Şimdi Ara

Eğitim gerçekten çok önemli.Cahil insan tehlikeli insandır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
2
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Siyasi ve dini görüşünüz ne olursa olsun eğitim seviyeniz düşükse topluma hiçbir katkınız olmaz.Tüketici toplumun bir parçası olursunuz. Eğitim seviyenizi mümkün olduğu kadar yukarılara çekmeye çalışın.Üniversite mezunu olmaya çalışın , iş bulamasanız bile üniversite mezunu olmuş olursunuz.Bu da sizi daha akıllı bir birey yapar.
    Bol bol kitap okuyun. Siyaset , din , taraflı tarih kitapları ve aşk kitapları okumayın. Bunun yerine kişisel gelişim kitapları okuyun.

• Eyv kardes. Uni okumayacaktim. Sen dedin diye okuyucam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben çizgi roman,manga okuyorum caiz mi?

• Şu an Türkiye'nin eğitim seviyesi yerlerde gezmektedir. 2012 istatistiklerine göre nüfusun yüzde 49 u liseyi hiç okumamıştır. İlkokul mezunudur.Bu korkunç bir rakam. Türkiye'nin en büyük problemlerinden biri budur. Özellikle doğuda kız çocuklarını okutmamaları , okul ve öğretmen yetersizliği , kütüphane eksikliği son derece büyük bir problemdir. Eğitimdeki en büyük hatalardan biri de sabahçı - öğlenci kavramıdır. Eğitim tam gün olmalı. Sabah 8,30 akşam 16,00 olmalı.Öğlen de 1 saat ara olmalı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Isimsiz2343

Eyv kardes. Uni okumayacaktim. Sen dedin diye okuyucam.

Rica ederim kardeşim
  • xxxkingdom kullanıcısına yanıt
    Sana da bi orhan baba okuyayım mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: InsignAce

Sana da bi orhan baba okuyayım mı?

Yok kardeş kalsın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxkingdom -- 30 Kasım 2016; 1:33:40 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda kişisel gelişim kitapları kadar boş kitaplar görmedim. Okumayın,okutmayın.
  • cehalet üniversite okumayla falan geçmez. insan "bilmiyorum" diyebilmeye başladığında ve bilmediği şeyi öğrenmeye çalıştığında çabaladığında cehaletinden kurtulur. bilmediği için utanıp araştırma yapar cahil olmayan. bilmediği şey hakkında da atıp tutmaz.

benim bir arkadaşım var mesela akışkanlar mekaniğini AA getirdi çocuk sorsan bernoullinin b sini bilmez. nasıl yaptı? ezberledi soru tiplerini çözümleriyle geçti. bilmeden öğrenmeden. diğer dersleri de aynı taktikle geçmeye devam ediyor. bu adam makine mühendisi olucak ama bom boş bir adam olarak mezun olucak.

şimdi mesela elemanın biri manga okuyorum demiş. hayatında manga okumamış yüzlerce insan küfür edicek o çocuğa. bu cehalettir işte. bilmediği şey hakkında konuşan atan tutan cahildir. örnek olarak ekliyim dedim bir cümle daha
  • Okul tam gün olmalı diyen arkadaşa katılıyorum ancak bu zamanı verimli hale getireceklerse tam gün olmalı. Beden eğitimi dersleri koftiden olmamalı, kimya dersleri yalnızca kitaptan öğretilmemeli, toplum ve çevre bilinci oluşturacak etkinlikler olmalı, öğrenciler arası iletişimi geliştirecek sporlar ce etkinlikler yapılmalı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Beynin sulanmış kgk okumaktan senin iyi eğlenceler.
  • Hangi partiye oy verdiğini söyle de konu kapansın
  • Adı 'Üniversite Mezunu' .. İnşaat sektöründe orta okul mezunu adamlar 1 dairenin maliyeti en baba 100 bin Tl iken o daireyi en az 300 bin tl ye satıyor. Sen hala eğitimden bahset.

Bu devirde beynini kullan.

• quote:

Orijinalden alıntı: google ceo

Beynin sulanmış kgk okumaktan senin iyi eğlenceler.

Çok şükür mutlu ve sağlıklıyım. Ukalalık yapmana gerek yok.Senin iyiliğin için söyledim kişisel gelişim kitabı okumanı. Okuyup okumamak sana kalmış. Hadi güle güle.
    iyi eğlenceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saul Hudson

Okul tam gün olmalı diyen arkadaşa katılıyorum ancak bu zamanı verimli hale getireceklerse tam gün olmalı. Beden eğitimi dersleri koftiden olmamalı, kimya dersleri yalnızca kitaptan öğretilmemeli, toplum ve çevre bilinci oluşturacak etkinlikler olmalı, öğrenciler arası iletişimi geliştirecek sporlar ce etkinlikler yapılmalı.

Aynen katılıyorum hocam.Eğitimin kalitesi de arttırılmalı.Bir de müslüman olmayanlara din dersi verilmemeli. Ve din dersini görmek istemeyenlere. Çünkü din kişinin kendi içinde olan bir şey.Çok farklı inançlar var. Bunları empoze etmek yanlış.
  • Yalnız kişisel gelişim kitapları pek öyle okunacak kitaplar değil.
    İyi,güzel şeyler yazıyorlar ama hayatta uygulanacak örnekler vermiyorlar.
  • yav he he
  • quote:

Orijinalden alıntı: xxxkingdom

Siyasi ve dini görüşünüz ne olursa olsun eğitim seviyeniz düşükse topluma hiçbir katkınız olmaz.Tüketici toplumun bir parçası olursunuz. Eğitim seviyenizi mümkün olduğu kadar yukarılara çekmeye çalışın.Üniversite mezunu olmaya çalışın , iş bulamasanız bile üniversite mezunu olmuş olursunuz.Bu da sizi daha akıllı bir birey yapar.
    Bol bol kitap okuyun. Siyaset , din , taraflı tarih kitapları ve aşk kitapları okumayın. Bunun yerine kişisel gelişim kitapları okuyun.

Cehaletin okumakla azalmadığını bilmeyen cahil beyanı.Cahil cahildir gençler.Oxfordda da okusa cahildir.Okul tam gün olmasın.3 4 saat olsun ki öğrenci at yarışında hissetmesin

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hayvangibicalıstım

quote:

Siyasi ve dini görüşünüz ne olursa olsun eğitim seviyeniz düşükse topluma hiçbir katkınız olmaz.Tüketici toplumun bir parçası olursunuz. Eğitim seviyenizi mümkün olduğu kadar yukarılara çekmeye çalışın.Üniversite mezunu olmaya çalışın , iş bulamasanız bile üniversite mezunu olmuş olursunuz.Bu da sizi daha akıllı bir birey yapar.

Cehaletin okumakla azalmadığını bilmeyen cahil beyanı.Cahil cahildir gençler.Oxfordda da okusa cahildir.Okul tam gün olmasın.3 4 saat olsun ki öğrenci at yarışında hissetmesin

Evet hiç okumasın , okuma yazma da bilmesin çok daha kültürlü ve akıllı olur diyorsun yani. Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan.

Cahillerin en büyük mahareti tartışmayı sulandırmak ve sözleri çarpıtmaktır gençler.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.