, ben de xxxxxogretmen.com isimli bir site kurmak istiyorum adıma.İçerisinde velilerim için ve çocuklar için iki ayrı bölüm olacak aynı zamanda forum kısmıda olacak..Siteyi kafamda az çok tasarladım açılış sayfası xxxxxogretmen.com olup sol tarafta yetişkinler sağ tarafta çocuklar olacak şekilde(veya tam tersi)çocuklar için olan kısımda en az 5 tane flash oyun olacak yaş grubu (3-6 yaş) uygun birde hazırladığım bazı şeyler var mesela resimlerle hangisi kırmızıdır, kısa olanı bulunuz gibi..yani sadece çocuklar için..Yetişkinler için olan yerde ise velilerimi bilgilendirici makaleler,yaptığımız etkinliklerin belki günlük foto paylaşımları ve velilerin sorularını sorabileceği,birbirleri ile bilgi alışverişinde bulunabileceği bir forum sayfasıda olsun istiyorum..

Sizce böyle bir siteyi kendim hazırlayabilir miyim?Sanırım önce şu xxxxxogretmen.com alan adını satın almam gerekiyor alan adını alıp gerisini kendim yapabilir miyim? Dreamweaver ile yapabilir miyim? Yardımlarınızı bekliyorum fikir ve önerilerinize ihtiyacım var..Çok faydalı bir site olacağını düşünüyorum..Teşekkürler..

Not: Deneme amaçlı şu linkten yararlanmayı düşünüyorum.Sizce bayan bir kullanıcı olarak bunu başarabilir miyim? Teşekkür ederim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.