Şimdi Ara

Eğer paranız yoksa bir hiçsiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
10 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Komünistadam -- 20 Nisan 2017; 23:46:47 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Daha Fazla Göster
  • Egmye ihbar ettim hayat bakış açımızı karartan bir yazı olduğundan dolayı
  • Bu günler geçici hocam, bende para sıkıntısı çekiyordum okulun olmadığı günler ve az dersimin olduğu günler çalışacağım bir iş buldum birkaç güne başlıyorum. Sende öyle yap en azından haftada 2 gün çalışssan ayda 500 tl civarı gelirin olur... Moralini bozma hele ki tıp okuyorsan önünde rahat güzel bir gelecek var sık dişini daha fazla dertleşmek istersen bir mesaj yakınındayım...

• Ananın babanın suçu başkasının değil

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

Ananın babanın suçu başkasının değil

Haklısın hocam babam hiper tansiyon hastası annemde çalışacak durumda değil

• Toplumsal değil kişisel başarı ve kazancın peşinde koşan insanoğlunun tipik sorunları. Her koyun kendi bacağından asılır, gemisini kurtaran kaptan tarzı bireysel motivasyonla "ben vs. hayat" takılmaya devam ettiğimiz sürece birilerinin refahı için diğerleri kurban olmaya devam edecek. En tiksindiğim yanı ise kurban sınıfına geçenlerin isyancılara katılması. Ne kadar iki yüzlü, iğrenç bir yaratığız. Kendi mutluluğumuzu başkalarının mutsuzluğu üzerine acımadan kurabiliyoruz. Hastalıklı bir türüz. Toplumsal kazancı tercih edene kadar sen ve senin gibi öğrenciler bu pislikleri yaşamaya devam edecek malesef.

Orijinalden alıntı: Komünistadam

quote:

Orijinalden alıntı: Hugh_Laurie

Ananın babanın suçu başkasının değil

Haklısın hocam babam hiper tansiyon hastası annemde çalışacak durumda değil

Evlendilerinde bu durumda olmayıp sağlıkları durumları yerinde olup çocuk yapma kararını vermiş olabilirler.Sonradan bu sıkıntılar baş gösterdiyse ailenden özür diliyorum.Allah yardım etsin tıp okuyormussun işin iyi kısmından bak derler ya.İşin bu tarafı oldukça iyi.Helal olsun sana

• kardeşim kahvaltını yurtta yap yumurta al haşla miss gibi soranlarada sağlıklı de ciddende öyle dışarda yağlar felan dandik kalorisi yüksek kazık. gittiğin mekanlarında rezil olurum diye üzülme elinin altında internet vardır araştır servisleri self mi değil mi menüleri nedir fiyatları nedir zamato tarzı siteler var mekanı yazıyorsun gitmiş kadar oluyorsun fiyatlar gidenlerin yorumları resimleri felan incele .. o kadar kafaya takma menülere bak üni okuyan hemde tıp kafan zehir gibidir gitmeden çözersin oraları.. inan bir cacık yok zaten oraya gidip 1 saat şifresiz beleş wifi ye girmedikten sonra kahveye zenginde olsan 7 tl vermenin mantığı yok oraya gidenlerde zaten oturmaya gidiyor kahve içmeye gitmiyor o tür yerler pahalı ama karışan eden olmaz istersen 1 saat otur kitap oku wifine gir kahve parasını çıkarabildiğin kadar çıkart

• Avrupada birçok öğrenci, işçi, akademisyen beslenmesini evden hazırlayıp getiriyor. Ben birisi evden okula yiyecek getirdiğini görünce burada vay be çocuk sağlığına dikkat ediyor diyorum. Komplekse girmiyor diyorum saygı duyuyorum. Ama itiraf etmeliyim bende evden yiyecek götürmeyi bıraktım.

Şaka bir yana zor bir durum büyük ihtimalle bende aynı durumu yasayacagim.

Hocam tıp okuyorsan çeşitli vakıflara ve okulunun bulunduğu belediyeye burs için başvuru yapabilirsin illa ki çıkar.

Orijinalden alıntı: collossus

Toplumsal değil kişisel başarı ve kazancın peşinde koşan insanoğlunun tipik sorunları. Her koyun kendi bacağından asılır, gemisini kurtaran kaptan tarzı bireysel motivasyonla "ben vs. hayat" takılmaya devam ettiğimiz sürece birilerinin refahı için diğerleri kurban olmaya devam edecek. En tiksindiğim yanı ise kurban sınıfına geçenlerin isyancılara katılması. Ne kadar iki yüzlü, iğrenç bir yaratığız. Kendi mutluluğumuzu başkalarının mutsuzluğu üzerine acımadan kurabiliyoruz. Hastalıklı bir türüz. Toplumsal kazancı tercih edene kadar sen ve senin gibi öğrenciler bu pislikleri yaşamaya devam edecek malesef.

Toplumsal kazanç nedeniyle böyle sefalet içinde yaşıyoruz hiç özeleştiri yok suçu hep başkalarına atıyoruz.Kendine yalan söyleyen adam her türlü rasyonal olmayan aşağılık kompleksli davranışları yapar.Sonra yeteneksizliğini grup arayarak kapatır.İş yerlerinde karşı tarafı yok etmeye çalışanların asıl nedeni toplum denilen kokuşmuşluğa kabul edilmek için ruhunu satmasından ileri gelir.Patronların ihtiyaçtan fazla kazançla işçileri sömürmesi topluma yaranma çabalarıdır.Zenginlerde fazla araba var çünkü etrafı kendisini takdir etsin istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 20 Nisan 2017; 23:17:41 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.