Şimdi Ara

Eğer Siz de o 9 kişiden biriyseniz...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir apple Iphone kullanıcısının bükülme sorunu yaşadıktan sonra Tim Cook 'a attığı mail ve cevap alamayıp, ayrıca bükülme sorunuyla ilgili yaptığı açıklamada Sadece 9 olayla karşılaştık demesinden sonra açtığı forum sitesi.

http://www.oneofthenine.com/

hepsi Iphone 6 ve plus hepsi gerçek.

eğer sizde bunlardan biri iseniz tavsiye edilir.

şu ana kadar fotoğraflı veya videolu olmak üzere sayı 298

sitenin popüleritesi ile de alakalı sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi winwin35 -- 1 Kasım 2014; 20:03:30 >

• karantina61 kullanıcısına yanıt
    tabi canııııımm.

fotolar ve viedeolar montaj site kurucusu da zamzung çalışanıdır hatta değilmi?
  • İos 8 sorunlu cihazlar kalitesiz iphone kotuye gidiyor ama daha cok satiyor bu demektirki kullanici tokadi yemeden kendine gelmez bunlar iphone en buyuk zarari fanboylar veriyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • " Siz de" olarak yazılır!
  • bu ne ya.napak yani inanakmı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buna inanıp inanmamak siteyi ziyaret edip eğer ingilizcen var ise okuyup değerlendirmek tamamen sana kalmış.

Ben paylaşıp bilgilendirmek istedim sadece.

Hani Tim Cook deniş ya sadece 9.

Burada ki fanboylar diyor ya bükülme yok.

Bazıları diyor kılıfla kullanınca bir şey olmaz.

Apple müşteri hizmetlerinde çok iyi hemen değişim veriyorlar.

Adamlar telefonun neyden sonra, alındıktan ne kadar süre sonra yamulduğunu, storlarda genius ların verdiği cevapları, yamulduğu için değiştirilen cihazların tekrar yamulduğunu

hepsini somut veriler ile açıklamış.

ama ztn bir fan boysanız gözleriniz, algınız bunlara kapalıdır boşuna yormayın kendinizi...
  • winwin35 kullanıcısına yanıt
    algı meselesine bakınca fanboyun algısını çözemeyecek kadar algı yeteneğiniz düşük. yazık. tim cook sadece 9 dedi doğru yalan söledi. evet bükülmeyen iphone 6 yok. ama cepte bükülmesi için gerçekten çok kilolu olup, dar kot giymeniz gerek. adamın biri site açıp aynı iphone ın resmini koymuş olamazmı. çünkü bu bir karalama kampanyası.
    zaten kedi ulaşamadığı ete mundar der. algısız derken aynaya bakın,yada daha geniş bir pencereden bakın olaya. çok algılı insan (!)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 298 fotoğraf aynı fotoyu koyacak hali yok herhalde.

Kaldı ki siteyi inceledim (hala inceliyorum.) fotoğrafların %80 cihaz sahiplerinin kendi çekip te instagram, twitter gibi sosyal ortamlarda paylaştığı fotolar. (gerekli yerleri sansürlenip konuş altında yorumları vs)

genius la randevuya gidip elinde o cihazın değişime uğradığı faturayı bile koyan var. Hatta bükülen Iphone u değiştirmeyen mağaza yöneticisiyle kavgaya tutuşup, gelen polis memuruna zabıt tuttaranın zabıt kağıdı da( mahkemede delil olarak kullanacağını belirtmiş)

aslında senin nasıl bir pencerden baktığın çok açık çünkü buna karalama kampanyası diyorsun. hepimizin daha önce de ince telefonları oldu.

şöför koltuğuna oturup araçta kullandık, bisiklet te sürdük, spor salonunda egzersiz yaparken cihaz cebimizde kulaklık ile müzik te dinledik.

bu işleri yaparken hangi cihaz 6+ gibi ciddi anlamda bükülme sorununa maruz kaldı ki?

veya apple bu cihazı satışa sunarken bunları bunları yapın şunları şunları yapmayın dedi mi? yada demeye hakkı varmı?

• Boşuna uğraşma. Bu forumdaki fanatiklere farklı bir şeyi anlatmak mümkün değil.

