Bildirim
Eğitim Fakültelerinde İkinci Öğretim Kapanacak Mıı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
evet öyle haberler çıkmaya başladı sade din kültürü ve ahlak bilgisi, okul öncesi öğretmenliği ve pdr kalacakmış diyorlar -
evet kalkıyor ayrıca fen edebiyat fakültesine formasyon da verilmeyecek -
Evet. Ayrıca pedagojik formasyon da kaldırıldı. Bu düzenlemeyi çok önceden yapmaları gerekiyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi insan. -- 20 Nisan 2012; 11:49:35 > -
kaldırsınlar bence de eğitim fakültelerine aşırı bir yüklenme var sonra atanamayan öğretmenler isyan ediyor,onlara da yazık. -
hadi ya 3 bölüm düşünüyordum,edebiyat,uluslararası ilişkiler,fen bilgisi öğretmenliği.sizce hangisi
-
öğretmenlik seçeceksen kpss atama puanlarına da bak fen bilgisi 87 ile kapattı kpssden de 87 almak için biraz kasman gerekir bunu da göz önünde bulundur derim -
Formasyon kalktı. Umarım Fen-Edebiyatların da puan ve sıralaması düşer. Benim gibi akademik kariyer yapmak isteyenlerin önü açılır. -
bencede fen edebiyat puanları çok düşecektir zaten her sene düşüyor. eğitim fak. birkaç bölüm hariç ikinci öğretimler kapandı. sonunda birikmiş öğretmenler atanacaktır herhalde. -
uluslararası ilişkiler için ne diyorsunuz.anadolu şehirlerinde falan -
Çok mantıklı bir fikir. Gerçekten kendini eğitimci olmak isteyen, bu yolda emek vermiş insanlara yazık oluyordu. Sonunda farkına varılabildi. -
Peki arkadaşlar ben şimdi fen-edebiyat fakültesinde matematik okuyorum ama bu sene hazırlığım bir dahaki yıl bölüme geçip birinci sınıftan başlayacağım.Bende formasyon alamayacak mıyım yani benide etkiliyor mu bu karar yoksa bu sene girecek olanlar için mi geçerli ?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X