Şimdi Ara

Eğitim Bölümü Hayırlı Olsun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konu dışında fazlalık olarak görülüyordu galiba iyi olmuş bu bölümün açılması herkese hayırlı olsun.

• Bence de çok iyi oldu bu bölümün açılması,lazımdı,uzun zaman oldu açılması ancak iyiki açıldı
  • çok talep vardı böyle bir bölüm açılması için burdan bütün forum çalışanlarına teşekkür ediyorum. hep eleştiririz ama yeri geldiğinde de alkışlamak lazım
  • böyle bir bölümün açılması çok güzel olmuş forum çalışanlarına teşekkürler
  • bu bölüm çok güzel olmuş konu dışı bölümüne açılıyodu böyle konular çok dağınık oluyordu orası bulamıyorduk çok iyi olmuş yönetime teşekkürler birde kamuya memur alımları tercihler felan kpss olsun diğerleri olsun buradanda paylaşıma verilirse harika olur
  • Sonunda açıldıZamanında konu açmıştım tutmamıştı,bir admine mesaj attım cvp bile vermedi.En sonunda Gün beye mesaj attım,Kendisinin de böyle bişey düşündüğünü söyleyen bi cvp yazdı.

Hayırlı olsun.Fakat alt başlıkların çoğalması lazım bence.Her sınav için bi alt başlık olmalı.
  • daha yenı farkettım ıyı oldu gercekten gec kalınmıs olsada yararlı olucagı kesın.

unıversıtelıler gurubu ve lıselıler gurubuda buraya tasınırsa ıyı olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozdoz -- 5 Ağustos 2008; 19:43:45 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayırlı olsun.
  • Herkes tanışırsa bu bölümle daha yararlı olur die düşünüyorum.Zira konu dışında eğitim ile ilgili konu açanlar da varHayırlı olsun hepimize
  • evt cok güzel olmuş
  • açılması çok çok iyi oldu görüşündeyim hepimize hayırlı olsun arkadaşlar. ihtiyaç duyulan bir bölümdü gerçekten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.