• Bir cihaz hem az pahalı, hem çok ince ve hem çok hafif olunca sonuç bu oluyor. O cihaz yamulmasın diyorsanız ya ağırlaşacak yada pahalılaşacak.
  • Equris kullanıcısına yanıt
    Daha ne kadar pahalı olacak? Tofaşla takas edilecek kadar da olmamalı.

• quote:

Orijinalden alıntı: winwin35

298 fotoğraf aynı fotoyu koyacak hali yok herhalde.

Kaldı ki siteyi inceledim (hala inceliyorum.) fotoğrafların %80 cihaz sahiplerinin kendi çekip te instagram, twitter gibi sosyal ortamlarda paylaştığı fotolar. (gerekli yerleri sansürlenip konuş altında yorumları vs)

genius la randevuya gidip elinde o cihazın değişime uğradığı faturayı bile koyan var. Hatta bükülen Iphone u değiştirmeyen mağaza yöneticisiyle kavgaya tutuşup, gelen polis memuruna zabıt tuttaranın zabıt kağıdı da( mahkemede delil olarak kullanacağını belirtmiş)

aslında senin nasıl bir pencerden baktığın çok açık çünkü buna karalama kampanyası diyorsun. hepimizin daha önce de ince telefonları oldu.

şöför koltuğuna oturup araçta kullandık, bisiklet te sürdük, spor salonunda egzersiz yaparken cihaz cebimizde kulaklık ile müzik te dinledik.

bu işleri yaparken hangi cihaz 6+ gibi ciddi anlamda bükülme sorununa maruz kaldı ki?

veya apple bu cihazı satışa sunarken bunları bunları yapın şunları şunları yapmayın dedi mi? yada demeye hakkı varmı?

Hmmm.

Apple 2007 de telefonu baştan icat etti.
    ilk başya microsoft çalışanları iphone un tutmayacağını, pahalı oladuğu için ve klavyesi olmadığı için pek sevilmiyeceği söylendi. 2010 un sonuna gelindiğinde apple 90 milyon iphone sattı.

iphone 4 çıktığında büyük bir sorunu vardı. şebeke sorunu. insanların bir kısmı(fanboylar da dahil) bunun sorun olmayacağını söyledi. bazı insanlarda sanki apple dünyayı ele geçirmiş ve dünyayı karanlık çağa götürüyormuş gibi bunu problem yaptılar.
    ve steve jobs çıkıp"siz salaksınız" demedi ve sorunu güncelleme ile çözdüler.

veee iphone 5 çıktı. alay konusu oldu. insanlar gine KÜÇÜK PENCEREDEN bakarak Steve Jobs gitti iphone 5 ölü doğdu dedi.(karalama kampanyası)
    insanlar iphone un uzunluğunu alay konusu etti.

iCloud olayı çıktığında herkez iphone 6 satışlarının düşeceğini söyledi(çünkü bunu bizzat android telefon üretenler yapıp karalama kampanyası başlattı) ki öylede olmadı. apple gine çooook sattı

ve iPhone 6 ve 6plus çıktı . ilk önce çin malı oyuncak denildi

sonra bükülyor
    kamera çıkıntısı çok kötü
    kot pantolunun rengini çekiyor.
    steve öldü apple bitti(furyaları)

arkadaşlar. AppleFanBoylarından biriyim.
    android kullanırken midem bulanıyor.
    Yeterine açıklama yaptım sanırım. bu bir karalama kampanyasıdır. evet bükülüyo ama sizde bükmeyin. note 4 de bükülyo. iphonun kamera çıkıntısına laf ettiler. nokia lumia 41 megapiksel olanınki ne aceba. çıkıntı değil maşşallah bariyer. bişe diyen oldumu. hayır çünkü apple kötü

apple a karalama kampanyası android tarafın dan açılıyor. zaten dh bile troll doldu taştı. yazarların çoğu apple ı kötüleyip note 4 ün teknolojisinden bahsediyo.

apple fan boyuyum gurur duyuyorum.

