Şimdi Ara

EĞİTİM HAYATIMDA DÖNÜM NOKTASINDAYIM YARDIM??? YTU MBG - SELÇUK VET

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
94
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. Öncelikle ben laborant ve veteriner sağlık bölümünü bitirdim ,amacım bölümümü dgs ile veterinerliğe tamamlamaktı.Saçma sapan bir yerde eğitim gördüm daha sonraki senelerde de dgs ye bazı aptallıklarımdan dolayı katılamadım ve iyice depresyona girdim.Bu sene tekrar denediğimde fena bir sıralama yapmadım ancak ülkede veteriner fakültelerinin az olmasından dolayı sıralamalar biraz yüksek.Hayalim ankara ,istanbul veya bursa üçlemesiydi ancak ne ankara ne istanbul tutuyor bursanın da tutup tutmayacağı şaibeli.Diğer fakültelere baktığımızda izmir, balıkesir ,aydın var ancak fakülteleri çok kötü yerlerde malesef ve geriye kalan tek seçeneğim KONYA oluyor

.....Veterinerlik özelinde bakmazsak ise dgs sıralamam ile bahçeşehir, yıldız teknik gibi üniversitelerde moleküler biyoloji ve genetik bölümü garanti geliyor. MBG bölümünün önünün açık olduğunu duydum ve çok olmasa da dersleri bana hitap ediyor sayılır. Şimdi soru şu; idealimden vazgeçip güzel bir üniversitede güzel bir bölümü mü tercih etmeliyim yoksa idealllerim uğruna senelerce sürünmeme ve hak ettiğimi alamamama rağmen bir kez daha dişimi sıkıp konyada veterinerlik mi yazmalıyım?Veterinerliğe karar verirsem bir sene ders ortalaması kasıp yatay geçişle falan ankara, istanbul gibi üniversitelere geçmeyi düşünüyorum ancak bu sürecin ne kadar zor olduğunu yapılabilir olup olmadığını bilmiyorum. Sadece bu okul muhabbetleri yüzünden başıma gelmeyen kalmadı özgüvenim kalmadı ve cidden iyi bir üniversiteyi iyi bir bölümü artık hakettiğimi düşünüyorum ancak iradesizlik gösterip hayalimden vazgeçeçek olma tribine girdim.Lütfen fikir verin

• selçuk vet açık ara

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 3Rayy kullanıcısına yanıt

kanka cevap için teşekkür ederim. peki neden böyle düşünüyosun müsaitsen açıklar mısın biraz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.