• Malesef verginin bile vergisinin ödendiği bir ülkede yaşamak zor.
  • Equris kullanıcısına yanıt
    pahalılaşsın.

cam yapsın yada abartsın karbonfiber yapsın. veya daha iyi mühendislerle çalışsın.

yada nasıl ki zamanında bir cihaz için en ideal boyut budur die büyütmediler, şimdi de evet büyülttük ama sağlamlık adına da en ideal kalınlıkta bu deyip,

diğer modellerle kıyaslandığında (samsung HTC, Nexus) daha sağlam bükülmüyor desin.

Ancak saydığım markaların içinde senin dediğin gibi en çok pahalısı Iphone,

en az mukavemetle en fazla bükülen yine Iphone.
  • Genelleme yapmana bir şey diyemem ancak direk muhattap olarak bnm mesajlarıma cvp veriosan baştan bil ki ben andorid çi değilim.

Hatta senin gibi artık android kullandığım dönemde ki kadar stress yasamamıştım.

Tamam dedim bu soruna Iphone a geçiş ile son vereyim.( ki tarihler şubat idi)

hadi dedim o zamana kadar 5s alacağıma 7 ay bekler hem bu arda para biriktirir 6 yı alırım.

Hatta ve hatta eğer söylentiler doğru ise 5,5 inch lik olanını alırım.

Cihaz bükülme sorunlarıyla çıktı hadi , tamam kabul etmiosun karalama diosun eyvallah.

Peki IOS 8 ile başlayıp üzerine 3 güncelleme gelmesine rağmen hala bitmeryen sorunlara ne diyeceksin.

Çevremde ki pek çok insan ki senin gibi apple fanboyu olduğunu da itiraf eder; pad, mac Phone kısacası apple eko sistemi içinde yaşar.

en iyi yaptıkları yorum nazar değdi oluo.

Aslında bu bile açıklayıcı ve kabullenici bir yaklaşım.

Nazar değdi IOS un stabilitesine.

Peki bn bunu neden dile getiriyorum? Arkadaş madem hem fiziksel hemde donanımsal olarak hazır değilmişsin de;

neden hazırmış gibi lansmanlar satışlar la çıktın.

Herkesin alması gayet normal çünkü 2-3-4-5 ve S modellerde yaşanan onca iyi tecrübe var.

peki 6 neden bu tecrübenin ürünü değilde fiyasko?

bazısı Steve Jobs a bağlıor. bir apple kullanıcısı olmadığım için bir şey diyemem çünkü Jobs dönemine ait hiç bir cihaza sahip olmadım.

Ancak bildiğim bir şey var ki şu an ki CEO nun gay olduğu ile gurur duyduğunu açıklması yerine YANİ ÖZEL HAYATIYLA İLGİLİ KONUŞACAĞINA, (tercihi beni ilgilendirmez ve saygı duyuyorum)

IPHONE 6 VE IOS 8 İLE İLGİLİ SORUNLARA ODAKLANMALI

• Eğilince değiştiriyor şirket bunun üstüne konuşulacak birşey yok bence. Bu durumu suistimal edip dikkatsiz kullananlar malzemeden daha suçlu.

• quote:

pahalılaşsın.

cam yapsın yada abartsın karbonfiber yapsın. veya daha iyi mühendislerle çalışsın.

yada nasıl ki zamanında bir cihaz için en ideal boyut budur die büyütmediler, şimdi de evet büyülttük ama sağlamlık adına da en ideal kalınlıkta bu deyip,

diğer modellerle kıyaslandığında (samsung HTC, Nexus) daha sağlam bükülmüyor desin.

Ancak saydığım markaların içinde senin dediğin gibi en çok pahalısı Iphone,

en az mukavemetle en fazla bükülen yine Iphone.

Hocam ama biz bunu mühendis arkadaşlarımla çok daha önceden konuşuyorduk. Cihaz inceldikçe direnci azalıcaktır ve belirli bir noktadan sonra kullandığınız malzemeyi bırakıp daha yüksek dirence sahip metaller kullanmalısınız. Bunu zeka seviyesi orta üst insanlar bile düşünebilirler. Fakat açıkçası ben bu insanların bunu düşünemediğini sanmıyorum. Apple reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hareket edip ilk başta bu cihazları geri toplayıp sonra daha sağlam seri üretip yine kullanıcısının gönlünü fethetmeyi bilecektir. Çünkü ne olursa olsun müşterisini madur etmiyor adamlar, bu yüzden müşterileri terk etmiyor. Almanya'dayken elle kesilmiş sim kart ile kullanmama rağmen sırf mağdur durumda olmayım diye sıfır cihaz verdiler ve lütfen bir daha orjinal olmayan bir sim kart ile kullanmayın, kestirmeyin dahi dediler. Şimdi telefon bükülse de siz böyle bir firma haricinde başka bir firmadan alış veriş yapmak ister misiniz? İos'ta eski stabilitesi yok ama sürekli güncelleme geliyor bir şekilde kapatıyorlar. Umarım en kısa zamanda eski hallerine dönerler.

Not: Kesilmiş sim kart ile iphone kullanmak cihazı direk garanti kapsamı dışında bırakır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Equris -- 1 Kasım 2014; 22:06:56 >

• Yenisini verdikleri sürece yamulması benim için sorun değil.Umarım garanti bitmeye yakın yamulurda yenileriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerseco

quote:

298 fotoğraf aynı fotoyu koyacak hali yok herhalde.

Hmmm.

Apple 2007 de telefonu baştan icat etti.
    ilk başya microsoft çalışanları iphone un tutmayacağını, pahalı oladuğu için ve klavyesi olmadığı için pek sevilmiyeceği söylendi. 2010 un sonuna gelindiğinde apple 90 milyon iphone sattı.

iphone 4 çıktığında büyük bir sorunu vardı. şebeke sorunu. insanların bir kısmı(fanboylar da dahil) bunun sorun olmayacağını söyledi. bazı insanlarda sanki apple dünyayı ele geçirmiş ve dünyayı karanlık çağa götürüyormuş gibi bunu problem yaptılar.
    ve steve jobs çıkıp"siz salaksınız" demedi ve sorunu güncelleme ile çözdüler.

veee iphone 5 çıktı. alay konusu oldu. insanlar gine KÜÇÜK PENCEREDEN bakarak Steve Jobs gitti iphone 5 ölü doğdu dedi.(karalama kampanyası)
    insanlar iphone un uzunluğunu alay konusu etti.

iCloud olayı çıktığında herkez iphone 6 satışlarının düşeceğini söyledi(çünkü bunu bizzat android telefon üretenler yapıp karalama kampanyası başlattı) ki öylede olmadı. apple gine çooook sattı

ve iPhone 6 ve 6plus çıktı . ilk önce çin malı oyuncak denildi

sonra bükülyor
    kamera çıkıntısı çok kötü
    kot pantolunun rengini çekiyor.
    steve öldü apple bitti(furyaları)

arkadaşlar. AppleFanBoylarından biriyim.
    android kullanırken midem bulanıyor.
    Yeterine açıklama yaptım sanırım. bu bir karalama kampanyasıdır. evet bükülüyo ama sizde bükmeyin. note 4 de bükülyo. iphonun kamera çıkıntısına laf ettiler. nokia lumia 41 megapiksel olanınki ne aceba. çıkıntı değil maşşallah bariyer. bişe diyen oldumu. hayır çünkü apple kötü

apple a karalama kampanyası android tarafın dan açılıyor. zaten dh bile troll doldu taştı. yazarların çoğu apple ı kötüleyip note 4 ün teknolojisinden bahsediyo.

apple fan boyuyum gurur duyuyorum.

Hll knk spr dvm. 4 de şebeke sorunu olunca yanlış tutuyorsunuz diyen bendim zaten pardon beyler herkesten özür diliyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Evet bahsedilen oldu iphone 6 Büküldü servis kullanıcı hatası dedi apple desteğe ulaştım ayşe hanım diye biri ilgilendi sonrasında geçiştirme maili ile kullanıcı hatası damgası vurdu.

Bunlar hiçmi forumları okumuyo İphone 6 da bu problemin olduğunu herkez biliyorken 1.230 TL değişim ücreti isteyen apple kendini belli etti.

Tüketici mahkemesinde devam edeceğim . Ama bu kadar para verip bu muamele ile karşılaşıyorsun.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.